מושאלים 23/24
Re: מושאלים 23/24
סכנין רוצה את זאהי אחמד בהשאלה, ניב פליטר נבחן בחדרה ואם ירשים יושאל אליהם,דדיה כנראה יושאל להפועל תל אביב ויש את אלו שכבר הושאלו. אני שמח שהמושאלים שלנו סוף סוף מושאלים לקבוצות לגיטימיות בליגת העל ולא כמו בשנים קודמות שרובם היו מושאלים לקבוצות אפורות בליגה לאומית
השאלה זה יפה , רק שיקבלו דקות .
לא כמו מדמון ואליגון שחיממו ספסלים
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אני מוכן ללכת רחוק עם השאלה של שחקן צעיר ( לא מנוסה כמו יוספי למשל אלא כמו פליטר ואריאלי כדוגמא ) :
השאלה - חינם
שכר - עלינו
בחוזה יש סעיף הבטחת 2000 דקות לפחות במהלך העונה ( שווה ערך ל-33 משחקים שבהם משותף מינימום 60 דק' )
השאלה - חינם
שכר - עלינו
בחוזה יש סעיף הבטחת 2000 דקות לפחות במהלך העונה ( שווה ערך ל-33 משחקים שבהם משותף מינימום 60 דק' )
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
- ForeverRed
צריך לנסות למשוך קצת עם מדמון, ג'נאח, אחמד ומרמנשטיין. לפחות עד שנראה אם נצליח להגיע לבתים של הקונפרנס.
אם נצליח להגיע לבתים, אפשר להשאיר 2 מהם עד ינואר.
אם לא, אפשר להשאיל את ארבעתם(ואולי עוד)
אם נצליח להגיע לבתים, אפשר להשאיר 2 מהם עד ינואר.
אם לא, אפשר להשאיל את ארבעתם(ואולי עוד)
מה זה למשוך. לא יודע כמה ביקוש יש לך נגיד לאחמד בליגת העל (והוא חייב לשחק בליגת העל). אז אם יש רק מתעניינת אחת (סכנין), אתה צריך גם לקחת בחשבון שבעוד חודש כבר לא יהיו לו מתעניינות. לדעתי אם יש מצב להשאיל עכשיו - אז משאיל (כולל מדמון). כמובן רק אם מדובר בקבוצת ליגת על.
כמעט כל הקבוצות מתחת למקום 4 רוצות את אחמד, אין מה לדאוג בנושא הזה.
את מרנשטיין הייתי משאיר, כל השאר אפשר להשאיל. צריך קשר אמצע זר ובהתקפה יש מספיק אופציות.
את מרנשטיין הייתי משאיר, כל השאר אפשר להשאיל. צריך קשר אמצע זר ובהתקפה יש מספיק אופציות.
פשכצקי מפרסם שפליטר הושאל רשמית לחדרה
ושאחרי מחנה האימון דדיה,גאנח ומדמון יושאלו גם
ושאחרי מחנה האימון דדיה,גאנח ומדמון יושאלו גם
- ForeverRed
גם ברדה ומליקסון מבינים בכדורגל...ForeverRed כתב: ↑11 יולי 2023, 08:45בכל המחנה הוא לא שיחק דקה אחת בעמדה אחרת.
מחרפן הקטע הזה. הוא גומר אותו.
ככה נאמר בפעם הראשונה שיחזקאל הוצב כמגן, והשאר הסטוריה.
אני חושב שבמערך שהמגינים (פעם בימין ופעם בשנאל) מתבקשים לתקוף, זה נותן לו מרחב פעולה רחב שמאד מתאים לו.
יחזקאל היה שחקן התקפה כושל.
סטויאנוב מראה ניצוצות והיה השחקן הכי טוב של נס ציונה בעמדה קדמית.
סיטואציות שונות לגמרי.
סטויאנוב מראה ניצוצות והיה השחקן הכי טוב של נס ציונה בעמדה קדמית.
סיטואציות שונות לגמרי.
זה בעיקר נבע מהעובדה שיחזקאל לא יכל לשחק והרעיון של ברדה שהמגן ימין הופך בהתקפה לקיצוני ימני.ForeverRed כתב: ↑11 יולי 2023, 08:45בכל המחנה הוא לא שיחק דקה אחת בעמדה אחרת.
מחרפן הקטע הזה. הוא גומר אותו.
בכל אופן ברוב הזמן יוני יהיה ברוטציה בחלק הקדמי.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]