אין לכם כבוד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

אין לכם כבוד

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כן, אתם שחקני הפועל באר שבע. אני מדבר עליכם. זה תקופה ארוכה שהאצבע מופנת אל מאמן הקבוצה, גיא עזורי, ואין ספק כי הוא האשם העיקרי באיך שהקבוצה נראית השנה, אבל הוא לא האשם הבלעדי. לכם, לכל אחד ואחד מכם יש חלק בכישלון השנה.
הגענו למצב האבסורדי שהביקורת אפילו מופנת לאוהדי הקבוצה, אותם אוהדים שראו את הקבוצה מושפלת פעם אחרי פעם ועדיין המשיכו לעודד בהפסד 3-1 למכבי חיפה. אותם אוהדים שנסעו רק לפני שבוע לבלומפילד במזג אוויר חורפי באמצע השבוע וראו אותכם מובסים פעם נוספת, וגם הפעם המשיכו לעודד בזמן שאתה שוב ויתרתם על הדשא. הפסקנו לספור את מספר הפעמים שדיברתם בתקשורת על להחזיר לקהל ועל כך שתעלו עם אש בעיינים כשבפועל שבוע לאחר מכן שוב איכזבתם את הקהל הגדול שבא לראות אתכם.
אני פונה אל כל אותם שחקנים שנמצאים כאן מתחילת השנה ועדיין באים בכל משחק לעבודה ולא לעבוד.

אתמול מול מכבי פתח תקווה שחקני באר שבע, למעט בודדים כמו מליקסון ואלקיים, שיחקו בלי חשק, בלי הקרבה, בלי שום רצוןן להחזיר לאוהדים שתמכו בהם בבלומפילד אחרי שהם הושפלו פעם נוספת.
יסלחו לי כולם, הביקורת על גיא עזורי היא במקום ונכונה, אבל חייבים לבוא גם בביקורת לשחקנים שבאים שבוע אחרי שבוע ולא מראים אפילו טיפה של מחויבות כלפי המועדון והקהל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: אין לכם כבוד

שליחה על ידי ניב »

אחלה משה, אתה צודק.

אבל אשם מי שנותן להם לשחק, אייל שן לא אשם שהוא שחקן בינוני שאף פעם לא שיחק בקבוצה עם יומרות לצמרת, יוסי אופיר לא אשם שהוא היה בינוני כל החיים שלו, שמעון הרוש לא אשם שהוא מגן ברמה של ליגה לאומית.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

צודק בכל מילה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב:אחלה משה, אתה צודק.

אבל אשם מי שנותן להם לשחק, אייל שן לא אשם שהוא שחקן בינוני שאף פעם לא שיחק בקבוצה עם יומרות לצמרת, יוסי אופיר לא אשם שהוא היה בינוני כל החיים שלו, שמעון הרוש לא אשם שהוא מגן ברמה של ליגה לאומית.
ניב, יכולת חלשה יכולה להתקבל, אבל גם השחקן החלש ביותר יכול להראות מחויבות ולתת הכל. שחקנים כמו יוסי אופיר ושמעון הרוש הם הדוגמאות הבולטות לשחקנים שלא רק משחקים ביכולת חלשה אלא גם לא נותנים הכל על המגרש. בניגוד אליהם שחקן כמו אייל שן למרות יכולת חלשה נותן את כל מה שיש לו כל משחק. גם שחקן כמו דוד רביבו, שיש לו פונטציאל לכדורגל טוב נותן על כל משחק טוב 4 משחקים חלשים בהם הוא לא מתאמץ.

בשורה התחתונה, אחרי התבוסה להפועל ת"א, השחקנים היו חייבים לתת הכל, ללחוץ מהדקה הראשונה, לבוא לעבוד ולא רק לבוא לעבודה. בפועל, השחקנים לא נתנו הכל, ולאחר הפיגור לא ראינו רצון אמיתי להשיג את השיווין, כפי שאמרו בשידור בטלויזיה, זה נראה כביכול השחקנים נהנים מהמצב במגרש ומהיכולת שלהם, בלי שום רצון ומחויבות למועדון או לקהל שבא לראות אותם.

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

משה, למרות שכבר כתבתי "צודק בכל מילה" (וכמובן שאינני חוזר בי :קריצה קטנה: ), אתה צריך להבין שהיכולת החלשה של הרבה שחקנים מושפעת ישירות מהמאמן. אם אתה אבא (ואם עדיין לא, מאחל לך בע"ה שזה יהיה בקרוב מאוד), אתה בטח יכול להבין על מה אני מדבר. ההתנהגות של הילדים מושפעת ישירות מהאבא ומהחינוך שהם מקבלים.
כך גם בקבוצתנו - ברגע שיש לך מאמן שאין לו מושג בגרוש בכדורגל, שמציב שחקנים גרועים פעם אחר פעם בהרכב רק מהסיבה שהם 'יקרים' ולא יכול להיות שהם לא יפרעו את השטרות ששילמנו עליהם, שמחליף הרכבים על ימין ועל שמאל, שמבלבל בכל פעם מחדש את שחקניו ע"י הצבתם במקום אחר בכל 2-3 משחקים - כל אלה מלמדים על 'חינוך' לקוי שאבא עזורי נותן ל'ילדי' הפועל ב"ש.

אפשר להבין מאיפה היכולת החלשה שלהם. עם זאת, מסכים איתך שזה לא פוטר אותם מהיכולת הסופר-ירודה שהם הציגו אתמול וברוב שלבי העונה.

אולי ההסבר הנ"ל היה עמוק מדי אבל אני חושב שזוהי הנקודה הבעייתית: מאמן לקוי - יכולת לקויה.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

הבעיה היא לא בשחקנים אלא במי שמפעיל אותם-המאמן.
עזורי הוא מאמן קטסטרופה -הוא גרם להרס של הקבוצה ולא רק לעונה הנוכחית .אני מקווה שהמועדון יוכל להתאושש מהמצב בשנים הבאות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

dudi2002 כתב:משה, למרות שכבר כתבתי "צודק בכל מילה" (וכמובן שאינני חוזר בי :קריצה קטנה: ), אתה צריך להבין שהיכולת החלשה של הרבה שחקנים מושפעת ישירות מהמאמן. אם אתה אבא (ואם עדיין לא, מאחל לך בע"ה שזה יהיה בקרוב מאוד), אתה בטח יכול להבין על מה אני מדבר. ההתנהגות של הילדים מושפעת ישירות מהאבא ומהחינוך שהם מקבלים.
כך גם בקבוצתנו - ברגע שיש לך מאמן שאין לו מושג בגרוש בכדורגל, שמציב שחקנים גרועים פעם אחר פעם בהרכב רק מהסיבה שהם 'יקרים' ולא יכול להיות שהם לא יפרעו את השטרות ששילמנו עליהם, שמחליף הרכבים על ימין ועל שמאל, שמבלבל בכל פעם מחדש את שחקניו ע"י הצבתם במקום אחר בכל 2-3 משחקים - כל אלה מלמדים על 'חינוך' לקוי שאבא עזורי נותן ל'ילדי' הפועל ב"ש.

אפשר להבין מאיפה היכולת החלשה שלהם. עם זאת, מסכים איתך שזה לא פוטר אותם מהיכולת הסופר-ירודה שהם הציגו אתמול וברוב שלבי העונה.

אולי ההסבר הנ"ל היה עמוק מדי אבל אני חושב שזוהי הנקודה הבעייתית: מאמן לקוי - יכולת לקויה.
https://www.youtube.com/watch?v=xpL7AML-G-Y" onclick="window.open(this.href);return false;

שלא תבין לא נכון, לגמרי נגד קללות, חושב שהם מסיטים את האש ממה שקורה במגרש אל הקהל, אבל קריאות לעבר יכולת השחקנים או לגיא עזורי להתפטר הם מאוד רלוונטיות לאור מה שקרה ביום ראשון.
אני מכיר אנשים שהלכו במחצית המשחק לאור הביזיון שהיה.

חבל שהקללות גם הגיעו, אבל חושב שבמשחק מהסוג הזה, התוצאה הרבה פחות חשובה. היו לא מעט משחקים השנה שהקבוצה הייתה חלשה ודחפנו כדי להשיג את הנקודות, חושב שביום ראשון זה כבר היה מעבר לכך, זאת הייתה יכולת שגם אם היית מצליח לגנוב נקודה (אני לא מאמין שאנ כותב על לגנוב נקודה בבית, לאיזה מצב הגענו) זה לא היה משנה את העובדה שאנחנו במחזור ה19 והקבוצה היא לא רק לא מחוברת אלא גם לא מחויבת.

כפי שכבר אמרתי, האשם העיקרי הוא גיא עזורי, אך לא הבלעדי. לשחקנים, במיוחד אלה שהגיעו לכאן ומקבל תנאים ויחס של צמר גפן, יש גם אשמה לא קטנה ביכולת המבישה.

שלח תגובה