עזורי רצה שהקבוצה תתפוצץ אבל מי שהתפוצץ הם הקהל בבית וביציע, רק שלא מהסיבות הנכונות
התפוצצנו מבושה...הפרש של 3 ליגות מפרידות בליגת העל של השנה שעברה לליגה ב' שנמצאת בה כיום נתיבות, זה פשוט בושה איך נראית הקבוצה עם שחקנים לכל הפחות בינוניים...באמת שזו בדיחה לומר שהקבוצה הזו מתאמנת או רחמנא ליצלן 'מאומנת'
קאלה, סוארז, אילוז, שן, אופיר,רביבו, מליקסון קדוסי
זה שלד רבותיי לצמרת! זה שהקבוצה נראית עזובת שחקנים משוטטים זה באחריותו של אדם אחד בלבד! אין שום שיטה, כיוון, וחלילה אין גם דרך!
מר עזורי, תקנה מראה...תסתכל לעצמךף בפנים-תשים את המפתחות! ת-ת-פ-ט-ר אתה לא יכול להתהדר בשום דבר חיובי שעשיתה העונה, כל השחקנים הצעירים למעט אחד שותפו בעל כורך ובלית ברירה, מבלי שבאמת תאמין בהם, יתרה מכך השחקן המקומי הכי מוכשר ראה דשא בדקות מתות ולא רלוונטיות ונשלח לאחר כבוד 'להתחשל' (משמע קיבל שפיץ) על גיא לוי נאמרו המון דברים אבל דבר אחד מעולם לא קרה, הוא לא איבד את חדר ההלבשה ואת הערכת השחקנים, כיום אתה בשפל המדרגה, גלה נא את מוסריותך ויושרה ותשים את המפתחותף נ-כ-ש-ל-ת בכל פרמטר הנקודות משקרות, כן הטבלה משקרת\ המיקום הריאלי של הקבוצה נמוך מ8, פלייאוף עליון זו פנטזיה, ואני עומד על שלי, לו חלילה נקלע לפלייאוף התחתון אנחנו נהיה מועמדים לירידה...אנחנו כיום אולי הקבוצה הכי לא מאומנת בליגה (באחריות), קבוצה שחיה על ניצוצות של רביבו ומליקסון ותלויה ביום של קאלה כי כל השאר פשוטו נראה זוועה. תודה גיא והכי חשוב ש=ל=ו=ם...ועוד דבר קטן...תתקדדדדםםם!!
באמת התפוצצנו
Re: באמת התפוצצנו
כפי שציינת,
ברגע שאתה מאבד את חדר ההלבשה ואמון השחקנים - אתה בשפל המדרגה.
סוג של נקודת אל-חזור.מקווה שנצליח לגנוב את הניצחונות שלנו מול הקטנות.
ברגע שאתה מאבד את חדר ההלבשה ואמון השחקנים - אתה בשפל המדרגה.
סוג של נקודת אל-חזור.מקווה שנצליח לגנוב את הניצחונות שלנו מול הקטנות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מעניין אותי איך שיחקו נתיבות ,
בונקר עם מתפרצות או שהיו להם הברקות מסודרות ??
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפחות במחצית השנייה היו שווים לנו באחזקת הכדור והגיעו לפחות ל4 הזדמנויות טובות כשבשתיים מהם רק הצלות גדולות של קאלה לבעיטות מתוך הרחבה מנעו מבוכה גדולה.יבגני כתב:מעניין אותי איך שיחקו נתיבות ,
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
התפוצצנו מעצבים
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
זה היה מדהים שמיד אחרי שכבשנו כמו נגד כל קבוצות ליגת העל ב"ש ירדה אחורה במטרה להגן ונתנה לנתיבות להניע כדור כאילו היא מינימום מכבי חיפה... טוב שלא ספגנו וזה קרה רק בגלל שנתיבות קבוצה של פראיירים!
מצד שני מליקסון פשוט חוויה! מסי בקאמפ-נואו
מצד שני מליקסון פשוט חוויה! מסי בקאמפ-נואו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מאמן הכי גרוע ביותר בתולדות המועדון ובנוסף גם חרא של בנאדם.
יותר אפילו מהליצן הבולגרי ההוא צ'בטקוב שדפק לנו את גביע הטוטו ועף משחק אחרי חזרה לבולגריה..
יותר אפילו מהליצן הבולגרי ההוא צ'בטקוב שדפק לנו את גביע הטוטו ועף משחק אחרי חזרה לבולגריה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הקבוצה הזאת שייכת למישהו אחד והוא מאור מליקסון כל השאר למכור ארטיקים בחוף ניצנים !
זה שי !
זה שי !