הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1
Re: הפועל ב"ש - בני סכנין , 1.9 יום א' , 20:00 , טרנר , ספורט1
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
אולי דל"פ אולי לא, אני בעד הטרלות בחשבונות מדיה של קבוצות כנגד קבוצות אחרות. זה נחמד, זה לא מזיק וזה מוסיף צבע.
שמח שהקבוצה שלי עושה את זה ולא מפריע לי שקבוצה אחרת עושה את זה גם על חשבון הקבוצה שאני אוהד.
האם זה מתוחכם במיוחד? לא. האם זה מצחיק במיוחד? גם לא. האם זה מציק לי - ממש לא.
שמח שהקבוצה שלי עושה את זה ולא מפריע לי שקבוצה אחרת עושה את זה גם על חשבון הקבוצה שאני אוהד.
האם זה מתוחכם במיוחד? לא. האם זה מצחיק במיוחד? גם לא. האם זה מציק לי - ממש לא.
מה נהיה עם הסיפור הזה? זהו? ויתרנו?
אני מסתכל על הטבלה כל פעם ונהיה לי חום.
אני מסתכל על הטבלה כל פעם ונהיה לי חום.
המועדון הגיש ביום חמישי שעבר בקשה לדיון מורחב נוסף, בהרכב של חמישה דיינים, בבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל.
הבקשה הוגשה לאור החלטת ביה״ד על הערעור שהוגש מטעם המועדון, החלטה שקבעה תקדים מסוכן שאין לו אח ורע בכדורגל העולמי.
מלחמת חורמה צריכה להיות על הדבר הזה.
הרבה מאוד מונח על הכף.
גם משחק חוזר אני קונה.
הרבה מאוד מונח על הכף.
גם משחק חוזר אני קונה.
מקרי קיצון דורשים פעולות קיצון ( חלילה אין הכוונה לאלימות !!! )
- Melikson24
- Title: CrazyRed
הם לא יתערבו פומבית.
הם ישלחו את המורן מאירים שלהם לדאוג ששום דבר לא ישתנה.
הם ישלחו את המורן מאירים שלהם לדאוג ששום דבר לא ישתנה.
אני בטוח שהתוצאות רק מוסיפות לנחישות של אלונה.
אין לנו מה לחתור למשחק חוזר (למרות שלא הייתי מתנגד) כי פשוט אין שום סעיף בתקנון שקושר את האירועים במגרש לאפשרות של קיום משחק חוזר.
צריכים להמשיך בכל הכוח באותו קו הגנה ולדרוש את שמגיע לנו וזה ניצחון טכני, חייבים איכשהו לשכנע את הבורים בגלימות שיפסיקו לקשור בין התנהגות האוהדים לבין העובדה שסכנין סירבה לשחק למרות אישור של בעלי הסמכות שזה משטרה והשופט.
המציאות בה סכנין יצאה מהערב הזה כשהעונש שלה הוא סך הכל כמה אלפי שקלים זה האבסורד הכי גדול שיצא לי לראות בכדורגל.
אין לנו מה לחתור למשחק חוזר (למרות שלא הייתי מתנגד) כי פשוט אין שום סעיף בתקנון שקושר את האירועים במגרש לאפשרות של קיום משחק חוזר.
צריכים להמשיך בכל הכוח באותו קו הגנה ולדרוש את שמגיע לנו וזה ניצחון טכני, חייבים איכשהו לשכנע את הבורים בגלימות שיפסיקו לקשור בין התנהגות האוהדים לבין העובדה שסכנין סירבה לשחק למרות אישור של בעלי הסמכות שזה משטרה והשופט.
המציאות בה סכנין יצאה מהערב הזה כשהעונש שלה הוא סך הכל כמה אלפי שקלים זה האבסורד הכי גדול שיצא לי לראות בכדורגל.
הבקשה נדחתה.Itay כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 08:55הודעת מועדון
המועדון הגיש הבוקר בקשה לדיון מורחב נוסף, בהרכב של חמישה דיינים, בבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל.
הבקשה הוגשה לאור החלטת ביה״ד על הערעור שהוגש מטעם המועדון, החלטה שקבעה תקדים מסוכן שאין לו אח ורע בכדורגל העולמי.
עוד לא הבינו שההתאחדות זה גוף רקוב שכלום לא ייצא ממנו?
חבל שלא הפנימו שאזרחי זה הפתרון.
ייאללה אלונה תגררי אותם מהחולצה לבית משפט אזרחי.
וסרמיליה:
בית הדין של ההתאחדות לכדורגל דחה את הבקשה של הפועל באר שבע לדיון נוסף בהרכב של חמישה שופטים בבית הדין העליון
הכל עובד לפי תוכנית המועדון.
נבהיר: במועדון צפו שהבקשה תידחה וזה היה שלב שהיו חייבים לבצע כדי לפנות לבית משפט אזרחי.
ועכשיו אחרי שהבקשה נדחתה, יש סיבה מספיק טובה לבקש מבית המשפט האזרחי לדון בעניין.
בית הדין של ההתאחדות לכדורגל דחה את הבקשה של הפועל באר שבע לדיון נוסף בהרכב של חמישה שופטים בבית הדין העליון
הכל עובד לפי תוכנית המועדון.
נבהיר: במועדון צפו שהבקשה תידחה וזה היה שלב שהיו חייבים לבצע כדי לפנות לבית משפט אזרחי.
ועכשיו אחרי שהבקשה נדחתה, יש סיבה מספיק טובה לבקש מבית המשפט האזרחי לדון בעניין.
טרור משפטי עושה לנו בית הדין .
הם טוענים שהכל היה מתוכנן ובכוונת מכוון .
הם טוענים שהכל היה מתוכנן ובכוונת מכוון .