עזורי מתכנן מערך התקפי,מליקסון לא ישחק,צפי ל1000 אוהדי ב"ש
עזורי מתכנן מערך התקפי,מליקסון לא ישחק,צפי ל1000 אוהדי ב"ש
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 26&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: עזורי מתכנן מערך התקפי,מליקסון לא ישחק,צפי ל1000 אוהדי ב"ש
מקווה מאוד שזה לא יהיה ההרכב.
גם בלומשטיין וגם פדידה יתקעו את ההתקפה לשנו לחלוטין.
ההרכב שהייתי רוצה לראות:
קאלה
אוקוגו
קידר
מוריירה
הרוש
אדמו
שן
רביבו
נאסר
אלקיים
קדוסי
גם בלומשטיין וגם פדידה יתקעו את ההתקפה לשנו לחלוטין.
ההרכב שהייתי רוצה לראות:
קאלה
אוקוגו
קידר
מוריירה
הרוש
אדמו
שן
רביבו
נאסר
אלקיים
קדוסי
פשוט בדיחה אם פדידה ובלומנשטיין יפתחו לפניי נאסר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מישהו ראה משהו מיוחד מבלומשטיין במשחקים האחרונים שמצדיק מקום בהרכב על חשבון נאסר או אלקיים?
אין לו מקום אפילו בנוער שלנו,ואני לא צוחק.השחקן פשוט גרוע,אני בטוח שאם אלקיים או נאסר היו מגיעים לחצי מהזדמנויות שהיו לו במשחק הקודם היינו יורדים מהמשחק עם 3-0.bs war כתב:מישהו ראה משהו מיוחד מבלומשטיין במשחקים האחרונים שמצדיק מקום בהרכב על חשבון נאסר או אלקיים?
אני חושב שאתם עדיין תקועים ביכולת החלשה שלו מהמשחקים הראשונים שלו בקבוצה (על בלומשטיין כמובן...)
לדעתי בשני המחזורים האחרונים (גם רעננה בחוץ וגם רמת גן בבית) הוא היה יותר מסביר.
הבחור מראה שהתקוות הגדולות ממנו מבוססות על משהו, אם זה אכן הכישרון שהובטח עוד מוקדם לקבוע אבל הוא בהחלט שחקן ראוי.
לדעתי בשני המחזורים האחרונים (גם רעננה בחוץ וגם רמת גן בבית) הוא היה יותר מסביר.
הבחור מראה שהתקוות הגדולות ממנו מבוססות על משהו, אם זה אכן הכישרון שהובטח עוד מוקדם לקבוע אבל הוא בהחלט שחקן ראוי.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נו באמת ניצן, מבוססות על מה? איזה תרומה התקפית הבחור נתן במשחקים ששיחק? למה הוא מועדף על פני נאסר או אלקיים?nitsande כתב:אני חושב שאתם עדיין תקועים ביכולת החלשה שלו מהמשחקים הראשונים שלו בקבוצה (על בלומשטיין כמובן...)
לא מבין איך נאסר ואלקיים לא מקבלים את הצאנס בעוד בלומשטיין ופדידה פותחים בהרכב.
לא מבין איך מעדיפים לתת ליוסי אופיר האנמי לפתוח כמגן ימני מאשר לתת את הצאנס לדנדי אוקוגו כבלם ואז קידר עובר ימינה או כמגן ימני כשקידר בלם.
לא מבין את השימוש שעזורי עושה בסגל שיש לו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא אמרתי שהוא עדיף על נאסר או אלקיים
רק אהבה תנצח...