https://one.co.il/Article/151916.html" onclick="window.open(this.href);return false;
המאמן גיא עזורי מתכנן שוב מהפיכה בהרכב כשאדמו מוחמד ודנילו מוריירה צפויים לחזור להרכב הראשון על חשבונם של ראיין אדלי ומשה אסולין. אדלי שנפצע מול מכבי פ"ת והוחלף במחצית, לא יהיה כשיר למשחק הקרוב. לעומתו, סיראז' נאסר צפוי לחזור לסגל לאחר שהחלים מפציעה בכתפו.
הפועל באר-שבע תאיץ את המו"מ עם ברק בדש;סאלח מוחמד ייבחן
Re: הפועל באר-שבע תאיץ את המו"מ עם ברק בדש;סאלח מוחמד ייבחן
"מוחמד שמשחק בהפועל כפר-קנא מליגה א' הגיע לקבוצה בהמלצת מקורבים למאמן גיא עזורי וינסה להרשים את המאמן בימים הקרובים."
מצד אחד מעצבן, מצד שני גם נאסר הגיע ככה (כנראה שהמקורבים מבינים יותר).
אז אני מבין שהולכים לפתוח עם שן + אופיר + אדמו? מעולה... איפה סוארס משתלב הפעם?
אני מריח שאלונה שוב תתפה להוציא סכומים גבוהים על רכישת ברק בדש.
מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה בסוף.
מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה בסוף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כנראה שסוארס ישחק בלם יחד עם מוריירה וקידר (או אופיר) יהיה מגן ימני, במידה ואופיר יהיה מגן ימני קידר ירד לספספל ושן ואדמו יהיו קשרים אחוריים.yedidel כתב:
אם כבר סוארס לדעתי הביאו אותו השנה לשחק בתור בלם למה בתפקיד שלו יש כבר 4 שחקנים שן, אופיר, אדמו ואסולין.

פשוט בזבוז של השחקן הזה בתור בלם. את שן ואופיר אפשר בכיף לשחרר ולהביא בלם נורמלי במקום.oran כתב:
כנראה שסוארס ישחק בלם יחד עם מוריירה וקידר (או אופיר) יהיה מגן ימני, במידה ואופיר יהיה מגן ימני קידר ירד לספספל ושן ואדמו יהיו קשרים אחוריים.
אם כבר סוארס לדעתי הביאו אותו השנה לשחק בתור בלם למה בתפקיד שלו יש כבר 4 שחקנים שן, אופיר, אדמו ואסולין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נאסר הגיע לא בהמלצת "מקורביו של גיא עזורי" אלא כי הסוכן שלו הציע אותו לבאר שבע ובאר שבע הסכימה לבחון אותו.yedidel כתב:"מוחמד שמשחק בהפועל כפר-קנא מליגה א' הגיע לקבוצה בהמלצת מקורבים למאמן גיא עזורי וינסה להרשים את המאמן בימים הקרובים."
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ומי הסוכן של נאסר? דניאל הרשקוביץ'. מוכר לך השם?משה אוחיון כתב: נאסר הגיע לא בהמלצת "מקורביו של גיא עזורי" אלא כי הסוכן שלו הציע אותו לבאר שבע ובאר שבע הסכימה לבחון אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא מכיר. לפי דברייך אני מבין שהוא מקורב של עזורי?yedidel כתב:
ומי הסוכן של נאסר? דניאל הרשקוביץ'. מוכר לך השם?
בכל מקרה, אימון אחד הספיק לעזורי כדי להחליט לגבי מוחמד סאלח שכניראה יוחתם עד סוף השנה -
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1636884" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה,
מישהו כבר סיפר כאן שאותו הרצקוביץ' הוא זה שנחשב ל"יד ימינו" של עזורי בכל הקשור לטיפים מקצועיים,שחקני רכש (כן,גם בנגורה,טאצ'י וחבריהם) והתנהגות מול ההנהלה.
מישהו כבר סיפר כאן שאותו הרצקוביץ' הוא זה שנחשב ל"יד ימינו" של עזורי בכל הקשור לטיפים מקצועיים,שחקני רכש (כן,גם בנגורה,טאצ'י וחבריהם) והתנהגות מול ההנהלה.
טוב, זה מביש.משה אוחיון כתב: לא מכיר. לפי דברייך אני מבין שהוא מקורב של עזורי?
בכל מקרה, אימון אחד הספיק לעזורי כדי להחליט לגבי מוחמד סאלח שכניראה יוחתם עד סוף השנה -
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1636884" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
למה מביש? מכבי חיפה כבר הייתה על סף רכישה שלו ולפני חודשיים ברצלונה ומנ' סיטי התעניינו בו.ניב כתב:
טוב, זה מביש.
כנראה ברצלונה תרכוש את הכרטיס שלו ותשאיר אותו אצלינו להתבשל ולהשתבח כאן תחת עזורי.
אה כן, ואת כל אוהדי ב"ש עשו באצבע.