עלינו ליגה!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
עלינו ליגה!
מזל טוב לאחינו מהכדורסל שעלו לליגה א'.
מזל טוב לקבוצת האוהדים שלנו, בהגרלת איגוד הכדורסל בין הפועל באר-שבע להפועל גדרות נקבע כי קבוצת האוהדים של הפועל באר-שבע תשחק בשנה הבאה בליגה א'.
כל הכבוד!!!
https://hb7.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
מזל טוב לקבוצת האוהדים שלנו, בהגרלת איגוד הכדורסל בין הפועל באר-שבע להפועל גדרות נקבע כי קבוצת האוהדים של הפועל באר-שבע תשחק בשנה הבאה בליגה א'.
כל הכבוד!!!
https://hb7.co.il/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: עלינו ליגה!
כל הכבוד!
ואל תזלזלו בגלל הליגות, זה הישג אדיר לקבוצה בשנה הראשונה לקיומה שכל הניהול שלה מתבצע בהתנדבות.
זה הזמן להצטרף להצלחה ולחזק את הקבוצה בשנה הבאה, כמו כל מועדון גדול בעולם אנחנו צריכים גם קבוצת כדורסל חזקה.
ואל תזלזלו בגלל הליגות, זה הישג אדיר לקבוצה בשנה הראשונה לקיומה שכל הניהול שלה מתבצע בהתנדבות.
זה הזמן להצטרף להצלחה ולחזק את הקבוצה בשנה הבאה, כמו כל מועדון גדול בעולם אנחנו צריכים גם קבוצת כדורסל חזקה.
ברכותיי.
אם אני לא טועה השנה הראשונה בה הלכנו למשחקי הקבוצה היה כשהיינו בליגה א', עלינו יחד לליגה הארצית ומשם ללאומית. שנה אחרי שנה.
בשעה טובה והמשכיות, זה חשוב.
אם אני לא טועה השנה הראשונה בה הלכנו למשחקי הקבוצה היה כשהיינו בליגה א', עלינו יחד לליגה הארצית ומשם ללאומית. שנה אחרי שנה.
בשעה טובה והמשכיות, זה חשוב.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מזל טוב ענק לקבוצה ולעמותה. מי שמעורה בכל המתרחש יודע שעברה על כולם
עונה לא קלה בכלל, בליגה מאוד קשה ותחרותית.
ליגה א' זו אופרה אחרת לחלוטין, לכן אני קורא לכולם להצטרף ולחזק את העמותה על-מנת
שנוכל לקדם ולשדרג את הפרוייקט הגדול הזה.
עונה לא קלה בכלל, בליגה מאוד קשה ותחרותית.
ליגה א' זו אופרה אחרת לחלוטין, לכן אני קורא לכולם להצטרף ולחזק את העמותה על-מנת
שנוכל לקדם ולשדרג את הפרוייקט הגדול הזה.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נחמד מאוד.
מזל טוב!
מקווה שנגיע גם לרמות הגבוהות באמת!
מזל טוב!
מקווה שנגיע גם לרמות הגבוהות באמת!
ברכות לקבוצה , למועדון , לשחקנים ,לאייל חטאב , אריק שלנו וכמובן לכל האוהדים שדחפו את הקבוצה לאורך העונה.
בהצלחה בשנה הבאה בליגה א' !
כל הכבוד לכם !
בהצלחה בשנה הבאה בליגה א' !
כל הכבוד לכם !
[align=center]
GIFSoup[/align]

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ברכות ברכות ברכות לאלופים, מזל טוב אריק ,מזל טוב משה, מזל טוב אייל, מזל טוב שלומית.
בהמשך לקריאה של אריק חברנו, רק חיזוקה של העמותה והצטרפות של עוד חברים יגיעו ההשגים.

בהמשך לקריאה של אריק חברנו, רק חיזוקה של העמותה והצטרפות של עוד חברים יגיעו ההשגים.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מזל טוב ענק וכל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מקווה מאוד שכל מי שתרבות הספורט בעיר חשובה לו שירתם ויתרום לעמותה לקראת שנה הבאה.
ליגה א' זו כבר רמה אחרת ואי אפשר שוב להסתמך על שחקנים בהתנדבות לכן הקבוצה זקוקה
לכל אחד ואחת ממכם.
בע"ה שנה הבאה נחגוג עלייה לליגה הארצית.
מקווה מאוד שכל מי שתרבות הספורט בעיר חשובה לו שירתם ויתרום לעמותה לקראת שנה הבאה.
ליגה א' זו כבר רמה אחרת ואי אפשר שוב להסתמך על שחקנים בהתנדבות לכן הקבוצה זקוקה
לכל אחד ואחת ממכם.
בע"ה שנה הבאה נחגוג עלייה לליגה הארצית.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מזל טוב!
כל הכבוד לכל חברי הועד המנהל את העמותה, לצוות המקצועי למאמן לשחקנים, לחברי העמותה ולאוהדים!
העמותה הצליחה לעמוד באחד מהיעדים החשובים שלה לעונה הראשונה לקיומה - לעלות ליגה - לא דבר של מה בכך, ולכן יש לתת לאנשים שם את מלוא הכבוד וההערכה על התפקוד שלהם.
כל הכבוד לכל חברי הועד המנהל את העמותה, לצוות המקצועי למאמן לשחקנים, לחברי העמותה ולאוהדים!
העמותה הצליחה לעמוד באחד מהיעדים החשובים שלה לעונה הראשונה לקיומה - לעלות ליגה - לא דבר של מה בכך, ולכן יש לתת לאנשים שם את מלוא הכבוד וההערכה על התפקוד שלהם.
הפועל אני כבר משתגע
ניר8red כתב:מזל טוב!
לצעוק "לעמה" לכל זריקה של היריב עזר בסוף ......

[align=center]
GIFSoup[/align]