גיא מזרחי
Re: גיא מזרחי
סליחה סליחה סליחה #2
כמה חוסר סבלנות היה לי כלפיו בקיץ...
עונה אדירה שלו!!!
כמה חוסר סבלנות היה לי כלפיו בקיץ...
עונה אדירה שלו!!!
- dardasmiley
מגן טיל. ואיזה עין יש לקוזוך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מעטים אלו שלא הרימו אז גבה, כולל אני... האכיל את כולנו כובעים בסיטונאות
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- yarinbenizri94
- Title: קרייזי-רד
בגמר גביע סוף סוף קיבל אישור קצת לתקןף וזה עבד טוב עם יורי - צריך עוד מזה עונה הבאה שיכוון ל 6 בישולים כי הוא יכול!
עונה מצוינת גיא ואני כל העונה חשבתי שצריך מגן בכיר יותר אבל הנה גדל ולקח בעלות ואני מאוד שמח בשבילו ובשבילנו יש עוד מה לשפר בתרומה התקפית אבל קפיצה משמעותית ואחרי שיחזקאל היה אצלנו זה לא מובן מאליו - שאפו !
עונה מצוינת גיא ואני כל העונה חשבתי שצריך מגן בכיר יותר אבל הנה גדל ולקח בעלות ואני מאוד שמח בשבילו ובשבילנו יש עוד מה לשפר בתרומה התקפית אבל קפיצה משמעותית ואחרי שיחזקאל היה אצלנו זה לא מובן מאליו - שאפו !

עשה שינוי מטורף גם בלוק, עכשיו הוא כבר נראה כמו כוכב כדורגל
עונה מדהימה שלו.

עונה מדהימה שלו.
אחלה גיא
לא הבנתי מה נפלתם עליו בהתחלה , היה סביר והשתפר עם הזמן
לא הבנתי מה נפלתם עליו בהתחלה , היה סביר והשתפר עם הזמן
היה צריך להיות ממוסמר להרכב למרות האדום מול מכבי ואני חושב שרן יודע שטעה איתו
מגן מחליף במכבי נתניה. השחקן הזה הוא שיעור לכולנו כמה המוניטין של שחקן, לא מעניין.
היכולות שלו, למה הוא יכול להתפתח, וכמה הוא מתאים לנו כקבוצה - זה בינגו בסגנון הסרט מאניבול למי שמכיר. הוא שילש את הערך שלו מאז שקנינו אותו והפך למגן נבחרת וזה לגמרי שלו. טפו טפו שחקן טכני עם יסודות כדורגל (גדל במכבי אין מה לעשות), שהשתפר גם בכושר וגם באגרסיביות/מחויבות בהגנה - שינוי משמעותי. בהתקפה יש לו עוד הרבה לאן להשתפר ולהביא מספרים.
אחלה גיא!
היכולות שלו, למה הוא יכול להתפתח, וכמה הוא מתאים לנו כקבוצה - זה בינגו בסגנון הסרט מאניבול למי שמכיר. הוא שילש את הערך שלו מאז שקנינו אותו והפך למגן נבחרת וזה לגמרי שלו. טפו טפו שחקן טכני עם יסודות כדורגל (גדל במכבי אין מה לעשות), שהשתפר גם בכושר וגם באגרסיביות/מחויבות בהגנה - שינוי משמעותי. בהתקפה יש לו עוד הרבה לאן להשתפר ולהביא מספרים.
אחלה גיא!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"