מקסימו לוי
- ForeverRed
Re: מקסימו לוי
יום שישי, ערוץ 5, שעה שלוש.
אם אתה מביא מגן ימני מה הבעיה בפליטר מחליף? הבעיה בפליטר הייתה שהגיע כמגן מחליף אבל לא היה מגן פותח. ריגן לא ראיתי אותו משחק אבל אם ירשים באימונים אין סיבה לבזבז סתם כסף על ספסל.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 יוני 2024, 11:27מקווה מאוד שלופס וטיבי יישארו.
מקסימו לדעתי לא היה ברמה, אותו הדבר הראל שלום, אבו עביד נתן כאן כמה שנים יפות, מקווה מאוד שיחפשו לשדרג את ההגנה בשחקנים כמו בן הרוש וישראלוב ולא ילכו על כל מיני מציאות מהלאומית או ברירות מחדל כמו דדיה ופליטר...
דדיה חייב ללכת. די.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פליטר לא קרוב להיות מספיק טוב לליגת העל. דדיה עדיף עליו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מבין שניהם פליטר קיבל דקות וגם פתח פעמיים בזמן הקצר בריינה קבוצת פלייאוף עליון. יש לו מהירות וגם חורים הגנתית שאפשר ללמד.Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 יוני 2024, 15:21פליטר לא קרוב להיות מספיק טוב לליגת העל. דדיה עדיף עליו.
לא יודע אם אני יודע להגיד את זה על דדיה שאסור לו להישאר כאן בעונה הקרובה, השאלה/העברה - שום טוב לא יצא מזה ויותר מזה, נמאס לי לראות אותו כבר שלוש שנים עושה את אותם טעויות בלי שום התקדמות ואני בטוח שיש עוד הרבה אוהדים כמוני. פליטר נשרף מהר מדי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
פליטר לא קשור לרמה לדעתי. גם בריינה לא ספרו אותו עד ששני המגינים שלהם נפצעו וגמרו את העונה.shovalb9 כתב: ↑18 יוני 2024, 16:12מבין שניהם פליטר קיבל דקות וגם פתח פעמיים בזמן הקצר בריינה קבוצת פלייאוף עליון. יש לו מהירות וגם חורים הגנתית שאפשר ללמד.
לא יודע אם אני יודע להגיד את זה על דדיה שאסור לו להישאר כאן בעונה הקרובה, השאלה/העברה - שום טוב לא יצא מזה ויותר מזה, נמאס לי לראות אותו כבר שלוש שנים עושה את אותם טעויות בלי שום התקדמות ואני בטוח שיש עוד הרבה אוהדים כמוני. פליטר נשרף מהר מדי.
דדיה לא מספיק טוב לנו אבל טוב מפליטר ובקלות ימצא קבוצת ליגת על גנרית שתקח אותו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
1+Sir Alex Ferguson כתב: ↑18 יוני 2024, 20:11פליטר לא קשור לרמה לדעתי. גם בריינה לא ספרו אותו עד ששני המגינים שלהם נפצעו וגמרו את העונה.
דדיה לא מספיק טוב לנו אבל טוב מפליטר ובקלות ימצא קבוצת ליגת על גנרית שתקח אותו.
שחרור לא מובן, אחד השחקנים הכי מעניינים בסגל.
*אני חייב להפסיק להגיב שיכור. והצוות חייב להפסיק להחתים שחקנים כשהם שיכורים
*אני חייב להפסיק להגיב שיכור. והצוות חייב להפסיק להחתים שחקנים כשהם שיכורים