גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

Re: גמר ג. המדינה : הפועל ב"ש - בית"ר י"ם, חמישי, 20:30, בלומפילד

שליחה על ידי Itay »

לא שהם מעניינים אבל התייחסות קטנה לבית״ר, עוד הוכחה שמי שזורק *** בפלייאוף יאכל את אותו *** בגמר.

הופעה פשוט עלובה שלהם בלי כל זכר ליכולת שאפיינה אותם העונה, קיוויתי שהקארמה תזמן להם כזאת הופעה רעה כעונש על הסמרטוטיאדה שהלכה שם בשבת, שמח שזה קרה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

חייב להגיד שהקטע הזה של אוהדי בית״ר זה סצינה משנות ה80.
אתה הולך בבן צבי והם פזורים בכל פינה,עושים קעדות,פותחים שולחן ,אפרטיבים,בקבוקי ערק,מנגלים,נרגילות כאילו יום העצמאות וחצי מהם בלי כרטיס.
העם הכי מצחיק ביקום,אני שואל אותם ״ממתי אתם פה״? מ12:00 הוא אומר לי,גמורים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

סיום הולם לקבוצה האדירה הזו.
כמה רגעי נחת וגאווה הם הסבו לנו העונה, זה בלתי נתפס.
מגיע לנו לסיים ככה, גם לא היה לי ספק לרגע שזה יקרה.
שאפו לכולם.

בלטקסה אכן הרגיש אדיר היום.
כל הקו האחורי + ונטורה היו טובים, ההתקפה פחות.
כיף שדן כבש, לא חשבתי אי פעם שאתחבר אליו ככה. אישיות, מנהיג מקצועי ושחקן מעולה. כיף שזכינו.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

אכן עבודה גדולה היום של חוליית ההגנה בדגש על בלטקסה שהיה רמה מעל, רק חבל על הריאיון שלו בסוף.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועל באר שבע מה24.06.2013:
3 אליפויות
4 סגנויות
3 גביעים
2 גמרי גביע נוספים

התחלנו חזק, מפה רקקק להגביר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 02:17
אכן עבודה גדולה היום של חוליית ההגנה בדגש על בלטקסה שהיה רמה מעל, רק חבל על הריאיון שלו בסוף.
מה היה בראיון?

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
30 מאי 2025, 02:31
מה היה בראיון?
נשאל לגבי החולצה של הגביע שרשום בה ״ ללא כוכבית״ (בעיניי עקיצה אדירה).

הוא ענה ״אם הייתי יודע שזה מה שרשום לא הייתי לובש אותה כי אני לא מאמין בזה״. אמירה שחייב לומר מאוד לא מכבדת מצידו גם אם זו באמת דעתו, מאוד התחברתי אליו העונה אבל המשפט הזה הוריד לי ממנו בכמה דרגות.

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

יאללה באר שבע, סיכום המשחק בבוקר מאושר:
1. מרציאנו- היה גדול מהחיים אתמול. הציל אותנו כשצריך למרות שתי מסירות רגל לא טובות . אחלה שיחק של רן איתו בגביע. אופיר החזיר לו בגדול!
2. מיגל ויטןר, אהבת חיי- היה ונשאר רמה מעל כל הליגה כבלם ומנהיג של הגנה. משחק מצוין!
3.גיא מזרחי- עשה עבודה טובה, למרות כמה רגעים של חוסר ריכוז. מתחילים להשתמש בו יותר בהתקפה מאז שיורי בעניינים.
4. בלטסקה- משחק לפנתיאון!!!! אמרתי לחברים ביציע שאולי לא נורא שלופז נפצע.... לפעמים נראה שהיו שני בלטסקות.
5. ונטורה- כל מילה רק תגרע מההערכה לשחקן הזה. וגם מספיק חכם לעצור מומנטום של ביתר כאשר התלונן על הקהל( בצדק כמובן). . שחקן אדיר!!!
6. קינגס- לא משחק גדול, אבל אין תחליף לכושר הגופני שלו, לחילוצי הכדור בדקות האחרונות כשכולם זוחלים ודריבלים שמשנים מומנטום.
7. דן ביטון- כמה טוב שבאת הביתה! המשיך את התקופה הטובה שלו למרות שביתר השקיעו בסגירה שלו.
8. יורי- ציוות מצוין עם דן. הנגיעות שלו תאווה לעיניים ולמד גם לרוץ קצת!
9. גנאח- שמישהו ילמד אותו כבר למסור באופן כללי ולמגן השמאלי בפרט.
10. בלוריאן- משחק ללא טעויות. יודע להתקדם ולשחרר מהלחץ. מתפתח לנו פה בלם מצוין!
11. אלון- למרות שלא כבש, נתן בעיניי אחלה משחק עם שמירה על הכדור, מסירות טובות ולחץ על היריב.
12. המחליפים- פייטרים אחד אחד. אליאל בישל, זאהי הבקיע ולא מבקש יותר מזה!
13. המאמן- שחקן העונה שלי. בלעדיו הסגל הזה היה מוציא מעצמו אולי 60 אחוז ממה שרן הוציא. להאריך חוזה לעוד עונה מעבר לעונה הבאה, כי לא בא לי דיבורים על העתיד שלו.
הקהל- היה נפלא היום! אפילו הקשישים שהיו בסביבתי עודדו בלי הפסקה. אושר גדול כבר אמרתי? בוקר טוב ישראל!!!

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה

שליחה על ידי אוהד בגולה »

סימיוני כתב:
30 מאי 2025, 07:24
יאללה באר שבע, סיכום המשחק בבוקר מאושר:
1. מרציאנו- היה גדול מהחיים אתמול. הציל אותנו כשצריך למרות שתי מסירות רגל לא טובות . אחלה שיחק של רן איתו בגביע. אופיר החזיר לו בגדול!
2. מיגל ויטןר, אהבת חיי- היה ונשאר רמה מעל כל הליגה כבלם ומנהיג של הגנה. משחק מצוין!
3.גיא מזרחי- עשה עבודה טובה, למרות כמה רגעים של חוסר ריכוז. מתחילים להשתמש בו יותר בהתקפה מאז שיורי בעניינים.
4. בלטסקה- משחק לפנתיאון!!!! אמרתי לחברים ביציע שאולי לא נורא שלופז נפצע.... לפעמים נראה שהיו שני בלטסקות.
5. ונטורה- כל מילה רק תגרע מההערכה לשחקן הזה. וגם מספיק חכם לעצור מומנטום של ביתר כאשר התלונן על הקהל( בצדק כמובן). . שחקן אדיר!!!
6. קינגס- לא משחק גדול, אבל אין תחליף לכושר הגופני שלו, לחילוצי הכדור בדקות האחרונות כשכולם זוחלים ודריבלים שמשנים מומנטום.
7. דן ביטון- כמה טוב שבאת הביתה! המשיך את התקופה הטובה שלו למרות שביתר השקיעו בסגירה שלו.
8. יורי- ציוות מצוין עם דן. הנגיעות שלו תאווה לעיניים ולמד גם לרוץ קצת!
9. גנאח- שמישהו ילמד אותו כבר למסור באופן כללי ולמגן השמאלי בפרט.
10. בלוריאן- משחק ללא טעויות. יודע להתקדם ולשחרר מהלחץ. מתפתח לנו פה בלם מצוין!
11. אלון- למרות שלא כבש, נתן בעיניי אחלה משחק עם שמירה על הכדור, מסירות טובות ולחץ על היריב.
12. המחליפים- פייטרים אחד אחד. אליאל בישל, זאהי הבקיע ולא מבקש יותר מזה!
13. המאמן- שחקן העונה שלי. בלעדיו הסגל הזה היה מוציא מעצמו אולי 60 אחוז ממה שרן הוציא. להאריך חוזה לעוד עונה מעבר לעונה הבאה, כי לא בא לי דיבורים על העתיד שלו.
הקהל- היה נפלא היום! אפילו הקשישים שהיו בסביבתי עודדו בלי הפסקה. אושר גדול כבר אמרתי? בוקר טוב ישראל!!!
הכל נכון חוץ מיורי. הוא חושך לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 02:37

הוא ענה ״אם הייתי יודע שזה מה שרשום לא הייתי לובש אותה כי אני לא מאמין בזה״. אמירה שחייב לומר מאוד לא מכבדת מצידו גם אם זו באמת דעתו, מאוד התחברתי אליו העונה אבל המשפט הזה הוריד לי ממנו בכמה דרגות.
זה דווקא מראה על גבריות ובשלות.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Itay כתב:

מותר לו לחשוב אחרת זה בסדר.

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

Itay כתב:

המשפט שהוא אמר אחרי זה שהינו בפער 5 ויכולנו לסגור את זה לפני אבל לא לקחנו נקודות שהיינו צריכים בפליאוף וזה נכון והסתכלות בוגרת במקום אכלו לי שתו לי(למרות שלכולם ברור שזה אליפות עם כוכבית!!!!)

פשוט ההתבטאות של לא הייתי לובש את החולצה היא מיותרת ויוצרת תחושה לא נעימה כאילו הוא לא חלק וזה סתם מיותר בחירת מילים אחרת הייתה עוברת בגרון יותר חלק, פעם הבאה מתן אפשר גם לא להגיב 🙂
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ReDo כתב:
30 מאי 2025, 11:34
מותר לו לחשוב אחרת זה בסדר.
מותר לו לחשוב אחרת לא טענתי משהו אחר, בזווית ראייה האישית שלי יש פה אכבר אליפות עם כוכבית, אם זה היה הפוך מכבי לא הייתה מפסיקה לעשות לנו דה לגיטמציה על הצלחת עד המוות.

פחות אוהב את הצדקנות הזאת, ואם אתה שחקן של מועדון (לא משנה איזה) לבוא לריאיון ולהגיד ״לא הייתי לובש את החולצה הזאת״ זה פחות מכבד בעיניי, יש לך קהל שלם שמרגיש ששנה שלמה אנסו אותו בהתאחדות ובבתי הדין. בקיצור יכל לצאת יותר פוליטיקאי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
30 מאי 2025, 11:53
מותר לו לחשוב אחרת לא טענתי משהו אחר, בזווית ראייה האישית שלי יש פה אכבר אליפות עם כוכבית, אם זה היה הפוך מכבי לא הייתה מפסיקה לעשות לנו דה לגיטמציה על הצלחת עד המוות.

פחות אוהב את הצדקנות הזאת, ואם אתה שחקן של מועדון (לא משנה איזה) לבוא לריאיון ולהגיד ״לא הייתי לובש את החולצה הזאת״ זה פחות מכבד בעיניי, יש לך קהל שלם שמרגיש ששנה שלמה אנסו אותו בהתאחדות ובבתי הדין. בקיצור יכל לצאת יותר פוליטיקאי.
גם יעשו מזה מטעמים ויוציאו את המועדון קטנים ובכיינים על החולצה כי "חלק" לא אהבו את זה

בקיצור הוציא את העוקץ מהחולצה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

רק אני חושב שהעקיצה שלנו(ללא כוכבית) מכוונת דווקא להתאחדות ובית הדין, ולא למכבי ת"א?

שלח תגובה