מעניין אם באיזשהו שלב נשמע מה באמת תקע אותו שם.Melikson24 כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 16:37תהיתם מה עם פונק?
עדיין תקוע במדינה שלו. הקבוצה הפולנית שסיכם אצלה עדיין מחכה לו.
אקסים 25/26
Re: אקסים 25/26
ראיתי כתבה מפולין עליו, נרשם "שהרשויות לא סמכו עליו מספיק כדי לחדש לו ויזה", וגם משהו לגבי חיסון שחסר לו. יכול להיות שזה לא ייפתר אפילו בשנה הקרובה.Melikson24 כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 16:37תהיתם מה עם פונק?
עדיין תקוע במדינה שלו. הקבוצה הפולנית שסיכם אצלה עדיין מחכה לו.
סיפור הזוי.
יורי קיבל את החודש-חודש וחצי חופש בירח דבש שהוא רצה וחתם באויפשט ההונגרית בתחילת ילי.
כרגע משלים פערים, במשחק הראשון בליגה עלה כמחליף וגם במשחק ליגה היום הוא בספסל.
יהיה מעניין לעקוב אחריו. קבוצה בערך ברמה שלנו בליגה חלשה.
בתיה שהר בקיקטוק: ״עוד כשבן היה בחו״ל אלונה הייתה בטירוף להביא אותו וסגרה איתי שהוא יגיע לב״ש. היה לו טוב בב״ש אבל כל שנה אדון בכר הביא לו חלוצים על הראש.
אחרי הקורונה נגמר לבן החוזה ואז קיבלנו טלפון ממכבי ת״א, אלונה נכנסה לקריז ואמרה איך יכול להיות שאחרי כל מה שהפועל ב״ש נתנה לו הוא רוצה ללכת למכבי, נתתי לה את המילה שלי שהוא יישאר״
״אלונה הייתה הראשונה בקורונה לדבר על מחירים, היא דרשה להוריד 40/50 אחוז מהשכר, בן החליט עם הסוכן לעזוב, אני לא ידעתי מההחלטה״
״גם בחיפה בכר גמר לו את הקריירה בשביל חלוצים כמו דוניו,צ׳יבוטה ודין דוד שרק משחק באופסיידים, בב״ש לא הייתי מספיק מקורבת כדי לדעת האם זה בכר או אלונה שלא מחזיקים ממנו למרות שהייתי קרובה לאלונה, בחיפה הבנתי שזה בכר, צריך לעשות ועדת חקירה איך הוא העדיף חלוצים כאלה״

אחרי הקורונה נגמר לבן החוזה ואז קיבלנו טלפון ממכבי ת״א, אלונה נכנסה לקריז ואמרה איך יכול להיות שאחרי כל מה שהפועל ב״ש נתנה לו הוא רוצה ללכת למכבי, נתתי לה את המילה שלי שהוא יישאר״
״אלונה הייתה הראשונה בקורונה לדבר על מחירים, היא דרשה להוריד 40/50 אחוז מהשכר, בן החליט עם הסוכן לעזוב, אני לא ידעתי מההחלטה״
״גם בחיפה בכר גמר לו את הקריירה בשביל חלוצים כמו דוניו,צ׳יבוטה ודין דוד שרק משחק באופסיידים, בב״ש לא הייתי מספיק מקורבת כדי לדעת האם זה בכר או אלונה שלא מחזיקים ממנו למרות שהייתי קרובה לאלונה, בחיפה הבנתי שזה בכר, צריך לעשות ועדת חקירה איך הוא העדיף חלוצים כאלה״

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לפחות היא לא מדברת נגד אלונהItay כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 01:13בתיה שהר בקיקטוק: ״עוד כשבן היה בחו״ל אלונה הייתה בטירוף להביא אותו וסגרה איתי שהוא יגיע לב״ש. היה לו טוב בב״ש אבל כל שנה אדון בכר הביא לו חלוצים על הראש.
![]()
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בן סהר היום בן 36. נתן לי את אחד מרגעי השיא שלי כאוהד באר שבע עם הגול נגד אינטר מול הפרצוף שלי בדרומי. רגע של טירוף חושים שלא אשכח לעולם!!! מזל טוב לך ותהיה בריאה אמא שלך שילדה אותך, גם אם היא מדברת שטויות....
נלחמנו עליו עם הגדולות כולל הפועל ת"א שעוד הייתה במלחמה על ליגיונרים בזמנו...
איזו החתמה מרגשת זאת הייתה
לקח לי הרבה זמן להאמין ששחקנים כאלה באמת רוצים לבוא אלינו
ההחלטה של אלונה, לשבור את תקרת הזכוכית, ולהחזיר את אליניב ברדה הביתה, שינתה לנו את החיים
איזו החתמה מרגשת זאת הייתה
לקח לי הרבה זמן להאמין ששחקנים כאלה באמת רוצים לבוא אלינו
ההחלטה של אלונה, לשבור את תקרת הזכוכית, ולהחזיר את אליניב ברדה הביתה, שינתה לנו את החיים
ספר עם צמד נגד סכנין.
אין מה לעשות, אני אוהב את הילד הזה ושמח בשבילו.
אין מה לעשות, אני אוהב את הילד הזה ושמח בשבילו.
יש משחק בשבת ומישהו פה עדיין ישן!
מישהו יכול להסביר לי איך הגיוני שאנתוני ספר לא אצלנו?
הוא משחק פשוט טוב שחקן נהדר, איזה תירוץ היה לקוז'וך לא לקחת אותו.
זה בדיוק השחקן שהיה חסר לנו לקמפיין האירופאי הכושל הזה, אותו שחקן שימסור כמו שצריך שיבעט שיביא את המספר הזה.
עם כל הכבוד לביטון וגאנח אנטוניו ספר והם זה לא אותם סטנדרטים פשוט.
כדורגל זה משחק פשוט בסוף זה לא משנה כמה אתה מכדרר כמה אתה משחק יפה בסוף יש מספרים, בישולים וגולים בכל זה הוא עמד כאילו זה הכי קיצוני שהיה פה השיחרור שלו
זה בדיוק השחקן שהיה חסר לנו לקמפיין האירופאי הכושל הזה, אותו שחקן שימסור כמו שצריך שיבעט שיביא את המספר הזה.
כדורגל זה משחק פשוט בסוף זה לא משנה כמה אתה מכדרר כמה אתה משחק יפה בסוף יש מספרים, בישולים וגולים בכל זה הוא עמד כאילו זה הכי קיצוני שהיה פה השיחרור שלו
אתה בוכה על חלב שנשפך מזמן.oshri26 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 19:43מישהו יכול להסביר לי איך הגיוני שאנתוני ספר לא אצלנו?
ספר זה עוד שחקן חלש שמשחק בעמידה. יש לנו כבר ישראלי כזה שטוב ממנו.
זרים אמורים להעלות את הרף בסוף, לא להיות על אותו סטנדרט ישראלי עגום.
לריינה הוא נהדר ואני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא יצליח ויימכר בהרבה כסף בסוף העונה כי יש לנו 50% על מכירה עתידית.
זרים אמורים להעלות את הרף בסוף, לא להיות על אותו סטנדרט ישראלי עגום.
לריינה הוא נהדר ואני מקווה בשבילו ובשבילנו שהוא יצליח ויימכר בהרבה כסף בסוף העונה כי יש לנו 50% על מכירה עתידית.
2 משחקים בגביע הטוטו וכולם בוכים.
תזכירו גם את החצי עונה בפולין שלא שיחק כמעט ועם 0 תרומה בדקות שכן.
כמו שציינו מעליי יש כבר תואם ספר שהוא ישראלי שנתן עונה אדירה ופלייאוף אדיר.
אז פתח חלש את העונה, זה גם קורה.
תזכרו שדן כמעט לא נח הקיץ.
תזכירו גם את החצי עונה בפולין שלא שיחק כמעט ועם 0 תרומה בדקות שכן.
כמו שציינו מעליי יש כבר תואם ספר שהוא ישראלי שנתן עונה אדירה ופלייאוף אדיר.
אז פתח חלש את העונה, זה גם קורה.
תזכרו שדן כמעט לא נח הקיץ.
+1
אוסיף ואומר שאם הוא לא מותק של ילד וידוע כאוהב ישראל האוהדים היו מגרשים אותו מפה ולא בוכים שעזב