"בהזדמנות זו מגיעה מילה טובה לקהל של באר שבע על כמות ועידוד (כולל בפיגור) שלא ראיתי מהם הרבה שנים במשחק חוץ."
"יצא לי לשבת ב7, בדיוק באמצע בין הקהלים, והפער היה עצום. הקהל של הפועל נראה כאילו זה שיעור ריקוד, והקהל של ב"ש באטרף.
לא מפנה פה אצבע מאשימה, סתם נקודה למחשבה."
"הקהל של ב"ש הפתיע בגדול.
עידוד מטורף."
שתבינו, מקצועית אנחנו לא יותר טובים ממכבי פ"ת/אשדוד, ניהולית עוד לא ידוע איפה אנחנו בדיוק עומדים. ההבדל היחיד שעושה אותנו קבוצה גדולה זה הדברים האלה. כמו שהאוהדים של בית"ר ידעו לבוא לבלומפילד ולהמשיך לעודד גם ב4-1 (מה שמאוד עזר להם לחזור למשחק), אני מקווה שאצלנו אתמול נפל דבר ביציע.
כמה ציטוטים מפורום אוהדי הפועל תל אביב
Re: כמה ציטוטים מפורום אוהדי הפועל תל אביב
ידידאלyedidel כתב:"בהזדמנות זו מגיעה מילה טובה לקהל של באר שבע על כמות ועידוד (כולל בפיגור) שלא ראיתי מהם הרבה שנים במשחק חוץ."
"יצא לי לשבת ב7, בדיוק באמצע בין הקהלים, והפער היה עצום. הקהל של הפועל נראה כאילו זה שיעור ריקוד, והקהל של ב"ש באטרף.
לא מפנה פה אצבע מאשימה, סתם נקודה למחשבה."
"הקהל של ב"ש הפתיע בגדול.
עידוד מטורף."
שתבינו, מקצועית אנחנו לא יותר טובים ממכבי פ"ת/אשדוד, ניהולית עוד לא ידוע איפה אנחנו בדיוק עומדים. ההבדל היחיד שעושה אותנו קבוצה גדולה זה הדברים האלה. כמו שהאוהדים של בית"ר ידעו לבוא לבלומפילד ולהמשיך לעודד גם ב4-1 (מה שמאוד עזר להם לחזור למשחק), אני מקווה שאצלנו אתמול נפל דבר ביציע.
אתמול הייתה תצוגה למופת של הקהל הבאר שבעי.עידוד לאורך כל המשחק כולל תמיכה ברגעים הקשים ביותר ומחיאת כפיים בסיום אבל !
שלא תטעה
ההתנהגות אתמול נובעת אך ורק מההבנה שהתמודדנו מול קבוצה גדולה מאיתנו ולכאורה לא היה סיכוי.
אתה רואה מצב להתנהגות דומה אם מכבי פ"ת תוביל 1-0 בשבוע הבא ? ובכוונה אמרתי 1-0 ולא 4-1.
נותר רק לקוות שיהיו יותר יותר משחקים עם תצוגות כמו אתמול של תמיכה ללא פשרות וכמות אוהדים ענקית במשחק חוץ שמשודר בטלוויזיה במזג אוויר לא סימפטי במיוחד.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- dardasmiley
וזאת בדיוק הבעיה שלנו, כל עוד אתם ממשיכים לעודד, בהנהלה בטוחים שטוב לכם איך שהקבוצה נראית ושלהפסיד 4-1 בלי להראות ניצוצות של רצון או לחימה זה לגיטימי ואף אחד שם לא יחשוב על לבצע זעזוע. הגיע הזמן שתפנימו רק מחאה חריפה תשנה את הקטסטרופה שמתנהלת על הדשא....!
מה שאני לקחתי מהפורום של הפועל ת"א זה שגם שם מקללים מאמנים אפילו שהם מקום 2 ומציגים יכולת טובה ועוד יותר טובה באירופה
העיקר אומרים שהם קהל שמעודד 90 דקות ולא מקלל ועושה הכל לטובת הקבוצה כן כן כן שיים אותנו במצב שלהם ותראה שאין כרטיס אחד למשחק של ב"ש כל העונה
השחקנים שעל הדשא עדין לא מבינים כמה הקבוצה הזאת חשובה לעיר ולאוהדים שלה
זה שי !
העיקר אומרים שהם קהל שמעודד 90 דקות ולא מקלל ועושה הכל לטובת הקבוצה כן כן כן שיים אותנו במצב שלהם ותראה שאין כרטיס אחד למשחק של ב"ש כל העונה
השחקנים שעל הדשא עדין לא מבינים כמה הקבוצה הזאת חשובה לעיר ולאוהדים שלה
זה שי !