לא להתפזר עם הרכש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Marin

לא להתפזר עם הרכש

שליחה על ידי Marin »

אני מקווה שמה שקרה ב-3 העונות שאלונה פה לא יקרה גם העונה.

הרבה החתמות מיותרות,סתם שחקנים שמקבלים חוזים גדולים ובכלל לא משחקים,ודחיקת שחקני הבית לשוליים.

אני מאמין שיש בסיס טוב שצריך להתפתח ולקבל דקות משחק.אם זה נאסר,אלקיים,משה אסולין,אדלי,ביסו וגם זולו שחייב לחזור לקבוצה.

מגן ימני,שני בלמים,קשר שמאלי וחלוץ זה השחקנים שאנחנו צריכים,הספסל צריך להתבסס על שחקני הבית.העונה הזאת בואו נהיה מציאותיים לא ניקח אליפות ואפילו לא נגיע לאירופה.אם כל עונה אתה משנה את הקבוצה שלך הצורה כזאת דרסטית ההצלחה תהיה רחוקה.כל הקטע זה לשמור על הקבוצה ולתת לה לרוץ.

מקווה שגם קלינגר יודע את זה ושלא יתחיל פה להתפזר עם הרכש כי ככה לא נגי לכלום.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: לא להתפזר עם הרכש

שליחה על ידי yedidel »

KaduSimioni כתב:אני מקווה שמה שקרה ב-3 העונות שאלונה פה לא יקרה גם העונה.

הרבה החתמות מיותרות,סתם שחקנים שמקבלים חוזים גדולים ובכלל לא משחקים,ודחיקת שחקני הבית לשוליים.

אני מאמין שיש בסיס טוב שצריך להתפתח ולקבל דקות משחק.אם זה נאסר,אלקיים,משה אסולין,אדלי,ביסו וגם זולו שחייב לחזור לקבוצה.

מגן ימני,שני בלמים,קשר שמאלי וחלוץ זה השחקנים שאנחנו צריכים,הספסל צריך להתבסס על שחקני הבית.העונה הזאת בואו נהיה מציאותיים לא ניקח אליפות ואפילו לא נגיע לאירופה.אם כל עונה אתה משנה את הקבוצה שלך הצורה כזאת דרסטית ההצלחה תהיה רחוקה.כל הקטע זה לשמור על הקבוצה ולתת לה לרוץ.

מקווה שגם קלינגר יודע את זה ושלא יתחיל פה להתפזר עם הרכש כי ככה לא נגי לכלום.
בעונה של גיא לוי זה לא קרה... כל הרכש הישראלי היה במקום, וגם קוסטרוב וזולו אי אפשר להגיד שהם לא תרמו...

שלח תגובה