זה הזמן לאוה"ב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: זה הזמן לאוה"ב

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
קודם כל צריך להתרכז בלנסות לגרום לאלונה לחזור בה ולחזור למועדון.
אני לא מאמין שנצליח לגייס די כסף מהקהל כדי להקים קבוצה.
הדרכים להכנסת כסף:
*תמיכה מהעירייה.
*מכירת שחקנים עם חוזים כבדים (על מליקסון אסור לוותר).
*קניית מנויים מאסיבית של הקהל (כולנו צריכים להשתתף).
*לגייס את כל אוהדי ב"ש מהתקשורת (סילבן שלום,צביקה הדר וכו') ובעזרתם לגייס כסף מבעלי עסקים בעיר.

אפשרי להעמיד קבוצה בתקציבי מינימום שתתבסס על שחקני הבית (להחזיר את אלול,עטיה וכו').

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון, לריב איתך ולהתווכח את זה אני יכול לעשות עד מחר.
במקום זה אני רוצה להפנות את תשומת ליבך ותשומת לב כולנו לדברים האלו שאמרה אלונה במסע"ת שלה אתמול:
"ולגבי העתיד אשמח אם האוהדים יקימו עמותה משלהם וייקחו את הקבוצה. כמובן שאסייע בכל יכולתי."

אולי אלונה הבינה שהתעסקות בקבוצת כדורגל ובאוהדים של קבוצת כדורגל זה כמו לטפל בתינוק - צריך להיות צמוד אליו 24 שעות ביממה, לרצות אותו כאן ועכשיו כי הוא לא יודע לדחות סיפוקים ולדאוג שהוא לא עושים נזקים לעצמו - וזה פשוט לא מתאים לה.

אבל....
אם אני מבין נכון, בסיטאציה מסויימת, אם האוהדים ייקחו ברצינות לידיהם את ניהול הקבוצה ויעשו את זה בצורה מסודרת, יש בהחלט מצב שאלונה תסכים להוות מעין ספונסר שתומך מבחוץ, מבלי להתעסק עם כל כאב הראש הזה. כמובן שהתמיכה הכספית תהיה פחותה אבל גם אם תסכים להשאר בקבוצה כספונסרית מבחוץ, בהחלט יהיה אפשרי לגייס עוד כמה ספונסרים ונותני חסויות וביחד עם האוהדים שישימו 500 ש"ח תמורת מניה שתקנה להם גם מנוי (סכום הוגן לכל הדעות!) יהיה אפשר להרים מודל שלא ניראה כדוגמתו בארץ.
זה לא בשמיים, אבל בשביל זה צריך שנעזוב קודם כל את משחקי האגו וההאשמות בין כולנו ונתאחד למען המטרה החשובה הזאת , בהנחה שההחלטה של אלונה היא סופית.
אם לא עכשיו - אז לעולם לא.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:וביחד עם האוהדים שישימו 500 ש"ח תמורת מניה שתקנה להם גם מנוי (סכום הוגן לכל הדעות!) יהיה אפשר להרים מודל שלא ניראה כדוגמתו בארץ.
זה לא בשמיים, אבל בשביל זה צריך שנעזוב קודם כל את משחקי האגו וההאשמות בין כולנו ונתאחד למען המטרה החשובה הזאת , בהנחה שההחלטה של אלונה היא סופית.
אם לא עכשיו - אז לעולם לא.
את דעתי בעיניין הכסף כבר כתבתי בהודעות הקודמות שלי.
אתה חושב שתצליח לגייס בקלוצת 500 שקלים??? אני מכבד את דעתך , אני עדיין חושב אחרת.
בלי כל קשר עכשיו זה לא הזמן למריבות וגם ממש אין לי חשק לזה. זה באמת הזמן להתאחד אבל אם מישהו רוצה לעשות דברים בכוחות עצמו ובסופו של דבר זה יהיה טוב להפועל באר שבע אני בעד.
שיהיה לך המשך יום נפלא עם המון בריאות אושר והצלחה בעבודה , מאחל לך מכל הלב.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

דורון, אם אנשים קיטרו אבל בכל זאת שמו כסף כדי לקנות מנוי ב-900 ש"ח, לא מבין איפה צריכה להיות בעיה להוציא מנויים במחיר אחיד (ילדים נוער חיילים סטודנטים ומבוגרים) של 500 ש"ח - כשהכסף הולך למען מטרה נעלה כמו הצלת הקבוצה?
רק מי שמעיז - מנצח.
ולגבי הפועל ב"ש בכדורסל - אמור להיות ברור גם לך שיש הבדל בין קבוצה שנמצאת בליגה ב' בענף משני יחסית בעיר כמו הכדורסל, להפועל ב"ש בכדורגל שהיא דרך חיים עבור לא מעט מהאנשים בעיר הזאת ומשפיעה עליהם בכל דבר. אם בשביל זה אנשים לא רוצים לשים 500 ש"ח (שכאמור יקנו להם מנוי + מניה של הקבוצה) - אז כנראה שבאמת לא שווה שתתקיים פה קבוצת כדורגל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

8red כתב:דורון, אם אנשים קיטרו אבל בכל זאת שמו כסף כדי לקנות מנוי ב-900 ש"ח, לא מבין איפה צריכה להיות בעיה להוציא מנויים במחיר אחיד (ילדים נוער חיילים סטודנטים ומבוגרים) של 500 ש"ח - כשהכסף הולך למען מטרה נעלה כמו הצלת הקבוצה?
רק מי שמעיז - מנצח.
ולגבי הפועל ב"ש בכדורסל - אמור להיות ברור גם לך שיש הבדל בין קבוצה שנמצאת בליגה ב' בענף משני יחסית בעיר כמו הכדורסל, להפועל ב"ש בכדורגל שהיא דרך חיים עבור לא מעט מהאנשים בעיר הזאת ומשפיעה עליהם בכל דבר. אם בשביל זה אנשים לא רוצים לשים 500 ש"ח (שכאמור יקנו להם מנוי + מניה של הקבוצה) - אז כנראה שבאמת לא שווה שתתקיים פה קבוצת כדורגל.
קודם כל יש לנו בסך הכל 2200 מנויים , האם זה טוב או רע??? את זה ההנהלה תחליט.
בכל מקרה 2200 זה לא 10,000 ובטח לא 20,000 שזה היעד שאדומה דרומית שואפת להגיע.
ברור לי ההבדלים בחשיפה ובשאר התחומים בין הכדורסל לכדורגל , אין ספק בכלל שבאר שבע זה קודם כל עיר של כדורגל , על זה לעולם לא יהיה ויכוח.
אבל יש אנשים (לא אתה) שלא יתלהבו לשים גם סכום "פעוט" של 500 שקלים , יש אנשים שבשביל לחסוך 80 שקלים ילקקו לשחקן כזה או אחר בשביל לקבל הזמנה למשחק , אז עליהם אתה בונה שישימו 500 שקלים??? תבין הביקורת היא לא כלפי אנשים כמוך , אני יודע שאתה תיתן את הסכום בלי בעיה למען הפועל באר שבע , הבעיה היא שצריך לגייס עשרות אלפים זה שורש הבעיה!!
אבל אתה יודע מה??? יכול להיות שאני טועה , ימים יגידו מי צודק. בכל מקרה לטובת כולנו עדיף שלא נגיע "למבחן" הזה ששמו עמותת אוה"ב , עדיף שאלונה תחזור ודברים יתנהלו כמו בעבר.
עם עזורי , בלי עזורי, לי זה כבר לא איכפת , רק שאלונה תחזור כי כבר אין כוח לבלאגן הזה.

שלח תגובה