עזורי בראיון לספורט 5 "צריכים חיזוק"....
אני לא ארשום את שטף הקללות שעולה לי לראש כרגע אבל החתיכת אפס הביא 18 זבלים וסוארז ענק אחד והוא עוד רוצה חיזוק???????????????????.
אלונה צריכה להגיד לו שהחיזוק הבא כבר יוצא מהמשכורת שלו...
להתחיל להעיף קנסות באוויר...
עזורי - על משחק פחדני -5000$
שחקנים - על הליכה בזמן משחק - 1000$
שחקנים - מסירה אחורה - 500$
עזורי - החלפות מטומטמות -100000000000000000000$
עד מתי תירוצים......
Re: עד מתי תירוצים......
אין נשמה בקבוצה הזאת מצדי שיתחיל לעלות שחקני נוער לפחות את הנשמה וההקרבה נראה במשחק
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
חחחחחחחחחח
האמת שלא פעם בעלי קבוצות קנסו שחקנים על הופעה מבזה. ותאמינו לי, יותר מבזה היום מאשר ה1-4 נגד הפועל.
תוסיף לרשימת קנסות - תירוצים נוספים מצד המאמן - 1000$
- ראיון והתנצלות לקהל מצד השחקנים - 1000$
שכולם יפסיקו כבר עם הפטפטת ויתחילו לדבר על הדשא!
חדל קשקשת ברשת!
"לקבוצה הזאת קשה להתמודד כל שבוע עם חילופי הרכבים", אמר בסיום מאמן ב"ש גיא עזורי. הנה התירוץ השבועי
"אנחנו לא מתפקדים בתקופה האחרונה. צריך לעבוד קשה, מקווה שנתעשת". תקופה אחרונה? אתם לא מתפקדים עוד ממחנה האימונים!!!!! מקווה??? תוודא שתתעשתו ואז תוודא שוב!!!
"אנחנו צריכים חלוצים. מאז שליאור נפצע יש לנו בעיה בחלק הקדמי". הקבוצה השלישית הכי מבקיעה בליגה ויש לך טענות להתקפה??? עם כל הכבוד לתירוץ של פציעתו של ליאור אסולין, הבחור הבקיע 6 מתוך 31 שערי הקבוצה! יש בעיה בחלק הקדמי כי אתה שם את קדוסי לבד עם קשרים אחוריים ועוד דורש ממנו לרדת לעזור בהגנה. הבחור בגובה 160 והקשרים שולחים לו כדורי גובה... נשאר בלי חלוצים מול הפועל תל אביב, ובשאר המשחקים זה כאילו חלוץ כי לפי איפה שהוא ממוקם על הדשא, הוא עוד סוג של קשר שרוב המשחק נקרא לעזור למסננת שאתה קורא לה "הגנה".
עזורי -
הגנה דפוקה תמיד היתה לנו (לפחות בכמה שנים האחרונות) וזה לא נזקף לאשמתך הבלעדית אבל לגבי כל היתר... אתה לא צריך עוד חלוץ, אתה פשוט צריך ניסיון באימון כי גם מסי, ג'ררד, טורס ואנלקה היו במקום אוהד לא היית מבקיע היום. אני לא מאשימה אותך באיך שהקבוצה נראית, כי אתה פשוט לא יודע יותר טוב מזה. ברור שאתה לא נכשל בכוונה ובאמת רוצה להצליח ומנסה כל מה שאתה יודע. אבל אל תלכלך על שחקנים, על הקהל. פשוט תעשה כמיטב יכולתך ותחזיר את המפתחות בתום העונה.
יכול להיות שיש לך פוטנציאל להיות מאמן גדול, אבל כרגע, כמו במקרה של הפועל באר שבע, זה רק בגדר "פוטנציאל".
שהמשך השבוע יהיה מוצלח יותר מהיום...
האמת שלא פעם בעלי קבוצות קנסו שחקנים על הופעה מבזה. ותאמינו לי, יותר מבזה היום מאשר ה1-4 נגד הפועל.
תוסיף לרשימת קנסות - תירוצים נוספים מצד המאמן - 1000$
- ראיון והתנצלות לקהל מצד השחקנים - 1000$
שכולם יפסיקו כבר עם הפטפטת ויתחילו לדבר על הדשא!
חדל קשקשת ברשת!
"לקבוצה הזאת קשה להתמודד כל שבוע עם חילופי הרכבים", אמר בסיום מאמן ב"ש גיא עזורי. הנה התירוץ השבועי
"אנחנו לא מתפקדים בתקופה האחרונה. צריך לעבוד קשה, מקווה שנתעשת". תקופה אחרונה? אתם לא מתפקדים עוד ממחנה האימונים!!!!! מקווה??? תוודא שתתעשתו ואז תוודא שוב!!!
"אנחנו צריכים חלוצים. מאז שליאור נפצע יש לנו בעיה בחלק הקדמי". הקבוצה השלישית הכי מבקיעה בליגה ויש לך טענות להתקפה??? עם כל הכבוד לתירוץ של פציעתו של ליאור אסולין, הבחור הבקיע 6 מתוך 31 שערי הקבוצה! יש בעיה בחלק הקדמי כי אתה שם את קדוסי לבד עם קשרים אחוריים ועוד דורש ממנו לרדת לעזור בהגנה. הבחור בגובה 160 והקשרים שולחים לו כדורי גובה... נשאר בלי חלוצים מול הפועל תל אביב, ובשאר המשחקים זה כאילו חלוץ כי לפי איפה שהוא ממוקם על הדשא, הוא עוד סוג של קשר שרוב המשחק נקרא לעזור למסננת שאתה קורא לה "הגנה".
עזורי -
הגנה דפוקה תמיד היתה לנו (לפחות בכמה שנים האחרונות) וזה לא נזקף לאשמתך הבלעדית אבל לגבי כל היתר... אתה לא צריך עוד חלוץ, אתה פשוט צריך ניסיון באימון כי גם מסי, ג'ררד, טורס ואנלקה היו במקום אוהד לא היית מבקיע היום. אני לא מאשימה אותך באיך שהקבוצה נראית, כי אתה פשוט לא יודע יותר טוב מזה. ברור שאתה לא נכשל בכוונה ובאמת רוצה להצליח ומנסה כל מה שאתה יודע. אבל אל תלכלך על שחקנים, על הקהל. פשוט תעשה כמיטב יכולתך ותחזיר את המפתחות בתום העונה.
יכול להיות שיש לך פוטנציאל להיות מאמן גדול, אבל כרגע, כמו במקרה של הפועל באר שבע, זה רק בגדר "פוטנציאל".
שהמשך השבוע יהיה מוצלח יותר מהיום...
- dardasmiley
עדי אהבתי את התגובה שלך! כל מילה אמת...
- אדומה דרומית
dardasmiley כתב:עדי אהבתי את התגובה שלך! כל מילה אמת...
תודה

לא צריך לקלל ולהתלהם כדי להעביר מסר\דיעה\תסכול...
אני באמת מאמינה שהוא עושה כל מה שהוא יכול ושהוא באמת ובתמים מנסה להצליח. פשוט אין לו את הכלים כמאמן, כנראה.
אין לי דבר נגדו ויכול להיות שהוא בן אדם נחמד (לפחות מהפעם היחידה שפגשתי אותו עושה רושם כזה) אבל אני מחכה לומר לו שלום בתום העונה.
אם אלונה תביא את גיא לוזון שנה הבאה היא תשלים סרייה של "גיא".
האמת אני לא אתנגד לראות את לוזון על הקווים פה שנה הבאה. ערס ערס אבל מבין כדורגל

המאמנים ה"מתורבתים" לא ממש הצליחו כאן. למרות שגיא הראשון העלה אותנו ליגה, זה עלה לו בבריאות. לו, לנו ולאלונה.
- dardasmiley
גיא לוזון מתאים לפה כמו כפפה ליד בדיוק מהסיבה שאם הוא לא היה מאמן הוא בקלות יכל לשבת איתנו ביציע ולא היו חושדים בו. בניגוד לפרופ' לוי שהיה מתנשא ועורר אנטגוניזם כלפיו ולפחדן עזורי שמפחד מהצל של עצמו...
- אדומה דרומית
חחח פרופסור....
כן האמת שכן. גיא לוי היה מקצועי אבל לשונו הפילה אותו לא אחת ויצרה לו פה גיהנום, וגיא הזה...
נכנס לנעליים גדולות מדי, לבריכה עמוקה מדי, ל.. איזו מטאפורה שתרצו.
גיא לוזון באמת מתאים לנו. קצת פחות לאלונה.
כן האמת שכן. גיא לוי היה מקצועי אבל לשונו הפילה אותו לא אחת ויצרה לו פה גיהנום, וגיא הזה...
נכנס לנעליים גדולות מדי, לבריכה עמוקה מדי, ל.. איזו מטאפורה שתרצו.
גיא לוזון באמת מתאים לנו. קצת פחות לאלונה.