מה בדיוק ראינו במשחק האחרון ?Itay כתב: ↑22 אוגוסט 2025, 08:57"המטרות העונה זהות, הפועל ב״ש רוצה להתמודד על כל התארים״
״לא רצינו לפתוח ככה את העונה למרות שזה שני מפעלים שונים, דיברנו על האכזבה מההדחה באירופה, הפנים קדימה לליגה״
״כל קבוצה של מאי לא יכולה להיות אותה קבוצה ביוני ויולי, מי שחושב ככה טועה ובגדול, בראייה שלי אני מאוד מרוצה מהרבה דברים שקורים בקבוצה שלנו, נקודת הפתיחה שלנו ביחס למקומות שחשבתי שנהיה גבוהה מאוד, התוצאות עדיין לא שם ואנחנו לא מייצרים מספיק מצבים וזה משהו שצריך לתקן, אבל בהרבה אספקטים אחרים אנחנו שם, יש הרבה דברים שצריך לשפר בעיקר ביצירת מצבים ואנחנו יודעים את זה, עובדים ומדברים על זה, אנחנו יודעים מה הפתרונות״
״אני ממש לא מסכים עם זה ואני שומע את זה מלא שהתחילו ללמוד אותנו מהפלייאוף ושהפכנו לקבוצה לא מספיק יצירתית, אז נכנסתי לסטטיסטיקה הבסיסית וב״ש הבקיעה בפלייאוף 21 שערים ב-10 משחקים ועוד 7 שערים ב-2 משחקים בגביע, זה 28 שערים ב-12 משחקים. אנחנו נצטרך להיות יותר טובים מהיריבות זה כן, להגיד שעשינו פלייאוף לא טוב זה לא נכון, כן אפשר לומר שלא עשינו פלייאוף מספיק טוב ביחס למכבי ת״א שהייתה היריבה וזאת הסיבה שהפסדנו את התואר, ממש לא חושב שצריך להיכנס למרות שחורות יש לנו קבוצה חזקה מאוד שתצטרך להביא דברים נוספים אם היא רוצה להיות איפה שהיא רוצה להיות ואנחנו יודעים שעונה שעברה זה לא הספיק״
״אני מקווה מאוד שכן יגיעו שחקנים שיהיו משמעותיים״
״כל משחק הוא קשה, אם נבוא בראשון מרוכזים בעצמנו ובדברים שלנו אז זה יהיה תלוי בנו, אם נברח למקומות אחרים ולדברים שלא צריך להתעסק אז זה יהיה משחק יותר קשה ממה שהוא בבסיס״
״אני ממש לא מסכים עם זה שהקבוצה כבויה, אלה שטויות.
חד משמעית אין פה משבר, מי שרוצה לבוא לראות כמה הקבוצה הזאת אנרגטית יכול להגיע למתחם האימונים. השחקנים עובדים קשה מאוד ונכון שהתוצאות בפתיחת העונה לא טובות וזאת אחריות שלי
אבל להגיד שהקבוצה כבויה או במשבר אלה סיסמאות בלי קשר למה שקורה על הדשא, גם במשחק האחרון שהפסדנו היו הרבה אספקטים שהיינו שם ביג טיים חוץ מהיצירת מצבים שזה בהחלט אספקט גדול שכבר אמרנו שצריך לשפר, אבל כמאמן אני לא נכנס למרות שחורות על דברים שהם לא הבעיות, אני מסתכל לבעיות בעיניים וצריך לתקן אותם. אני מרגיש את השחקנים שלי מאוד מחויבים, מאוד מבינים ומאוד רעבים להשיג , נצטרך להביא את זה בראשון״
״יצירת המצבים זה דגש שאנחנו עליו כבר הרבה זמן, אנחנו מבינים על עצמנו מה גורם לנו לייצר פחות״
״השחקנים הזרים שיגיעו להפועל ב״ש יהיו כאלה שיקחו את המועדון צעד קדימה ולא יגרמו לו להישאר במקום או ללכת אחורה, ככה לפחות בתקווה ובראייה שלי, בגלל זה הרצון והאחריות לבחור הם מאוד גדולים ובגלל זה עדיין לא הגיע שחקן כזה״
״אני לא יכול להתחייב על כלום כי זה כדורגל אבל אני יכול להגיד שהמועדון עשה ועושה המון כדי להשאיר את לוקאס וקינגס ולא רק את שניהם״
״נצטרך להישאר בזון שלנו ולא ללכת למקומות אחרים, עניין הכרטיסים הוא משהו שנגענו בו, אם הצהובים והאדומים קורים תוך כדי משחק זה לגיטימי, אם זה קורה מדברים שלא קשורים למשחק אז זה פסול וזה לא יהיה ואנחנו נוקיע את זה מהשורש״
״לגבי חטואל, צ׳אנסים לוקחים לא מקבלים, אני לא נותן צ׳אנסים.
מי שיגיע לקבוצה יהיו כאלה שישדרגו את הקבוצה״
###
לא יודע אם יותר מעניינת או יותר מפחידה האמירה שלו על המשחק מול הפועל ת״א ועל נקודת הפתיחה של הקבוצה, מה בדיוק ראית במשחק האחרון שהגענו אליו ביג טיים? ואם הנקודת פתיחה גבוהה ממה שחשבת אז איך בדיוק חשבת שנפתח את העונה? בהתפרקות טוטאלית?
שליטה מוחלטת רק ללא תכלית. הקבוצה יודעת מה היא רוצה מעצמה אך מתקשה לתרגם בהתקפה.
מי שמייצר משבר והמשכיות מתחילת הפלייאוף העליון של שנה שעברה רק עושה נזק ממניעים ברורים כי הפלייאוף היה טוב מאוד פשוט היה חסר לנו משחק !!!!
ומה בדיוק ראינו מהפועל ת"א ?
ניצלו 2 טעויות פרסונליות קשות שלנו וזהו.
בוא נראה אותם נגד רוב הליגה כשיהיו צריכים ליזום.