מנסים !
מנסים !
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 74526.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ברקת לרביב ו" הכנסת לי סכין בלב"
זה שי!
ברקת לרביב ו" הכנסת לי סכין בלב"
זה שי!

Re: מנסים !
הלוואי הלוואי....
אסי,אביתר,אופיר,אסולין,מאור (שקצת היה אדיש היום לאירועים אבל מקווה שיפתיע)- רק להם אמורה להיות
המוטיבציה לשנות את פני הדברים.
שלא תלך,בבקשה שלא תלך.
אסי,אביתר,אופיר,אסולין,מאור (שקצת היה אדיש היום לאירועים אבל מקווה שיפתיע)- רק להם אמורה להיות
המוטיבציה לשנות את פני הדברים.
שלא תלך,בבקשה שלא תלך.
חיבים לדאוג שראש העיר יודע להעביר את הדברים הנכונים לאלונה.
- קבצים מצורפים
-
- pulxw.png (11.24 KiB) נצפה 3837 פעמים
מסתבר ש3 אוהדים הלכו לביתו של עזורי,ביקשו את סליחתו ובנוסף ביקשו שיחזור חזרה לאמן.
האמת?כבר לא מפריע לי.לפחות אם זה עד לסוף העונה.
האמת?כבר לא מפריע לי.לפחות אם זה עד לסוף העונה.
משיח.. שינת את דעתך על כל המתרחש?
ובאמת, חייבים לתת הכל כדי שהיא תשאר!
מתי מחר הפגישה עם רוביק?
לת"א כולם מגיעים ולא מפסיים לעודד את אלונה והקבוצה..
מתי מחר הפגישה עם רוביק?
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
בס"ד
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1648639" onclick="window.open(this.href);return false;
משיח לא שינה את דעתו כלפי עזורי הוא פשוט אומר שהוא מעדיף שהמתחזה יאמן ואלונה תחזור.
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1648639" onclick="window.open(this.href);return false;
משיח לא שינה את דעתו כלפי עזורי הוא פשוט אומר שהוא מעדיף שהמתחזה יאמן ואלונה תחזור.
שיניתי את דעתי? ממש לא.רווית (: כתב:משיח.. שינת את דעתך על כל המתרחש?
מתי מחר הפגישה עם רוביק?
אם המחיר של עזיבת עזורי הוא עזיבה נלווית של אלונה אז מצטער,יקר לי מדי.
לא הבנתי על איזה פגישה עם רוביק אתם מדברים. בכתבה נאמר שבשעה זו נערכת פגישה בין האוהדים לשחקנים כשהמטרה היא השארת אלונה בקבוצה. יש חדש בעניין הזה?
חוץ מזה, משיח, באמת נראה לך תסריט כזה שגם עזורי חוזר וגם אלונה חוזרת בעקבותיו? ככה בפשטות להחזיר את הגלגל אחורה כאילו כלום לא קרה?
חוץ מזה, משיח, באמת נראה לך תסריט כזה שגם עזורי חוזר וגם אלונה חוזרת בעקבותיו? ככה בפשטות להחזיר את הגלגל אחורה כאילו כלום לא קרה?
נערך לאחרונה על ידי dudi2002 ב 01 מרץ 2010, 23:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מחר אלונה נפגשת עם רוביק על העיניינים של העברת הקבוצה..
משיח אני מבינה אותך לגמרי, וברור לי שכל התגובות כאן נסערות ולא שקולות עם דיעה מצוקה. אף אחד כבר לא יודע מה עדיף ומה לא.
נעשה את שלנו כדי להשאיר אותה, והכי חשוב זה שנלמד את הלקח מכל הסיפור הזה..
משיח אני מבינה אותך לגמרי, וברור לי שכל התגובות כאן נסערות ולא שקולות עם דיעה מצוקה. אף אחד כבר לא יודע מה עדיף ומה לא.
נעשה את שלנו כדי להשאיר אותה, והכי חשוב זה שנלמד את הלקח מכל הסיפור הזה..
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
בס"דdudi2002 כתב:לא הבנתי על איזה פגישה עם רוביק אתם מדברים. בכתבה נאמר שבשעה זו נערכת פגישה בין האוהדים לשחקנים כשהמטרה היא השארת אלונה בקבוצה. יש חדש בעניין הזה?
מחר אלונה תפגש עם רוביק בעירייה בשעה 10 כול מי שיכול להיות שם שילך.
על החלק הראשון בפירוש כן.dudi2002 כתב:
בקשר לחלק השני ,אני חושב שעם יחצנות נכונה של המאורע,יחד עם מסר ברור נגד האלימות,אין סיבה שזה לא יקרה.
בס"ד
מישהוא חשב על כתיבת מכתב ברמה גבוהה שישלח לאלונה?
אולי מכתב (שיתפרסם גם בתקשורת) שיגע לה בלב ויבהיר לה שהמסר נגד האלימות שהיא רצתה להעביר עבר והיא לא חייבת ללכת.
אני בטוח שכל אוהד בשנה הבאה יחשוב פעמיים לפני שיפתח את איחולי "ברכותיו" כלפי מאמן.
מישהוא חשב על כתיבת מכתב ברמה גבוהה שישלח לאלונה?
אולי מכתב (שיתפרסם גם בתקשורת) שיגע לה בלב ויבהיר לה שהמסר נגד האלימות שהיא רצתה להעביר עבר והיא לא חייבת ללכת.
אני בטוח שכל אוהד בשנה הבאה יחשוב פעמיים לפני שיפתח את איחולי "ברכותיו" כלפי מאמן.
"מחר (ג'), תפגש ברקת עם ראש העיר רוביק דנילוביץ', שינסה לשכנעה לחזור בה מהחלטתה. פגישה נוספת בין אוהדים לבין שחקנים בכירים כמו מאור מליקסון, אביתר אילוז ונדב קידר, נערכה הערב (ב') בתיווכה של הדוברת ציפורה חלפון, עם אותה מטרה.
לאחר הישיבה, שבה נכחו כ-30 אוהדים ושחקני הקבוצה שהוזכרו לעיל, הוחלט לצאת בקמפיין להפעלת לחץ על ברקת שתישאר, בצוותא עם אוהדים מפורסמים של המועדון. בין היתר יפנו הגורמים לשר אבישי ברוורמן, לבדרן ולשחקן צביקה הדר, לקריין הטלוויזיה דני קושמרו ולשרת הספורט לימור לבנת, שכבר הביעה הסכמתה לסייע בעניין.
"
YNET
עוד יש תקווה
לאחר הישיבה, שבה נכחו כ-30 אוהדים ושחקני הקבוצה שהוזכרו לעיל, הוחלט לצאת בקמפיין להפעלת לחץ על ברקת שתישאר, בצוותא עם אוהדים מפורסמים של המועדון. בין היתר יפנו הגורמים לשר אבישי ברוורמן, לבדרן ולשחקן צביקה הדר, לקריין הטלוויזיה דני קושמרו ולשרת הספורט לימור לבנת, שכבר הביעה הסכמתה לסייע בעניין.
"
YNET
עוד יש תקווה
Ynet לא לבד - https://www.one.co.il/Article/153940.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אתה ענק משיח!!!messiah כתב:
שיניתי את דעתי? ממש לא.
אם המחיר של עזיבת עזורי הוא עזיבה נלווית של אלונה אז מצטער,יקר לי מדי.
אוהב אותך אחי.