Melikson24 כתב: ↑17 יולי 2025, 20:04
רוב ההחתמות המוקדמות נעשות כסוג של פשרה. ז"א יש רשימה והולכים מהטופ עד למטה עד שאתה מסכם עם מישהו.
אלה שבטופ, אם בנית את הרשימה כמו שצריך, כנראה לא ימהרו להגיע לארץ ויחכו לראות מה קורה בשוק.
השוק נפתח לאט לאט לכיוון ישראל. לא מתחיל בישראל. צריך להבין את הדינמיקה הזאת.
לי לא משנה מתי יחתימו לי הכי חשוב שלא יתפשרו ויתבקשו על השחקנים שרוצים וחושבים שמתאימים וטובים.
לתחושתי(רק תחושה) התפשרנו לא מעט בצוות המקצועי הקודם לכן סיימנו עם כל מיני שושנאצ'בים.
ברור שחשוב מתי יחתימו, הקבוצה צריכה להיות מוכנה לאירופה. אנחנו נתקשה מאוד לטווח הרחוק להיות בלי אירופה, אתם תראו בהמשך איזה מכה זאת לאלונה, היא דיברה על אירופה בכל ראיון.
אתה מדבר כאילו רק הפועל באר שבע קיימת בישראל. יש עוד קבוצות פה בארץ והן מצליחות להחתים שחקנים גם לא בספטמבר, חלקם גם שחקנים טובים.
אני לא אומר לרגע שכל מי שהיריבות שלנו הביאו יהיו שחקנים טובים, אבל חלקם בהחלט יהיו, מי שעשה עבודה טובה יקלע. גם לנו אין הבטחה שבספטמבר נקלע, לא כולם יהיו ונטורה זה קורה אחת לכמה עונות!!!
אתה מזכיר שושנאצ׳בים אבל לא תזכיר את יורי שהגיע אחרי חצי שנה בלי כדורגל מהפנסיה של האמירויות, או פונק הטנק שמאז שנכנס להרכב רק התדרדרנו ושתה לנו חצי מליון דולר מהתקציב על ריק. גם הצוות הנוכחי טעה, וזו גם הוכחה לכך שגם אם מחכים לא תמיד אפשר לדייק.
לכן אני אומר, אין הבטחה לא אם פועלים מוקדם ולא אם פועלים מאוחר, מבחינת הגיון תמיד עדיף להתכונן מראש.
אני חושב שתהליך נכון יהיה לעבוד במהלך העונה, להיות מוכן עם רכש על הקנה, נכון יכול להיות שהמלחמה דפקה משהו, אבל אז אני שוב נזכר שהיריבות שלנו כן הצליחו למרות הכל להחתים ולא מעט. בע״ה שיסתדרו לנו איכשהו הקלפים, חבל לפספס את העמדה שהגענו אליה.