הפינה האופטימית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

הפינה האופטימית

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מכיוון שידידאל החליף אותי בכתיבת סיקור המשחק אתמול אני גאה להחליף באופן זמני את ידידאל עם הפינה האופטימית השבועית. :D

1. ניצחנו. אם נגיע לשלבים הגבוהים בגביע אף אחד לא ידבר על היכולת החלשה אתמול.
2. מליקסון. לאחר פציעה שמנעה ממנו להשלים 90 דקות הבחור חוזר לעצמו וזה היה פשוט תענוג.
3. דוידזאדה. סוף סוף קיבל את הצאנס ומאז משאיר לכולם אבק. ראיתי אתמול שוב את המשחק בטלויזיה ואלון מזרחי והשדר שהיה איתו לא הפסיקו לדבר ולהחמיא לדוידזאדה.
4. היריבה שלנו בשבת מכבי נתניה. מי שראה את מכבי נתניה מול מכבי ת"א בגביע (והאמת גם מול מכבי פ"ת והפועל ת"א בליגה) ראה קבוצה עם הגנה שהיא לא פחות חלשה משלנו.
בקבוצה עם בנייה כל כך לקויה כמו אצלנו, נראה שרק קבוצות עם הגנות חלשות שיתקשו מול מליקסון, קדוסי ואחרים אנחנו נוכל לנצח.
5. הגביע. תמיד אהבתי את המפעל, תמיד חשבתי שיש בו קסם מיוחד כמו הניצחון של יפו בקריית שמונה. אתמול גם ראינו מעל ל1000 אוהדי נתיבות, קבוצה מליגה א' אני מזכיר לכם, מגיעים ותומכים בקבוצה שלהם. אני מעדיף קהל כזה בכל יום על קהל כמו שיש לרעננה, עכו או רמת השרון.

תמונה
אוהדי נתיבות בפינה האופטימית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה האופטימית

שליחה על ידי oran »

משה אוחיון כתב:5. הגביע. תמיד אהבתי את המפעל, תמיד חשבתי שיש בו קסם מיוחד כמו הניצחון של יפו בקריית שמונה. אתמול גם ראינו מעל ל1000 אוהדי נתיבות, קבוצה מליגה א' אני מזכיר לכם, מגיעים ותומכים בקבוצה שלהם. אני מעדיף קהל כזה בכל יום על קהל כמו שיש לרעננה, עכו או רמת השרון.

תמונה
אוהדי נתיבות בפינה האופטימית.
כל הכבוד לאוהדים של נתיבות, אבל הם לא הביאו יותר מ-1000 וגם לא 1000, הביאו 600 שזאת עדיין כמות יפה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום_בלב_לעולם_ועד

Re: הפינה האופטימית

שליחה על ידי אדום_בלב_לעולם_ועד »

אולי במהלך העשרים הדקות הראשונות באמת היה 600 אבל לאחר מכן הגיעו לפחות 1000-1500 אוהדים אוהדי נתיבות הביאו כמות כמו בשער 5.....
תגיד מאיפה התמונה הזו??(של הקהל של נתיבות)
תמונה

שלח תגובה