רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ReDo כתב:
01 ספטמבר 2024, 11:28
חרטא בפיתה.

הביטחון המופרז שלך תמוה במקצת... וואלה כדורגל אני קצת מבין ובתוך עמי אני יושב... יש לפחות 50% שהתחזית שלו תתממש :נוגח:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אורי אדום בנשמה כתב:
03 ספטמבר 2024, 09:47
הביטחון המופרז שלך תמוה במקצת... וואלה כדורגל אני קצת מבין ובתוך עמי אני יושב... יש לפחות 50% שהתחזית שלו תתממש :נוגח:
אם הקבוצה תיכשל זה אכן יתממש.
הקהל לא ישרוף את העונה או את המאמן על קיניונס.
אם נראה כדורגל ויהיו תוצאות, קניונס יעניין כקליפת השום.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
03 ספטמבר 2024, 10:07
אם הקבוצה תיכשל זה אכן יתממש.
הקהל לא ישרוף את העונה או את המאמן על קיניונס.
אם נראה כדורגל ויהיו תוצאות, קניונס יעניין כקליפת השום.
מה זה ׳אם׳ הקבוצה תכשל? עד עכשיו באירופה הצלחה מסחררת? אנשים מדברים על ׳לראות כדורגל׳ אבל קבוצה מופקרת זה לא כדורגל. ולך תחבר 11 שחקנים חדשים ליחידה מתואמת (חודשיים אימונים ואלו שאימן נראו כמו תפזורת דוקים באירופה ונגד טבריה). אז בהחלט יש סיבות לדאגה.

מה שכן אני מסכים, ׳אם באר שבע תפרק את הליגה׳, אז קיניונס יעניין כקליפת השום.

הגיע הזמן להפסיק עם הבדיחות.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

sumsum כתב:
03 ספטמבר 2024, 22:32
מה זה ׳אם׳ הקבוצה תכשל? עד עכשיו באירופה הצלחה מסחררת? אנשים מדברים על ׳לראות כדורגל׳ אבל קבוצה מופקרת זה לא כדורגל. ולך תחבר 11 שחקנים חדשים ליחידה מתואמת (חודשיים אימונים ואלו שאימן נראו כמו תפזורת דוקים באירופה ונגד טבריה). אז בהחלט יש סיבות לדאגה.

מה שכן אני מסכים, ׳אם באר שבע תפרק את הליגה׳, אז קיניונס יעניין כקליפת השום.

הגיע הזמן להפסיק עם הבדיחות.
עד בערך מחזור 10 שנה שעברה כולל אירופה באר שבע נחשבה הצלחה?
נשבר הז*ן ממכם אמיתי.
הפכתם לשורפי אסמים על מלא.
יש לך בעלים אחרים להביא? רוצה אתה לשים במקומה 20 מיליון כל שנה? יאללה כל היום בכי ונהי כי פיטרו כמה חברים שלכם.

אחשלי לא טוב לכם? הכל בסדר לא בכח אפשר גם לראות מהטלוויזיה כמו חמי שהחליט השנה שאין לו ז** לזה יותר בגיל 70.
יש לי 6 טון ביקורת על אלונה ועל מהלכים לא נכונים שהיא עשתה, עושה ועוד תעשה אבל אתם הפכתם את זה כבר לציד מכשפות אישי.
מתים שהקבוצה תכשל כדי שתוכלו להגיד "הינה אמרנו לכם".
איףףף איזה מעיק ניהיה פה, לא הייתי כמה שנים ובחודש האחרון שקצת חזרתי נזכרתי למה מגעיל פה כמו ברמת הפייסבוק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

RedHell כתב:
04 ספטמבר 2024, 14:39
נשבר הז*ן ממכם אמיתי.
יש לך בעלים אחרים להביא? רוצה אתה לשים במקומה 20 מיליון כל שנה? יאללה כל היום בכי ונהי כי פיטרו כמה חברים שלכם.

אחשלי לא טוב לכם? הכל בסדר לא בכח אפשר גם לראות מהטלוויזיה כמו חמי שהחליט השנה שאין לו ז** לזה יותר בגיל 70.
יש לי 6 טון ביקורת על אלונה ועל מהלכים לא נכונים שהיא עשתה, עושה ועוד תעשה אבל אתם הפכתם את זה כבר לציד מכשפות אישי.
איףףף איזה מעיק ניהיה פה, לא הייתי כמה שנים ובחודש האחרון שקצת חזרתי נזכרתי למה מגעיל פה כמו ברמת הפייסבוק.
זה חסר טעם עזוב.
אתה מדבר לקיר.

מבחינתו סיימנו את העונה שעברה עם טיקי טאקה ובא קוזוך הרשע וחירב פה הכל בחודשיים.

עוד שניה יגיע הנאום הרגיל של היינו פה תמיד ו30 שנה במגרשים ובלה בלה בלה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

RedHell כתב:
04 ספטמבר 2024, 14:39
נשבר הז*ן ממכם אמיתי.

"אם זה מה שאלונה מוכנה להשקיע אחרי שהקהל הגיע כבר ל11k אז באמת הכל בסדר אפשר להיפרד כידידים.

יש גבול לצחוק שעושים מהקהל,
3 חודשים מספרים לנו על בחירה מדויקת ובסוף זה הבחירה? בלם שירד ליגה ובלם שעלה ליגה? ואללה יש גבול גם לבית זונו* שהמועדון הזה פתח.

הכל בסדר לא מחזיקים פה אף אחד בכח יותר, גם לא את הבעלים ומעריכים כל מה שנתנה, אבל זה כבר מתחיל ללכת לכיוונים של פירוק ברמת אלי להב מה שקורה הקיץ. "

מוכר לך הטקסט אני מניח.
וכן זה מתוך פוסט על בלם שלא הגיע בסוף (אולי בגלל העלויות הגבוהות דווקא) אבל זאת לא הנקודה.
יש לך טונה ביקורת ואתה לא חושש לבטא אותה. לא חושב שמישהו אמר שאתה בטילט כי העיפו לך חברים או שאתה שורף אסמים.

גם מי שמעביר ביקורת - אפילו שהיא חריפה, נוקבת וחזרתית - זה לגיטימי כי זאת הדיעה שלו... לא מבין למה כל כך קשה לך לקרוא את זה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

RedRock כתב:
04 ספטמבר 2024, 17:28
אם זה מה שאלונה מוכנה להשקיע אחרי שהקהל הגיע כבר ל11k אז באמת הכל בסדר אפשר להיפרד כידידים.

3 חודשים מספרים לנו על בחירה מדויקת ובסוף זה הבחירה? בלם שירד ליגה ובלם שעלה ליגה? ואללה יש גבול גם לבית זונו* שהמועדון הזה פתח.

הכל בסדר לא מחזיקים פה אף אחד בכח יותר, גם לא את הבעלים ומעריכים כל מה שנתנה, אבל זה כבר מתחיל ללכת לכיוונים של פירוק ברמת אלי להב מה שקורה הקיץ.

מוכר לך אני מניח.
וכן זה מתוך פוסט על בלם שלא הגיע בסוף (אולי בגלל העלויות הגבוהות דווקא) אבל זאת לא הנקודה.
יש לך טונה ביקורת ואתה לא חושש לבטא אותה. לא חושב שמישהו אמר שאתה בטילט כי העיפו לך חברים או שאתה שורף אסמים.

גם מי שמעביר ביקורת - אפילו שהיא חריפה, נוקבת וחזרתית - זה לגיטימי כי זאת הדיעה שלו... לא מבין למה כל כך קשה לך לקרוא את זה.
איזה פירוק בחייאת?
אפשר לבקר את הניהול ימים ושבועות, אבל פירוק?
הביאו לפה זרים במשכורות גבוהות ובסכומי העברה של מליוני שקלים. איפה זה איפה פירוק.
אלי להב?? איפה הלכת?

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ReDo כתב:
04 ספטמבר 2024, 17:59
איזה פירוק בחייאת?
הביאו לפה זרים במשכורות גבוהות ובסכומי העברה של מליוני שקלים. איפה זה איפה פירוק.
אלי להב?? איפה הלכת?
מה שאתה מתקשה להבין זה לא ׳שריפת אסמים׳. אנחנו רואים את מכבי חיפה, מכבי תא מתנהלות בסופר מקצועיות (גם אם מצליחים פחות או יותר) ואצלנו מגיע מאמן, לא יודע מה הוא צריך, מתנהל בנון שלנטיות ומראה לקהל ש׳הקהל לא מבין כלום׳. ניחא לא התרסק באירופה (על איכות הכדורגל לא אדבר, יש בעלים שהיא פריקית של כדורגל טוב-שהיא תבקר).

אז הביאו חלוץ (מהליגה השניה בסעודיה, לא בכושר ולא קרוב לכושר לפי מה שאני שומע מתוך המועדון), והשחקנים מגיעים בספטמבר כאילו הסגל הישראלי שלנו קרוב לכסות את הכשלים שיש פה (כן, בהחלט יש לבעלים ולמאמן הקודם חלק בבניית הסגל הישראלי הקיים). ושמספרים לנו על ׳שאיפות גבוהות שלא יונמכו׳ ובסוף אני מקבל ישראלים מהליגה השניה, וואללה יש בעיה פה נשמה.

אז אני מבין שעובדות קשות לך לעיכול, וזה שידעתי שזה מה שיקרה עם קיניונס שאחרים כאן אמרו לי ׳המאמן מנסה דברים, חכה אל תמהר לשפוט׳- ובסוף הגענו למה שידעתי שנגיע.
עכשיו את עניין מכבי חיפה אני יודע כבר שלושה שבועות, בדקו ברצינות, אבל דאגנו לשרוף את הגשר הזה עם ה׳הדלפות המקריות׳ בדיוק שמכבי חיפה בדקו, אז מי ייקח ׳שמן׳? יש להם כבר אחד כזה, דיא סבל.

וכמובן שבאר שבע ימותו אם אכן מכבי חיפה הייתה לוקחת כי זה היה מוציא אותם באור מגוחך, וההדלפות האלה שרפו את המעבר, הדלפות שאין להן שחר אגב.

אז אם זה בסדר מבחינתך שמועדון מתנהל כך מול שחקנים? סבבה, זו זכותך המלאה.

את מה שאנחנו יודעים אנחנו נאמר, ושיש תחושה ש׳אין ידיים על ההגה׳ עם צוות אימון חסר נסיון לחלוטין שרק מעצים את תחושת ה׳יאללה תביא מה שאפשר, תעמיס שאנחנו חווים כרגע והתחושה גוברת אז כולנו צריכים להיות מודאגים.

מחר זה דן ביטון (כמה עשיריות אנחנו צריכים? אולי ישחררו את אליאל פרץ?), מחרתיים בלטקס, בלי קשר לכלום. ובעיקר בלי יד מכוונת והידיים? הן לא על ההגה, בטח לא הידיים הנכונות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ReDo כתב:
04 ספטמבר 2024, 17:59
איזה פירוק בחייאת?
אלי להב?? איפה הלכת?
רק ציטטתי את REDHELL מנושא אחר בו כתב את הדברים
אוסיף מרכאות כדי לא לבלבל.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

לפי האפליקצייה של המועדון נוספו 2 אנשים לצוות המקצועי-
דור חביב- ע.מאמן כושר וניקיטה דודין- ע.מאמן שוערים.
שניהם מצטרפים ממחלקת הנוער.

גם 2 רופאות חדשות מצטרפות לצוות הרפואי
ד״ר פלורנסיה דיאז גרמוי (רופאת משפחה ופנימית במכבי)
וד״ר חנה קרמיקו (רופאת קרדיולוגיה וילדים בכללית)

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

RedRock כתב:
04 ספטמבר 2024, 17:28
"אם זה מה שאלונה מוכנה להשקיע אחרי שהקהל הגיע כבר ל11k אז באמת הכל בסדר אפשר להיפרד כידידים.

הכל בסדר לא מחזיקים פה אף אחד בכח יותר, גם לא את הבעלים ומעריכים כל מה שנתנה, אבל זה כבר מתחיל ללכת לכיוונים של פירוק ברמת אלי להב מה שקורה הקיץ. "

מוכר לך הטקסט אני מניח.

אני לא מתחבא מילימטר במה שאמרתי.
לבינתיים זה היה יותר הנפצות וראייה לכך שלא זה מה שהגיע.
אני אמרתי ואגיד שוב, כשאלונה תפסיק במופגן להשקיע היא תקבל טונות של ביקורת גם ממני, אבל אם היא משקיעה ועושה את זה גרוע - אז זה מה יש כרגע, לפחות היא משקיעה(עדיין השלישית בליגה כן?!), תרצו או לא גם 3 האליפויות איתה היו סטיית תקן סטטיסטית שכל הכוכבים בשמיים הסתדרו, הגיע הזמן להפנים את זה.

את רובכם אני מכיר עוד מהיותי ילד קטן בשער 5 כשרק עברתם, אלה שחרטו על דגלם "שהקבוצה מעל הכל" מוכנים לשרוף הכל רק כי כמה חברים ועוד כמה מקורבים שלכם כבר לא בתוך המועדון.
מזכיר לכם את המחאה שלכם בזמנו בגלל אלי זינו שלא הגעתם, רציתם לסלק אותו עד שהגיעה אחת כמו אלונה, אם כל כך רע לכם יכולים לחזור לאותו סגנון מחאה עד שאולי גם אלונה תעזוב רק בחייאת תפסיקו להרעיל את כולם כל היום.

וכן אני עומד מאחורי הדברים שלי שבודדים כאן מהחבורה הנ"ל שופטים את המערכת מקצועית אלא אישית מאז הפיטורים של אליה(ואללק כאב וכואב לי לא פחות מכם מבטיח לכם, בזבזתי לא מעט שעות עבור התפאורה שלו כשפרש) ובעיקר מאז שעוד כמה כבר לא שם.

הגיע הזמן שתעשו חשבון נפש(אגב אתה דווקא מהחבר'ה שעדיין שומרים על פאסון) או שאהיה כאן כדי לשים לכם פעם אחר פעם מראה מול הפנים ולהראות מול שאר החברים כאן את הצביעות החוגגת, היי סומסום.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

RedHell כתב:
04 ספטמבר 2024, 22:44
אני לא מתחבא מילימטר במה שאמרתי.
לבינתיים זה היה יותר הנפצות וראייה לכך שלא זה מה שהגיע.
אני אמרתי ואגיד שוב, כשאלונה תפסיק במופגן להשקיע היא תקבל טונות של ביקורת גם ממני, אבל אם היא משקיעה ועושה את זה גרוע - אז זה מה יש כרגע, לפחות היא משקיעה(עדיין השלישית בליגה כן?!), תרצו או לא גם 3 האליפויות איתה היו סטיית תקן סטטיסטית שכל הכוכבים בשמיים הסתדרו, הגיע הזמן להפנים את זה.

את רובכם אני מכיר עוד מהיותי ילד קטן בשער 5 כשרק עברתם, אלה שחרטו על דגלם "שהקבוצה מעל הכל" מוכנים לשרוף הכל רק כי כמה חברים ועוד כמה מקורבים שלכם כבר לא בתוך המועדון.
מזכיר לכם את המחאה שלכם בזמנו בגלל אלי זינו שלא הגעתם, רציתם לסלק אותו עד שהגיעה אחת כמו אלונה, אם כל כך רע לכם יכולים לחזור לאותו סגנון מחאה עד שאולי גם אלונה תעזוב רק בחייאת תפסיקו להרעיל את כולם כל היום.

וכן אני עומד מאחורי הדברים שלי שבודדים כאן מהחבורה הנ"ל שופטים את המערכת מקצועית אלא אישית מאז הפיטורים של אליה(ואללק כאב וכואב לי לא פחות מכם מבטיח לכם, בזבזתי לא מעט שעות עבור התפאורה שלו כשפרש) ובעיקר מאז שעוד כמה כבר לא שם.

הגיע הזמן שתעשו חשבון נפש(אגב אתה דווקא מהחבר'ה שעדיין שומרים על פאסון) או שאהיה כאן כדי לשים לכם פעם אחר פעם מראה מול הפנים ולהראות מול שאר החברים כאן את הצביעות החוגגת, היי סומסום.
הצביעות שאתה מדבר עליה היא נטו אמירה הנובעת מבורות.

אני לא חשבתי שאליניב צריך לרדת לקווים כי לכאורה אלונה לא מסיימת יפה עם אף מאמן ואליניב זה מי שהביא את השינוי למועדון ולא אלונה. אני אף המלצתי לו אחרי שזכה בגביע ובמקום שני לעזוב כי הרי היא לא רצתה אותו ולא רצתה להתאבד שיקפוץ מדרגה נוספת (אם כבר קיצצה אט אט יותר ויותר בתקציב ואני חשבתי שיותר ממקום שני וגביע מה יש פה להשיג? הרי הקהל בשניה שפחות יילך, אתה ודומיך תתהפכו ותדרשו שיילך (מה קרה בפועל גם אם לא באופן אקטיב אז באופן פסיבי). לגבי באופן אישי, מאז ומתמיד ביקשתי/דגלתי/הבעתי דיעה נחרצת שרק צוות זר (שלא יתן שיתערבו לו מקצועית, ויביא סטנדרטים אחרים למושג שנקרא כדורגל מקצועני בהפועל באר שבע.

נכון, זה לא מסתדר עם האג׳נדה שלך שהיא ׳אתם מונעים מאינטרס׳, כי להערכתי הלא מלומדת במקרה שלך, אני ביציעים עוד בימים שכנראה היית תכנון אפשרי אך לא מוחשי (העתיד שייך לצעירים אגב). לכן, מה שמנסה לומר זה שני דברים:
1. אל תחלק ציונים כי אתה בטח לא מכיר ולא יודע מי האנשים שאתה מנסה להתנשא מעליהם או לקרוא להם ׳פירומנים עם אבן אש׳.
2. אף אחד פה לא אוהב את המועדון פחות ממך (לכל הפחות) וכל מה שאנחנו אומרים כאן זה מידיעה ולא מתוך ׳דיעה׳. ומכיוון שאנחנו יודעים שסורקים את האתרי אוהדים במועדון הם צריכים לדעת שאנחנו יודעים, רואים ומבקשים מהם לשנות את דרכיהם כי זה מגוחך, לעתים אף מחפיר ובטח לא מקדם את המועדון, מקצועית בהתנהלות שלהם.

אני מבין שקשה לך לקבל כי זה שוב נוגד את האג׳נדה שלך, לא באמת מעניין אותי אם זה אליניב, סוסו או קוזו על הקווים (למרות שאין לי ספק שאני מעדיף בשר מבשרי אם זה לא צוות זר בטח שמדובר במאמן שכמעט הוריד שתי קבוצות ליגה בעונה אחת ולא ברור מה גורם לאלונה לחשוב שנהג צעיר יכול להוביל סמי טריילר בירידות של ים המלח. האמן לי, לו קוזו היה פחות מדבר גבוהה גבוהה ולא מקבל החלטות. מקצועיות הזויות סטייל לחץ גבוה עם טיבי ובלוריאן וגורדנה (צריך תעודת פרו בשביל זה???) ולשחרר את השחקן הכי מוכשר בהתקפה שלך (ועכשיו יספרו שחייב אחורי ובלם ואין מקום בזרים אבל הוא חיפש להעיף אותו עוד במחנה לפני שדיברו על קשר אחורי, נניח)- אז אולי הייתי נשאר בצללים ולא מגיב פה כמו מפגר שלא מבין למה לא מבינים אותו ואת מה שהוא אומר (וכן, מדובר בידיעה חד וחלק וחד משמעית מהקורה בתוך המועדון, בימים אלה ממש). אז עשה טובה, אתה לא מכיר אז אי אפשר לבקש ממך לתת קרדיט אבל דחילאק, אומרים לך דברים מתוך המועדון ואתה טוען לאינטרסים (אתה רחוק מאוד, האמת).

שרק נהיה בריאים ונצליח, אבל קשה להתעלם מהקוזו שבא על חשבוננו להתגלח.

סלאמתאק.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

sumsum כתב:
05 ספטמבר 2024, 05:52
הצביעות שאתה מדבר עליה היא נטו אמירה הנובעת מבורות.

אני לא חשבתי שאליניב צריך לרדת לקווים כי לכאורה אלונה לא מסיימת יפה עם אף מאמן ואליניב זה מי שהביא את השינוי למועדון ולא אלונה. אני אף המלצתי לו אחרי שזכה בגביע ובמקום שני לעזוב כי הרי היא לא רצתה אותו ולא רצתה להתאבד שיקפוץ מדרגה נוספת (אם כבר קיצצה אט אט יותר ויותר בתקציב ואני חשבתי שיותר ממקום שני וגביע מה יש פה להשיג? הרי הקהל בשניה שפחות יילך, אתה ודומיך תתהפכו ותדרשו שיילך (מה קרה בפועל גם אם לא באופן אקטיב אז באופן פסיבי). לגבי באופן אישי, מאז ומתמיד ביקשתי/דגלתי/הבעתי דיעה נחרצת שרק צוות זר (שלא יתן שיתערבו לו מקצועית, ויביא סטנדרטים אחרים למושג שנקרא כדורגל מקצועני בהפועל באר שבע.

נכון, זה לא מסתדר עם האג׳נדה שלך שהיא ׳אתם מונעים מאינטרס׳, כי להערכתי הלא מלומדת במקרה שלך, אני ביציעים עוד בימים שכנראה היית תכנון אפשרי אך לא מוחשי (העתיד שייך לצעירים אגב). לכן, מה שמנסה לומר זה שני דברים:
1. אל תחלק ציונים כי אתה בטח לא מכיר ולא יודע מי האנשים שאתה מנסה להתנשא מעליהם או לקרוא להם ׳פירומנים עם אבן אש׳.
2. אף אחד פה לא אוהב את המועדון פחות ממך (לכל הפחות) וכל מה שאנחנו אומרים כאן זה מידיעה ולא מתוך ׳דיעה׳. ומכיוון שאנחנו יודעים שסורקים את האתרי אוהדים במועדון הם צריכים לדעת שאנחנו יודעים, רואים ומבקשים מהם לשנות את דרכיהם כי זה מגוחך, לעתים אף מחפיר ובטח לא מקדם את המועדון, מקצועית בהתנהלות שלהם.

אני מבין שקשה לך לקבל כי זה שוב נוגד את האג׳נדה שלך, לא באמת מעניין אותי אם זה אליניב, סוסו או קוזו על הקווים (למרות שאין לי ספק שאני מעדיף בשר מבשרי אם זה לא צוות זר בטח שמדובר במאמן שכמעט הוריד שתי קבוצות ליגה בעונה אחת ולא ברור מה גורם לאלונה לחשוב שנהג צעיר יכול להוביל סמי טריילר בירידות של ים המלח. האמן לי, לו קוזו היה פחות מדבר גבוהה גבוהה ולא מקבל החלטות. מקצועיות הזויות סטייל לחץ גבוה עם טיבי ובלוריאן וגורדנה (צריך תעודת פרו בשביל זה???) ולשחרר את השחקן הכי מוכשר בהתקפה שלך (ועכשיו יספרו שחייב אחורי ובלם ואין מקום בזרים אבל הוא חיפש להעיף אותו עוד במחנה לפני שדיברו על קשר אחורי, נניח)- אז אולי הייתי נשאר בצללים ולא מגיב פה כמו מפגר שלא מבין למה לא מבינים אותו ואת מה שהוא אומר (וכן, מדובר בידיעה חד וחלק וחד משמעית מהקורה בתוך המועדון, בימים אלה ממש). אז עשה טובה, אתה לא מכיר אז אי אפשר לבקש ממך לתת קרדיט אבל דחילאק, אומרים לך דברים מתוך המועדון ואתה טוען לאינטרסים (אתה רחוק מאוד, האמת).

שרק נהיה בריאים ונצליח, אבל קשה להתעלם מהקוזו שבא על חשבוננו להתגלח.

סלאמתאק.
חחחחח כמה "פאתוס" בתגובה שכל מהותה הייתה להגיד שאתה אוהד גדול?
יודע מה היופי בנינו? שאתה לא יודע מי אני ולכן אין לך חצי מושג כמה זמן אני במגרשים(לשקלל בזמן את השנים שהחרמתם ולא הגעתם בתור תקופה במגרשים או לא?).

אתה תגיד לי מי אליניב בשבילי? אחחח אם רק היה לך מושג קלוש.
הבעיה היא שאתם פשוט לא מסוגלים לפתוח עיניים מפוזיציה, אליה תמיד יהיה הלב בשבילי ואמרתי לו מהיום הראשון אל תילך לעולם לתפקיד המאמן כי משם זה חד סטרי לכיוון אחד, אבל להגיד שהוא הצליח בתפקיד המנגר? בוא אחי.. כמה זרים בתקופתו הגיעו שאתה חושב שהם ראויים? ישראלים?
עזוב כבודו במקומו היה ויהיה מונח תמיד.

לא אכנס איתך עוד למי יש יותר גדול רק אמשיך להגיד שאתם ככה בטילט לא רק בגלל אליה והמבין יבין.
סלאמת.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Itay כתב:
04 ספטמבר 2024, 21:33
לפי האפליקצייה של המועדון נוספו 2 אנשים לצוות המקצועי-
דור חביב- ע.מאמן כושר וניקיטה דודין- ע.מאמן שוערים.
שניהם מצטרפים ממחלקת הנוער.

גם 2 רופאות חדשות מצטרפות לצוות הרפואי
ד״ר פלורנסיה דיאז גרמוי (רופאת משפחה ופנימית במכבי)
וד״ר חנה קרמיקו (רופאת קרדיולוגיה וילדים בכללית)
עלו מהנוער להתאמן עם הבוגרים :D
בהצלחה !
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

RedHell כתב:
05 ספטמבר 2024, 12:20
חחחחח כמה "פאתוס" בתגובה שכל מהותה הייתה להגיד שאתה אוהד גדול?
יודע מה היופי בנינו? שאתה לא יודע מי אני ולכן אין לך חצי מושג כמה זמן אני במגרשים(לשקלל בזמן את השנים שהחרמתם ולא הגעתם בתור תקופה במגרשים או לא?).

אתה תגיד לי מי אליניב בשבילי? אחחח אם רק היה לך מושג קלוש.
הבעיה היא שאתם פשוט לא מסוגלים לפתוח עיניים מפוזיציה, אליה תמיד יהיה הלב בשבילי ואמרתי לו מהיום הראשון אל תילך לעולם לתפקיד המאמן כי משם זה חד סטרי לכיוון אחד, אבל להגיד שהוא הצליח בתפקיד המנגר? בוא אחי.. כמה זרים בתקופתו הגיעו שאתה חושב שהם ראויים? ישראלים?
עזוב כבודו במקומו היה ויהיה מונח תמיד.

לא אכנס איתך עוד למי יש יותר גדול רק אמשיך להגיד שאתם ככה בטילט לא רק בגלל אליה והמבין יבין.
סלאמת.
אני יכול להכיל אותך
ולהביך אבל באמת שזה לא רלוונטי.
כל עוד תבין שהמידע שאנחנו מביאים הוא מתוך תוכי המועדון ואך ורק כי זה שורף
לנו את הנשמה לראות מה אנחנו עושים-ומבחינתי אליניב סיים ושנה מאוחר מדי. קוזו הוא תופעת לוואי לתחלואים שלנו. הפוזיציה היא שלך, לפני הכל.
עזוב קשקשת, באמת לא רלוונטי. לולא היית מנסה להוכיח אותנו סביר שלא הייתי מגיב לזה בכלל.

תפרגן על המידע של העיתונאי ממחנה האימונים מאשר לנסות למעוך את האמת לפיתה זעתר. הרי לא הכל ׳פוזיציה ופוקסים׳

שלח תגובה