ברשותך אומר את מה שאחרים נמנעים עאלק
שמע, אין ספק שבסופו של יום אתה פשוט טרול, עם וותק. כל נושא שנכנסים אתה פשוט מעיק וצפוי, למי שפה מספיק זמן. אחד המעיקים, במסווה של משתמש מן המניין.
אני אחסוך לך את התגובה הצפויה, "לדפדף הלאה" לא אפשרי . . פונקציית הנודניק לא חכמה דיה להעלים את הפולניות הפאסיב אגרסיבי שלך עם כל מי שמגיב לך.
או בשפתך:
עם עובדות קשה להתווכח. מציע לך לעשות בדק בית. דש לאספרייה
להעיק עליך זו חצי נחמה בערב עגום של כדורגל.
נשיקות
שחררו מהילד, אפשר לחשוב שטפנו את הדשא כשהוא יצא, הרי אמרנו כבר קיץ שהוא עוד יטעה ולא מעט וגם נראה ממנו משחקי נפל. צריך להרים אותו ולא לרסק אותו, אני לא רואה מישהו בקישור עם תקרה יותר גבוהה משלו.
צריך גם להגיד שעלינו לא מאוזנים בעליל. אתה לא יכול לעלות עם קישור של מוסרים בלי סטופר אחד אפילו
שחררו מהילד, אפשר לחשוב שטפנו את הדשא כשהוא יצא, הרי אמרנו כבר קיץ שהוא עוד יטעה ולא מעט וגם נראה ממנו משחקי נפל. צריך להרים אותו ולא לרסק אותו, אני לא רואה מישהו בקישור עם תקרה יותר גבוהה משלו.
צריך גם להגיד שעלינו לא מאוזנים בעליל. אתה לא יכול לעלות עם קישור של מוסרים בלי סטופר אחד אפילו
כמו שאמרו פה היום, ההרכב שהוא פתח בו לא היה נכון, הוא לא יכול לשחק לצד מרטינש (ומיכה), חייב מימד של פיזיות והגנתיות נוסף, מדמון מאוד מזכיר לי את מרטינש בסגנון, היה יכול להצליח הרבה יותר לצד בריירו.
מה שכן, נראה שמתחיל להתפתח פה דברים נצברים, טעות על גבי טעות, חבל שאין לנו משחקים קלים לתת לו לשחק לצבור ביטחון שוב (כמו שהיה למכבי)
כואב הלב עליו.
ברדה שם אותו בסיטואציה בלתי אפשרית.
אי אפשר לפתוח איתו בהרכב כשהקשר לידו זה מרטינש, היה צריך לפתוח לידו קשר יותר גרזני. אליאס או באריירו.
אחרי הטעות הוא בכלל נעלם, נראה כאילו הוא קיווה שהאדמה תבלע אותו והוא פשוט יעלם.
ככה לומדים וככה משתפרים, לא צריך להרוג אותו ובטח לא לחרוץ את גורלו.
כואב הלב עליו.
ברדה שם אותו בסיטואציה בלתי אפשרית.
אי אפשר לפתוח איתו בהרכב כשהקשר לידו זה מרטינש, היה צריך לפתוח לידו קשר יותר גרזני. אליאס או באריירו.
אחרי הטעות הוא בכלל נעלם, נראה כאילו הוא קיווה שהאדמה תבלע אותו והוא פשוט יעלם.
ככה לומדים וככה משתפרים, לא צריך להרוג אותו ובטח לא לחרוץ את גורלו.