ההרכב המסתמן מחר על פי האימון המסכם.
ההרכב המסתמן מחר על פי האימון המסכם.
קאלה,קידר(מגן ימני),אוקוגו,אדלי,הרוש,שן,אופיר,משה אסולין,מליקסון,רביבו,קדוסי
זה יפה שהוא נותן צ'אנס למשה אסולין,למה אבל להשאיר את אייל שן ויוסי אופיר?!שיוציא אחד מהם ויתן לאלקיים לשחק.
*לקוח מהקאמלס.
זה יפה שהוא נותן צ'אנס למשה אסולין,למה אבל להשאיר את אייל שן ויוסי אופיר?!שיוציא אחד מהם ויתן לאלקיים לשחק.
*לקוח מהקאמלס.
Re: ההרכב המסתמן מחר על פי האימון המסכם.
נשמע לי מוזר. מה עם סורס? יכול להיות אחלה הרכב אם אוקוגו יהיה מגן ימני וסורס יחליף את אופיר בקישור.KaduSimioni כתב:קאלה,קידר(מגן ימני),אוקוגו,אדלי,הרוש,שן,אופיר,משה אסולין,מליקסון,רביבו,קדוסי
*לקוח מהקאמלס.
גם לי האמת נשמע מוזר.yedidel כתב:
נשמע לי מוזר. מה עם סורס? יכול להיות אחלה הרכב אם אוקוגו יהיה מגן ימני וסורס יחליף את אופיר בקישור.
זה חנן פרסם,אני לא מאמין שהוא יכתוב דברים בלי בסיס.
בעד הצ'אנס למשה אסולין,אבל למה לשחק עם חלוץ אחד מול הלוזונים בבית?
עזוב חלוץ אחד זה עוד סביר כי אין לנו עוד ממש חלוצים אבל למה 3 קשרים אחוריים? וסוארז לא ישחק?messiah כתב:בעד הצ'אנס למשה אסולין,אבל למה לשחק עם חלוץ אחד מול הלוזונים בבית?
בס"ד
אני מקווה שההרכב הזה חא יעלה מחר כי מלבד קדוסי,מליקסון ורביבו כולם שחקני הגנה.
זה ההרכב שהייתי מעלה:
שוער:קאלה
מגן שמאלי:הרוש
בלם:אדלי
בלם:קידר
:מגן ימיני:אילוז/אוקונגו
קשר שמאלי:מליקסון
קשרי אמצע:סוארס ושן.
קשר ימין:אלקיים
מתחת לחלוץ:רביבו
חלוץ קדוסי
מערך 4-4-1-1
או שהייתי מסית את רביבו לכנף ימין ושם את פדידה במקום אלקיים ב4-4-2.
אני מקווה שההרכב הזה חא יעלה מחר כי מלבד קדוסי,מליקסון ורביבו כולם שחקני הגנה.
זה ההרכב שהייתי מעלה:
שוער:קאלה
מגן שמאלי:הרוש
בלם:אדלי
בלם:קידר
:מגן ימיני:אילוז/אוקונגו
קשר שמאלי:מליקסון
קשרי אמצע:סוארס ושן.
קשר ימין:אלקיים
מתחת לחלוץ:רביבו
חלוץ קדוסי
מערך 4-4-1-1
או שהייתי מסית את רביבו לכנף ימין ושם את פדידה במקום אלקיים ב4-4-2.
אחי,תכניס לראש - אלקיים לא יפתח בהרכב אלא אם כן תתקיים מכת פציעות רצחנית לכל החלק ההתקפי.
כל ההתעקשות להכניס את אלקיים להרכבים המועדפים היא די לא ריאלית.
כל ההתעקשות להכניס את אלקיים להרכבים המועדפים היא די לא ריאלית.
הרכב משוער - הפועל ב"ש: טברטקו קאלה, יוסי אופיר, ראיין אדלי, נדב קידר, שמעון הרוש, וויליאם סוארס (דנדי אוקונגו), אייל שן, מאור מליקסון, דוד רביבו, גיל בלומשטיין (חנן פדידה) ואוהד קדוסי.
יותר הגיוני..
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 51746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
יותר הגיוני..
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 51746.html" onclick="window.open(this.href);return false;
כי אין עוד חלוץ בהפועל ב"ש מלבד קדוסי.messiah כתב:בעד הצ'אנס למשה אסולין,אבל למה לשחק עם חלוץ אחד מול הלוזונים בבית?
4-3-3 מתי הפכנו לברצלונה?
לדעתי מי שיפתח זה:
קאלה,הרוש,אדלי,אופיר[ימשיך לקבל קרדיט כמגן למרות שלא ממש אהבתי תמשחק שלו נגד ת"א],סוארס[הבנתי שהוא יקבל עד למשחק אישור לשחק],מליקסון,שן,רביבו,קדוסי,פדידה
[מקווה מאוד שלא יפתח עם בלומנשטין]
כמו שאני מכיר את עזורי,הוא יעדיף להשאיר את אילוז בספסל כדי שיהיה בכושר מלא לשבועים הקרובים נגד חיפה וביתר וימשיך לתת קרדיט לאופיר כמגן ימני
לדעתי מי שיפתח זה:
קאלה,הרוש,אדלי,אופיר[ימשיך לקבל קרדיט כמגן למרות שלא ממש אהבתי תמשחק שלו נגד ת"א],סוארס[הבנתי שהוא יקבל עד למשחק אישור לשחק],מליקסון,שן,רביבו,קדוסי,פדידה
[מקווה מאוד שלא יפתח עם בלומנשטין]
כמו שאני מכיר את עזורי,הוא יעדיף להשאיר את אילוז בספסל כדי שיהיה בכושר מלא לשבועים הקרובים נגד חיפה וביתר וימשיך לתת קרדיט לאופיר כמגן ימני

אחלה שחקנים העיקר נראה שישחקו כבר טוב ולא שוב הבכיינות של עזורי די נמאס
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
https://www.one.co.il/Article/151778.html" onclick="window.open(this.href);return false;
סוארס עבר בבקרה ויהיה בסגל.
סוארס עבר בבקרה ויהיה בסגל.