זה בהחלט יכול למנוע ספסרות.
אם יש לך שבוע לספסר - סיכוי גבוה מאוד שתצליח.
אבל 5 שעות - רוב הסיכויים שלא תצליח.
הרעיון נכון, הדרך כרגיל - רעה מאוד.
זה בהחלט יכול למנוע ספסרות.
רוצה לשמוע בדיחה, אחי?
אתה טועה לדעתי, במקום לספסר בכרטיס מספסרים ימים קודם לכן בלינק (המייל השני). גובים כסף, מעבירים את המייל עם הלינק, הרוכש נכנס דרך הקישור שבמייל מספר שעות לפני המשחק ויש לו הברקוד להיכנס למגרש.
והמוזיקה מה איתה?שמעון א כתב: ↑30 מאי 2025, 21:08רוצה לשמוע בדיחה, אחי?
אתמול, בשעה 20:23, 7 דקות לפני המשחק...
מוטי פשכצקי פרסם/ צייץ ב"חדר חדשות" ספורט 5:
"אירוע כמו שצריך להיות של ההתאחדות לכדורגל. כשמגיע - מגיע. תענוג. שאפו"
מילה במילה ככה הוא כתב
הזיה
לא מספיק המשחק התחיל באיחור, שעתיים מחכים כמו כלבים להנפת גביע, השחקנים צריכים לעבור ליציע בין האוהדים כשלא קיימת בכלל הפרדה מינימלית... איכס
ואם ראיתי טוב... אפילו לא היתה במה על הדשא להנפה. (או שאני טועה)
בושה של אירוע
בושה של ארגון
תקשיב אחי,יש קשר שתיקה.שמעון א כתב: ↑30 מאי 2025, 21:08רוצה לשמוע בדיחה, אחי?
מילה במילה ככה הוא כתב
הזיה
לא מספיק המשחק התחיל באיחור, שעתיים מחכים כמו כלבים להנפת גביע, השחקנים צריכים לעבור ליציע בין האוהדים כשלא קיימת בכלל הפרדה מינימלית... איכס
בושה של אירוע
בושה של ארגון
בגלל זה רן בוקר הוא היחיד שלא פוחד מהם - כי הוא לא צריך אותם . אז הוא דורש תשובות ועושה תחקירים כי הוא לא צריך כלום מברזלRed Tiger כתב: ↑30 מאי 2025, 21:52תקשיב אחי,יש קשר שתיקה.
ברזל הוא מהחונטה שלהם, הבן זונה הקטן גם מאיים עליהם כל הזמן.
כל מי שאתה רואה היום בתקשורת הספורט,קופמן,זהבי,צנציפר שמשחקים אותה כל היום ומלכלכים על המועדונים מפחדים ממנו רצח.
עכשיו אם יבואו אוהדים ונגיד יפגינו מול משרדי ההתאחדות הם יציירו את זה כהפגנה אלימה,כי ככה פועלת החונטה.
אל תתבלבל פני בהספורט כפני הפוליטיקה same same.
ובסוף האוהדים הם הקורבן האמיתי.
העיתונאים באופן טבעי מגינים על שינו, כל קללה שלנו אליו מלווה ב-10 פושים, אין אחד מספיק אמיץ לדבר על זה שהעונה הוכרעה בבית הדין ושהמשחקים באחריות ההתאחדות הפכו לסיוט עבור הצופה, לא מפתיע, אחרי זה איך הם יקבלו הדלפות והזמנות למסיבות קוקטיילים בהתאחדות?שמעון א כתב: ↑30 מאי 2025, 21:08רוצה לשמוע בדיחה, אחי?
מילה במילה ככה הוא כתב
הזיה
בושה של אירוע
בושה של ארגון
תשמע מי כמונו יודע כמה הפסדים וכישלונות אכלנו לאורך השנים. מכולם לקח לי יום יומיים להתאושש לא יותר. מההפסד הנוכחי אני פשוט לא מצליח עדיין. כל העונה חששתי שנפסיד את האליפות בדיוק על העוול הזה וזה אכן קרה. סיטואציה הזויה שאין לה תקדים בשום מקום בעולם.Red Tiger כתב: ↑30 מאי 2025, 13:59תקשיב אחי ברחוב הספורטיבי ברחבי הארץ כל אוהד כדורגל שהוא לא מכבי אומר ״לקחו לכם אליפות״ בשבילי זה מספיק.
שאני רואה את הטנטרום של אוהדי מכבי אני יודע שאני צודק,שאני רואה סרטונים של הפאנטיק שלהם מקלל את אלונה אני יודע שאני צודק.
השחקנים צריכים להתנהג בפאסון השאר יעשו בשבילנו את העבודה.
מה שמדהים שגם בעונת הירידה ב97-98 ניצחנו אותם 2-1 בדרך לחצי הגמר או שזה היה בדרך לרבע הגמר? בכל מקרה מדהים כי באותה עונה קיבלנו מהם בראש פעמיים כאמור בליגהאורי אדום בנשמה כתב: ↑31 מאי 2025, 21:37טריוויה: היה זה מפגש הגביע השמיני ביננו לבית''ר י-ם שהעמיד את המאזן הכולל ביננו על 6 נצחונות לנו, נצחון אחד לבית''ר י-ם ותוצאת תיקו אחת. יחס שערים: 7-14 לב''ש.
*נתונים באדיבות הארכיון הפרטי של אייל חטב