https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 50,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
זה שי !
גיא לוי בטור משלו !
Re: גיא לוי בטור משלו !
הוא יכול היה להתלהם ולהגיד שאלונה הייתה צריכה לעזוב מזמן,אבל הוא בחר לצאת אינטליגנט
ולבחון את המצב בכלליות.
כל הכבוד לגיא לוי שלא נגרר ל"פיוטים" אנטי באר-שבעיים בכלי התקשורת השונים,מיותר לציין שאני
מסכים עם מרבית הדברים בטור.
ולבחון את המצב בכלליות.
כל הכבוד לגיא לוי שלא נגרר ל"פיוטים" אנטי באר-שבעיים בכלי התקשורת השונים,מיותר לציין שאני
מסכים עם מרבית הדברים בטור.
ורק לחשוב שהוא היה יכול להיות פה במקום עזורי, ואז כל הבלאגן הזה כנראה לא היה קורה.
היום כולם רואים (חלקכם קצת מאוחר מידי) את גדולתו של האיש.bs war כתב:ורק לחשוב שהוא היה יכול להיות פה במקום עזורי, ואז כל הבלאגן הזה כנראה לא היה קורה.
אבל גם אסור לשכוח שמי שבסופו של דבר גרם לו לעזוב זאת אלונה שלא ראתה איתו את הדברים עין בעין.
אין ספק בכלל שאם היה נשאר פה היינו במקום הרבה יותר טוב גם מקצועית וגם תדמיתית וגם היינו רואים שיפור אצל הקהל.
אבל כרגיל אצלנו ניזכרים לפרגן מאוחר מידי אחרי שהנזק כבר נעשה.
אפשר לומר שלמעשה אלונה ויתרה על הפועל באר שבע ביום שבו היא ויתרה על שירותיו הטובים של גיא לוי והוסיפה חטא על פשע כשלא התערבה בשכונה שניהל פה עזורי.
הפועל אני כבר משתגע
כל מילה פנינה, באמת.
ממש אוהבת את איך שהוא תופס כדורגל.
והינה, הבחור מחמיא לעיר טוען שזה קומץ והכל, למרות שהוא כבר מזמן לא חלק מהמערכת. הוא אותו חלק מהעיתונאים ה"מרכזניקים" שכל כך אוהבים לגדף.
והינה הוא אומר משהו אחר על הקבוצה
ממש אוהבת את איך שהוא תופס כדורגל.
והינה, הבחור מחמיא לעיר טוען שזה קומץ והכל, למרות שהוא כבר מזמן לא חלק מהמערכת. הוא אותו חלק מהעיתונאים ה"מרכזניקים" שכל כך אוהבים לגדף.
והינה הוא אומר משהו אחר על הקבוצה
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אדומה דרומית
ניר, מה קרה? זכור לי שבסוף גם אתה שמחת שגיא לוי עזב. אם אני טועה ולא זוכרת נכון אני מתנצלת מראש.
פשוט הפתיעה אותי התגובה שלך
גיא אמר לי שנה שעברה שהאסימון יפול בסוף, אבל זה כבר יהיה מאוחר.
אצל חלק הוא נפל באמצע העונה, אצל חלק בסוף, אצל חלק היום...
צריך עכשיו ליישם את התוכנית של לוי ולנקות את היציעים.
פשוט הפתיעה אותי התגובה שלך
גיא אמר לי שנה שעברה שהאסימון יפול בסוף, אבל זה כבר יהיה מאוחר.
אצל חלק הוא נפל באמצע העונה, אצל חלק בסוף, אצל חלק היום...
צריך עכשיו ליישם את התוכנית של לוי ולנקות את היציעים.
עדי את מתבלבלת וזה בלשון המעטה.
הייתי בשוק ובהלם טוטאלי מהודעה על סיום תפקידו שגרמה לי צער רב ותחושת פספוס עצומה לא פחות משאני בהלם מההודעה של אלונה אתמול , וגם ביטאתי את זה בכל תגובה שעסקה בגיא לוי בפורומים השונים.
הייתי בשוק ובהלם טוטאלי מהודעה על סיום תפקידו שגרמה לי צער רב ותחושת פספוס עצומה לא פחות משאני בהלם מההודעה של אלונה אתמול , וגם ביטאתי את זה בכל תגובה שעסקה בגיא לוי בפורומים השונים.
הפועל אני כבר משתגע
לא יודע מה אתה זוכר, אבל אני דווקא הייתי אחד מתומכיו של הבחור...8red כתב: היום כולם רואים (חלקכם קצת מאוחר מידי) את גדולתו של האיש.
אבל גם אסור לשכוח שמי שבסופו של דבר גרם לו לעזוב זאת אלונה שלא ראתה איתו את הדברים עין בעין.
אין ספק בכלל שאם היה נשאר פה היינו במקום הרבה יותר טוב גם מקצועית וגם תדמיתית וגם היינו רואים שיפור אצל הקהל.
אבל כרגיל אצלנו ניזכרים לפרגן מאוחר מידי אחרי שהנזק כבר נעשה.
אפשר לומר שלמעשה אלונה ויתרה על הפועל באר שבע ביום שבו היא ויתרה על שירותיו הטובים של גיא לוי והוסיפה חטא על פשע כשלא התערבה בשכונה שניהל פה עזורי.

- אימפריה באדום
- Title: crazyred
מאמן ענק חבל שפיספסנו אותו אני אישית אהבתי אותו מאוד !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אדומה דרומית
ניר קבל את התנצלותי. חשבתי שבסוף החלפת צד.
סורי. כנראה שהתבלבלתי
סורי. כנראה שהתבלבלתי