https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 63,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מה עוד ניתן לעשות בין הוהדים לאלונה מישהו יכול להסביר מה יש עוד
כי זה כבר נמשך המון זמן
אני לא מבין מה עוד תקוע המשא ומתן בין האוהדים לאלונה תסבירו
Re: אני לא מבין מה עוד תקוע המשא ומתן בין האוהדים לאלונה תסבירו
בס"ד
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 57110.html" onclick="window.open(this.href);return false;
למטה מופיעה הפיסקה:
במסגרת האמנה למניעת אלימות במגרשים שואפים במועדון להקים ארגון אוהדים אחד מטעם ההנהלה שיורכב מבכירים של שני ארגוני האוהדים הגדולים, "הקאמלס" ו"קרייזי רד", על מנת שיהיה נוח יותר להתנהל מולו.
במועדון מקווים שבאמצעות ארגון אוהדים אחד הם יצליחו לגרום לשקט תעשייתי על מנת למנוע בעתיד מאבקים מול אוהדים.
הנושא הזה כמו גם סעיף באמנה שאומר כי: "אסור למחות נגד משהו שקשור לקבוצה" עדיין גורם למחלוקת בין ובתוך הארגונים השונים. יש הטוענים כי בגלל המחלוקת הזאת אלונה ברקת עדיין לא הודיעה באופן רשמי על הישארות במועדון.
אך בספורט 5 מפורסם כי ביום שישי אוהדי הקבוצה צפויים לחתום על האמנה מול ברקת.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 86&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
כנראה ביום שני-שלישי יגיע הרגע שבו אלונה תכריז על כוונותיה בפומבי.
https://www.one.co.il/Article/09-10/1,1 ... 57110.html" onclick="window.open(this.href);return false;
למטה מופיעה הפיסקה:
במסגרת האמנה למניעת אלימות במגרשים שואפים במועדון להקים ארגון אוהדים אחד מטעם ההנהלה שיורכב מבכירים של שני ארגוני האוהדים הגדולים, "הקאמלס" ו"קרייזי רד", על מנת שיהיה נוח יותר להתנהל מולו.
במועדון מקווים שבאמצעות ארגון אוהדים אחד הם יצליחו לגרום לשקט תעשייתי על מנת למנוע בעתיד מאבקים מול אוהדים.
הנושא הזה כמו גם סעיף באמנה שאומר כי: "אסור למחות נגד משהו שקשור לקבוצה" עדיין גורם למחלוקת בין ובתוך הארגונים השונים. יש הטוענים כי בגלל המחלוקת הזאת אלונה ברקת עדיין לא הודיעה באופן רשמי על הישארות במועדון.
אך בספורט 5 מפורסם כי ביום שישי אוהדי הקבוצה צפויים לחתום על האמנה מול ברקת.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 86&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
כנראה ביום שני-שלישי יגיע הרגע שבו אלונה תכריז על כוונותיה בפומבי.
תודה בוא נקווה שהכול יבוא על מקומו בשלום וניהיה מאוחדים
מקווה מאוד שלא יסכימו על הסעיף הזה, בכל זאת יש לנו זכות להביע את דעתנו בצורה מכובדת...ohad kadusi כתב:
הנושא הזה כמו גם סעיף באמנה שאומר כי: "אסור למחות נגד משהו שקשור לקבוצה" עדיין גורם למחלוקת בין ובתוך הארגונים השונים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חברה, אל תאמינו להדלפות לתקשורת, תחכו שיהיה פרסום רשמי ואז תגבשו דעה.bs war כתב:
מקווה מאוד שלא יסכימו על הסעיף הזה, בכל זאת יש לנו זכות להביע את דעתנו בצורה מכובדת...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למען הסדר הטוב אבהיר :
אין שום דרישה מצד המועדון לא לקיים מחאות.זה לא דמוקרטי , לא בר ביצוע ולא נכון.המועדון מבין את זכות וחובת המחאה.המועדון מבקש / דורש שלא יהיו מחאות מאורגנות (דוגמת החולצות השחורות או שירה מיציע ליציע שמאחלת שהמאמן יעשה תאונה) שפוגעות בקבוצה בזמן משחק.
כל מחאה אחרת , שכמובן אינה אלימה בכל צורה שהיא , היא לגיטימית ומקובלת.
אני מניח שמקובל על כולם ( או לפחות על הרוב המכריע ) כי אף אחד מהצדדים לא רוצה לפגוע בקבוצה כאשר היא משחקת.
אין שום דרישה מצד המועדון לא לקיים מחאות.זה לא דמוקרטי , לא בר ביצוע ולא נכון.המועדון מבין את זכות וחובת המחאה.המועדון מבקש / דורש שלא יהיו מחאות מאורגנות (דוגמת החולצות השחורות או שירה מיציע ליציע שמאחלת שהמאמן יעשה תאונה) שפוגעות בקבוצה בזמן משחק.
אני מניח שמקובל על כולם ( או לפחות על הרוב המכריע ) כי אף אחד מהצדדים לא רוצה לפגוע בקבוצה כאשר היא משחקת.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- The red one
ברור לי שהקבוצה לא מכריחה אותכם לא לעשות מחאות.
הבעיה היא שאתם לא שולטים על כל הקהל. אני מניח שחולצות שחורות יהיה אפשר לעצור, אבל שירה מיציע ליציע שמאחלת למאמן תאונה? זה כבר יהיה קשה. רק אם בעצומה יחתמו גם ראשי שער 2 (שמם לא הוזכר בתקשורת ומכך אני מסיק שהם לא קשורים לעצומה) אז הדבר יתאפשר.
הבעיה היא שאתם לא שולטים על כל הקהל. אני מניח שחולצות שחורות יהיה אפשר לעצור, אבל שירה מיציע ליציע שמאחלת למאמן תאונה? זה כבר יהיה קשה. רק אם בעצומה יחתמו גם ראשי שער 2 (שמם לא הוזכר בתקשורת ומכך אני מסיק שהם לא קשורים לעצומה) אז הדבר יתאפשר.
אנחנו לא שולטים על כל הקהל זה ברור.אנחנו רחוקים משם.אבל נעשה כל מאמץ על מנת להשפיע איפה שכן יש לנו השפעה.אדום בלב בנשמהההה כתב:ברור לי שהקבוצה לא מכריחה אותכם לא לעשות מחאות.
בכתיבת האמנה ולמשך כל זמן השיחות והמו"מ יש נציגים משער 2.
חשוב שהאמנה , כמו כל הדברים בין ההנהלה לאוהדים , ייצגו את האוהדים מכל השערים והארגונים.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- dardasmiley
אז אם ככה, איפה עומדים הדברים?
אמרתם לא להקשיב למה שאומרים בתשקורת... סבבה אז למה כן להקשיב?
אמרתם לא להקשיב למה שאומרים בתשקורת... סבבה אז למה כן להקשיב?
אחי אני לא מבין או שיש פה סטירה .אביב כתב:למען הסדר הטוב אבהיר :
המועדון מבין את זכות וחובת המחאה.המועדון מבקש / דורש שלא יהיו מחאות מאורגנות (דוגמת החולצות השחורות או שירה מיציע ליציע שמאחלת שהמאמן יעשה תאונה) שפוגעות בקבוצה בזמן משחק.
הרי מחאה לא מאורגנת זה כמו לצעוק עם האוזניים , מחאה תמיד סוחפת אחריה אנשים (במיוחד אם היא מוצדקת) אחרת מה שווה המחאה אם לא שומעים אותה (אם עץ נופל ביער, ואף אחד לא שם כדי לשמוע אותו, האם הוא השמיע קול?), אז לדעתי אי אפשר להגיד "שהמועדון מבין את זכות וחובת המחאה" , מפני שמחאת חולצות שחורות זו המחאה הכי לגיטמית , שקטה ולא אלימה פשוט מחאה.
אני מעדיף שיגידו את האמת מאשר יגידו אין לנו בעיה שתהייה מחאה רק שלא תהייה ככה וככה, במלים אחרות הם אומרים - אין לנו בעיה שתהייה מחאה רק תדאגו שאף אחד (כולל ההנהלה) לא ישמע אותה .
שירה למאמן לעשות תאונה זה בדיוק לא מחאה , זו קללה ואני נגד קללות ומעדיף שלא יהיו בכלל קללות ואלימות במגרשים.
אגב ,
מצחיק אותי הקטע עם החולצות השחורות , זה מה ששבר את אלונה ?
לי כאב יותר שאוהדים שלנו במשך כל הסיבוב הראשון זרקו אבנים על אוהדי הקבוצות יריבה , על זה לא שמענו מילה מהמועדון , אז אם רוצים לחנך זה בדיוק חינוך.
אני מקווה שלא תסכימו לסעיפים כדוגמת זה , שאין לנו כקהל יכולת או רצון (לחלק לא זניח) לעמוד בהם , במיוחד בעונה כדוגמת זו .
יאלה שיהיה בהצלחה