הקטר של ויקו נעצר באורווה - סיקור המשחק.
הקטר של ויקו נעצר באורווה - סיקור המשחק.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- dardasmiley
Re: הקטר של ויקו נעצר באורווה - סיקור המשחק.
שוב גול באשמתו הישירה של קאלה. צריך מעכשיו לגדל שוער נוער לעונה הבאה או לייבא שוער אחר מאיפשהו, הרבה מדי נקודות הפסדנו בגללו העונה (נכון שגם הביא לנו נקודות אבל לשוער בניגוד לשער שחקני השדה לא יכול משחק גדול עם טעות אחת קריטית, בתפקיד הזה כל טעות יכולה להוביל להפסד) ....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לא ראיתי את המשחק ועדיין אשמח לשמוע איך היה מורירה? האם ניצן השתכנע כבר שאין לצערנו לבחור מקום בקבוצה בליגה ראשונה בישראל?
2. בדיוק כמו מורירה גם בקשר לרביבו יש לי ויכוח זמן רב עם סומסום. אני טוען שמדובר בסוג השחקנים שצריכים לבוא לכאן, בכאלה שיש להם כישרון לקחת קבוצות קדימה, אבל גם בכזה שבמקרה הפרטי שלו הוא כישלון חרוץ. גם בלי מליקסון, כשרוב הכדורים לבטח הלכו אחוריו, לא הצליח לשדרג אותנו. אני מתאר לעצמי שהוא הרים כדור אחד או שניים מסוכנים במשחק דרך המצבים הנייחים, אבל לא יותר. כשהוא חייב לתת הרבה יותר.
3. הבנתי שקאלה נפצע. עכשיו יקפצו כולם ויטענו שכשדור דוידי יעמוד בשער כולנו נבין עד כמה קאלה גדול. אני אטען שרק ככה קאלה יכול לצאת גדול. בתחילת השנה חשבתי שקאלה הוא השוער הטוב בליגה אחרי אניימה, טעיתי. לפחות 4 שוערים (אניימה, דוידוביץ', אינוגבה, יבריץ') בישראל טובים היום מקאלה. שאומנם השנה נתן כמה משחקים שהצילו לנו נקודוות, אבל לא מעט פעמים, כמו אתמול, גם חילק ליריבה נקודות. מבחינת יכולת במגרש מדובר באסי רחמים משודרג, לא יותר ולא פחות.
4. ויקו איכזב אותי אתמול בגישה שלו למשחק. קורה לכל מנג'ר, גם לטובים ביותר, אבל חבל, במיוחד כשחשבתי שהוא הבין את הטעויות של עזורי.
ההתעקשות לעלות עם 4-5-1 היא לא נכונה כי כפי שראינו הפועל באר שבע לא בנויה לשחק במערך עם חלוץ אחד, בטח בלי מאור מליקסון. גם אם אוהד קדוסי מחמיץ, הוא לפחות מגיע למצבים. עם קדוסי ובדש, גם אם נחמיץ, נגיע למצבים ונראה טוב יותר.
גם ההחלטה להעניק קרדיט ליוסי אופיר באמצע הוא משונה. יוסי אופיר כבר הוכיח השנה פעם אחר פעם שהוא לא מתאים בגילו לליגה הראשונה בישראל. גם בשבוע שעבר, במשחק הטוב ביותר שלו העונה, הוא היה בינוני ורק בכניסה של אדמו הקבוצה שלטה במרכז המגרש.
2. בדיוק כמו מורירה גם בקשר לרביבו יש לי ויכוח זמן רב עם סומסום. אני טוען שמדובר בסוג השחקנים שצריכים לבוא לכאן, בכאלה שיש להם כישרון לקחת קבוצות קדימה, אבל גם בכזה שבמקרה הפרטי שלו הוא כישלון חרוץ. גם בלי מליקסון, כשרוב הכדורים לבטח הלכו אחוריו, לא הצליח לשדרג אותנו. אני מתאר לעצמי שהוא הרים כדור אחד או שניים מסוכנים במשחק דרך המצבים הנייחים, אבל לא יותר. כשהוא חייב לתת הרבה יותר.
3. הבנתי שקאלה נפצע. עכשיו יקפצו כולם ויטענו שכשדור דוידי יעמוד בשער כולנו נבין עד כמה קאלה גדול. אני אטען שרק ככה קאלה יכול לצאת גדול. בתחילת השנה חשבתי שקאלה הוא השוער הטוב בליגה אחרי אניימה, טעיתי. לפחות 4 שוערים (אניימה, דוידוביץ', אינוגבה, יבריץ') בישראל טובים היום מקאלה. שאומנם השנה נתן כמה משחקים שהצילו לנו נקודוות, אבל לא מעט פעמים, כמו אתמול, גם חילק ליריבה נקודות. מבחינת יכולת במגרש מדובר באסי רחמים משודרג, לא יותר ולא פחות.
4. ויקו איכזב אותי אתמול בגישה שלו למשחק. קורה לכל מנג'ר, גם לטובים ביותר, אבל חבל, במיוחד כשחשבתי שהוא הבין את הטעויות של עזורי.
ההתעקשות לעלות עם 4-5-1 היא לא נכונה כי כפי שראינו הפועל באר שבע לא בנויה לשחק במערך עם חלוץ אחד, בטח בלי מאור מליקסון. גם אם אוהד קדוסי מחמיץ, הוא לפחות מגיע למצבים. עם קדוסי ובדש, גם אם נחמיץ, נגיע למצבים ונראה טוב יותר.
גם ההחלטה להעניק קרדיט ליוסי אופיר באמצע הוא משונה. יוסי אופיר כבר הוכיח השנה פעם אחר פעם שהוא לא מתאים בגילו לליגה הראשונה בישראל. גם בשבוע שעבר, במשחק הטוב ביותר שלו העונה, הוא היה בינוני ורק בכניסה של אדמו הקבוצה שלטה במרכז המגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
1. תתפלא אבל אתמול דווקא מוריירה היה סביר+ בהתייחס לשאלה שלך אז כן כבר הבנתי שלדנילו אין מקום בב"ש. אבל לא בגלל אתמול.משה אוחיון כתב:1. לא ראיתי את המשחק ועדיין אשמח לשמוע איך היה מורירה? האם ניצן השתכנע כבר שאין לצערנו לבחור מקום בקבוצה בליגה ראשונה בישראל?
2. רביבו שחקן מגעיל בעיניי, גםם אני חשבתי שעכשיו כשעזורי הלך הוא יתחיל לתת את מה שיש לו, אבל בפועל הוא ממשיך להיות אפאתי לגמרי.
3. כן קאלה נפגע וגם ביקש להתחלף אבל אסי לא אישר לו להתחלף, אז הוא המשיך לשחק. ואז בא הגול המטופש הזה.
ואני לא חושב שהפציעה היא תירוץ מספיק טוב בשביל להשמיט כדור כזה. הבעיה שעל הספסל אין תחליף.
4. ויקו עשה מה שהוא חשב לנכון, רדו מזה. הוא לא עלה במערך שהוא עלה כי הוא פחדן וגם לא כי הוא ויתר על המשחק.
הוא פשוט חשב שככה הכי נכון לעלות ונראה לי שהיינו צריכים ללמוד כבר שהשיקול דעת של המאמן יותר רצינית משלנו.
אז חאלס.
רק אהבה תנצח...
יש שוער טוב לעתיד אבל הוא סה"כ נערים ב' ..
שי מלכה צפוי לוו לעתיד גדול
שי מלכה צפוי לוו לעתיד גדול
- בן דוד של נאסר
האמת אני כל משחק רואה אותו דבר וחוזר על אותה שאלה !!!!!!!!
למה סיראג' נסאר לא משחק....דווקה אתמול היה לו מקום בקישור....אני חושב שהגיע הזמן שיפתח ב11
בקישר למשחק אתמול אני הייתי שם....ממש משחק מגעיל עם מגרש יותר מגעיל...שום מצב מלבד דרדלי של קדוסי החלש
אני מציע הרכב אחר לקבוצה....תגידו מה דעתכם ?!
[align=center]קאלה
אופיר סוואריז דנינו אילוז
אדמו אסולין
נסאר מליקסון
רביבו
בדש
[/align]
למה סיראג' נסאר לא משחק....דווקה אתמול היה לו מקום בקישור....אני חושב שהגיע הזמן שיפתח ב11
בקישר למשחק אתמול אני הייתי שם....ממש משחק מגעיל עם מגרש יותר מגעיל...שום מצב מלבד דרדלי של קדוסי החלש
אני מציע הרכב אחר לקבוצה....תגידו מה דעתכם ?!
[align=center]קאלה
אופיר סוואריז דנינו אילוז
אדמו אסולין
נסאר מליקסון
רביבו
בדש
אני אומר אחי שעדיף 4-4-2 איך שהיה נגד סכנין ונגד מכבי תל אביב ושיפתח עם נאסר !! 
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קטר? בקושי חיפושית..
מתחילת העונה אנחנו מפספסים פעם אחר פעם הזדמנויות פנטסטיות ליצור מומנטום

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"דאורי אדום בנשמה כתב:קטר? בקושי חיפושית..
אני כבר למדתי שהפועל ב"ש זוכה באליפות בכל שנה בשני נושאים:
1.אנחנו אלופי העולם בלבעוט בדלי.
2.הפועל ב"ש היא אלופת העולם בלאכזב את האוהדים שלה (שנה שעברה זכורה במיוחד).