https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 78536.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לפני 3 חודשים עשו עלינו עליהום תקשורתי ללא כל הוכחות.
אתמול אוהדי חיפה ארבו לאבי לוזון בסוף המשחק- קיללו אותו והגיעו איתו למגע פיזי אפילו- וכל זה לעיני המצלמות.
לי יש הרגשה שלא יעשו מזה ביג דיל כי אלו אוהדי מכבי חיפה- פשוט בושה!!!
מעניין מה יגידו על אוהדי חיפה עכשיו
מעניין מה יגידו על אוהדי חיפה עכשיו
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: מעניין מה יגידו על אוהדי חיפה עכשיו
יגידו שזה רק קומץ והם לא מייצגים את אוהדי חיפה.
רק אהבה תנצח...
בס"ד
כשזה עשרות של אוהדים ושהכל מתועד לעיני המצלמות אז ברור שזה קומץ קטן ועלוב.
אבל בב"ש אדם אחד עשה את המעשה (כשכולם בטוחים שחלק ממנו הומצא) והכתימו עיר שלמה.אין מה לעשות ככה זה בתקשורת המרכז-צפון,שכחתם כבר שב"ש זה עולם שלישי?
בנוסף אוהדי חיפה קיללו את השחקנים בסיום המשחק ורצו להתעמת עם יניב קטן.
בזיון.
כשזה עשרות של אוהדים ושהכל מתועד לעיני המצלמות אז ברור שזה קומץ קטן ועלוב.
אבל בב"ש אדם אחד עשה את המעשה (כשכולם בטוחים שחלק ממנו הומצא) והכתימו עיר שלמה.אין מה לעשות ככה זה בתקשורת המרכז-צפון,שכחתם כבר שב"ש זה עולם שלישי?
בנוסף אוהדי חיפה קיללו את השחקנים בסיום המשחק ורצו להתעמת עם יניב קטן.
בזיון.
אני לא מצפה לכלום כי כרגיל מדובר בתקשורת ספורט עלובה, לפחות רובם.
אני לא חושב שצריך לעשות עליהום על כל הקהל של חיפה כמו שאני לא חושב שמה שעשו לנו היה נכון.
צריך לדעת למגר את האלימות מהספורט ואני מאמין שרוב אוהדי ב"ש למדו לקח על ידי הודעת העזיבה של
אלונה ואם לא יעשו משהו בכדי "לזעזע" את אוהדי חיפה החלק האלים ישאר אלים.
אני לא חושב שצריך לעשות עליהום על כל הקהל של חיפה כמו שאני לא חושב שמה שעשו לנו היה נכון.
צריך לדעת למגר את האלימות מהספורט ואני מאמין שרוב אוהדי ב"ש למדו לקח על ידי הודעת העזיבה של
אלונה ואם לא יעשו משהו בכדי "לזעזע" את אוהדי חיפה החלק האלים ישאר אלים.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
שיש לך גיבוי מיעקב שחר,אז אין מה לעשות.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
אני מת לדעת מה יגיד דני ענבר(בגלל שהוא אוהד חיפה) הוא לא ידבר על זה בכלל כתב אפס גועל נפש ובכלל בכל הכותרת בעיתונאים / אינטרנט כמעט ולא רשום על המקרה..
קודם כל, מה הקשר לפורום "היציע המרכזי" ולהפועל באר שבע? למה אתם מתעקשים לשחק בקקי? מה, זה חדש לכם שבבאר שבע אוהד אחד יכול להכתים עיר שלמה ובמרכז/צפון לא?
העצבים שלכם לשווא.
העצבים שלכם לשווא.
גם מבאר שבע לא עשו עניין גדול... גיא עזורי ואלונה הם מי שעשו את זה דבר גדול...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אייל כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 78536.html
לפני 3 חודשים עשו עלינו עליהום תקשורתי ללא כל הוכחות.
אתמול אוהדי חיפה ארבו לאבי לוזון בסוף המשחק- קיללו אותו והגיעו איתו למגע פיזי אפילו- וכל זה לעיני המצלמות.
לי יש הרגשה שלא יעשו מזה ביג דיל כי אלו אוהדי מכבי חיפה- פשוט בושה!!!
והמקרה הנ"ל עוד אנדרסטייטימינט...
נתחיל למנות פה את הזוועות שבוצעו ע"י קהלים לא בארשבעיים שזכו לדיווחים מינוריים בשולי החדשות, ושרת האתר יקרוס עוד בטרם הווינדוס יעלה...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
סליחה, אבל הכל מתחיל ונגמר בבעלים.
לא ראינו את יעקב שחר קם ועוזב בדרמטיות גם כשהאוהדים הירוקים הפכו נער למצח או זרקו דברים על המאמן שלהם ואין שום סיכוי שזה מה שיקרה לאור המקרה האחרון.
זה מה שקורה שהבעלים הוא בנאדם שקול וקר רוח שמבין שמדובר בקומץ מופרעים שיש לגנות אותם מחד ומצד שני יודע שאסור להכפיש קהל שלם שתומך בקבוצה והולך איתה לכל מקום, בטח שלא לתת יד להד התקשורתי ולנפח אותו.
או בקיצור - למזלה של חיפה יש לה את יעקב שחר ולרוע מזלנו יש לנו את אייל ארד (שממשיך לעשות נזקים איפה שהוא רק נוגע - ע"ע תכנית הגירוש מגוש קטיף) שקיבל "קארט בלאנש" מאלונה לעשות ככל העולה על רוחו, על הגב שלנו.
לא ראינו את יעקב שחר קם ועוזב בדרמטיות גם כשהאוהדים הירוקים הפכו נער למצח או זרקו דברים על המאמן שלהם ואין שום סיכוי שזה מה שיקרה לאור המקרה האחרון.
זה מה שקורה שהבעלים הוא בנאדם שקול וקר רוח שמבין שמדובר בקומץ מופרעים שיש לגנות אותם מחד ומצד שני יודע שאסור להכפיש קהל שלם שתומך בקבוצה והולך איתה לכל מקום, בטח שלא לתת יד להד התקשורתי ולנפח אותו.
או בקיצור - למזלה של חיפה יש לה את יעקב שחר ולרוע מזלנו יש לנו את אייל ארד (שממשיך לעשות נזקים איפה שהוא רק נוגע - ע"ע תכנית הגירוש מגוש קטיף) שקיבל "קארט בלאנש" מאלונה לעשות ככל העולה על רוחו, על הגב שלנו.
הפועל אני כבר משתגע