ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

Re: ג'יבריל דיופ

שליחה על ידי Melikson24 »

דווקא כשיוכין לא קוטל אני מודאג :)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Melikson24 כתב:
10 ספטמבר 2025, 21:25
דווקא כשיוכין לא קוטל אני מודאג :)
לגמרי.
עוד לא קראתי, ממה שמתארים פה זה נשמע קצת כמו תיאור של מרסלן.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

לא זכור לי זר שלנו, שהיה עליו כ"כ הרבה אנטי פה בפורום, ובסוף הצליח.

מבאס ומדאיג מאוד, אבל נקווה לטוב

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שמעון א כתב:
10 ספטמבר 2025, 22:03
לא זכור לי זר שלנו, שהיה עליו כ"כ הרבה אנטי פה בפורום, ובסוף הצליח.

מבאס ומדאיג מאוד, אבל נקווה לטוב
זר אולי לא אבל ישראלים כן.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דווקא עם כל הסתלבט בסוף יצא שיוכין די מדייק. הוא קטל את הפחונים שעברו פה בשנים האחרונות, ושחקן כמו קאיונדו שלגלגלנו עליו ויוכין החמיא לו עושה קריירה לא רעה בצ'כיה. הוא מראיין עיתונאים מקומיים ובסוף זאת הדעה הכי טובה של אנשים שמכירים את השחקן ואת האישיות שלו, יותר מכל טרנספר/פרופיל מנג'ר.

הוא הגיע לאותן מסקנות שאנחנו הגענו פה- נתונים יש. יכולת יש. יציבות אין, והגיל לא משחק לטובתו. הוא כבר לא ילד. השחקן יצא בגיל מאוחר מאפריקה ורואים את זה עליו.
קוזוך הוכיח את עצמו כמאמן שמוציא 120% משחקנים. במקרה כזה, התקרה של דיופ גבוהה מכל בלם ישראלי.
עדיין יש לי סימני שאלה בנוגע ליכולת של השחקן להשתפר ולמידת ההתאמה שלו ליד בלוריאן שהוא כרגע הבלם הישראלי הבכיר אצלנו.

ראיתי קצת משחקים מלאים של השחקן בנורבגיה ובשוויץ. הוא בטוח בעצמו עם הכדור, בלי הכדור לפעמים יוצא שהוא עפיפון עם מיקום לא טוב.
קצת הזכיר לי את לוקאסן יותר מאשר שמות כמו אלחמיד (לא מוכשר כמוהו) או מרסלן (דיופ יותר פיזי ופחות טכני). שחקן שעל פניו אמור להיות לו הכל אבל הוא נופל בדברים הקטנים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

לא חושב שהוא יצוות עם בלוריאן. הם משחקים רק בימין.

לדעתי זה דיופ-בלטקסה ובלוריאן-מיגל.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

חלק ממה שיוכין כתב כתבתי לכם אתמול, כולל הציוותים של הבלם שיהיה לידו שמשפיעים עליו מאוד.
בשורה התחתונה אפשר לסכם שהוא סימן שאלה גדול, הוא לא כזה שחקן מסודר ואחראי, מצד שני נתונים פיזיים ומהירות טובה.
נצטרך לראות בעיניים ולהבין טוב יותר. הוא לא זר לכדורגל, אבל על פניו הפרופיל והרזומה זה לא מה שבהכרח יתאים לנו, אנחנו צריכים משהו בטוח יותר בלי סימני שאלה.
כמו עם פונק, אני בספק עליו אבל זהו מפה יש לו רק להפתיע אותנו לטובה.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Melikson24 כתב:
10 ספטמבר 2025, 22:30
לא חושב שהוא יצוות עם בלוריאן. הם משחקים רק בימין.

לדעתי זה דיופ-בלטקסה ובלוריאן-מיגל.
זה משגע אותי כי בלוריאן הוא הכי באנקר מהבלמים שלנו נכון להיום. כל מי שמביאים צריכים להתאים אליו ולא לבלטסקה.
מה שכן, אני בטוח שכשמיגל יהיה כשיר הוא יחזור להרכב. הוא מקצוען ואני בטוח שיחזור לכושר טוב וכשהוא בכושר הוא עדיין מספר 1 בליגה בפער.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

הפועלעולה כתב:
10 ספטמבר 2025, 22:24
דווקא עם כל הסתלבט בסוף יצא שיוכין די מדייק. הוא קטל את הפחונים שעברו פה בשנים האחרונות, ושחקן כמו קאיונדו שלגלגלנו עליו ויוכין החמיא לו עושה קריירה לא רעה בצ'כיה. הוא מראיין עיתונאים מקומיים ובסוף זאת הדעה הכי טובה של אנשים שמכירים את השחקן ואת האישיות שלו, יותר מכל טרנספר/פרופיל מנג'ר.

הוא הגיע לאותן מסקנות שאנחנו הגענו פה- נתונים יש. יכולת יש. יציבות אין, והגיל לא משחק לטובתו. הוא כבר לא ילד. השחקן יצא בגיל מאוחר מאפריקה ורואים את זה עליו.
קוזוך הוכיח את עצמו כמאמן שמוציא 120% משחקנים. במקרה כזה, התקרה של דיופ גבוהה מכל בלם ישראלי.
עדיין יש לי סימני שאלה בנוגע ליכולת של השחקן להשתפר ולמידת ההתאמה שלו ליד בלוריאן שהוא כרגע הבלם הישראלי הבכיר אצלנו.

ראיתי קצת משחקים מלאים של השחקן בנורבגיה ובשוויץ. הוא בטוח בעצמו עם הכדור, בלי הכדור לפעמים יוצא שהוא עפיפון עם מיקום לא טוב.
קצת הזכיר לי את לוקאסן יותר מאשר שמות כמו אלחמיד (לא מוכשר כמוהו) או מרסלן (דיופ יותר פיזי ופחות טכני). שחקן שעל פניו אמור להיות לו הכל אבל הוא נופל בדברים הקטנים.
דווקא מבחינת גיל הוא לדעתי המועמד הריאלי הכי צעיר שהוזכר בהקשר אלינו, בלמים גם לרוב מגיעים לפיק בגילאים יותר מתקדמים.

אם קוז׳וק הצליח לעשות מבלוריאן בלם נבחרת אני מאמין שהוא מסוגל כמעט לכל דבר, נכון שהפרופיל של דיופ רחוק ממה שקיווינו לו אבל זה כן טיפה מניח את הדעת לשמוע שיש לו נתונים ויש לו יכולת
אבל מה שעצר אותו אלה דברים שלא בהכרח קשורים נטו לכדורגל.

מריח כמו סקנדל או פסטיבל.

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

לפי הנאמר מפי גורמים שמכירים את השחקן בכתבה של יוכין עושה רושם שהוא בולט כשיש לצידו בלם איכותי והוא פחות טוב כשהפרטנר שלו בינוני.
אמממ קצת בעייתי מבחינת הפרסונות אצלנו,
ויטור כבר לא בשיא והשניים האחרים סימן שאלה

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

בלם זה תפקיד כפוי טובה. אתה יכול להיות טוב 95 אחוז מהזמן, אבל מספיקה טעות אחת שיכולה לגמור משחק ואפילו עונה. חווינו את על בשרינו מול מכבי בטרנר במשחק האחרון עם טעויות של בית סוהר שסגרו סיפור.

אם יש היסטוריה של חוסר יציבות ונטיה לאבד את הראש פה ושם זה בהחלט מעורר דאגה.

יש פה הימור די רציני של הצוות.
מעניין מאוד מה העלות של כל האירוע.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

קוזוך: ״כשאנחנו מחפשים רכש אנחנו לא מסתכלים על פרופיל, לא מעניין אותנו שמות נוצצים. אנחנו מחפשים פרמטרים שאנחנו יכולים לפתח ולשדרג בתוך פילוסופיית המשחק שלנו. כשיהיה מה לעדכן לגבי ג׳יבריל אנחנו נעדכן.
אנחנו לא מחפשים בלם נוסף, מיגל יחזור מוקדם משציפינו כבר בשבוע הקרוב לאימונים, הוא כמו בפציעה האחרונה עובד מאוד קשה ובמקצוענות כדי לחזור״

סמל אישי של משתמש
Melikson24

נשמע שהוא די בטוח בו. נקווה שיצא גאון ואנחנו נאכל את הכובע.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

Itay כתב:
11 ספטמבר 2025, 08:49
קוזוך: ״כשאנחנו מחפשים רכש אנחנו לא מסתכלים על פרופיל, לא מעניין אותנו שמות נוצצים. אנחנו מחפשים פרמטרים שאנחנו יכולים לפתח ולשדרג בתוך פילוסופיית המשחק שלנו. כשיהיה מה לעדכן לגבי ג׳יבריל אנחנו נעדכן.
אנחנו לא מחפשים בלם נוסף, מיגל יחזור מוקדם משציפינו כבר בשבוע הקרוב לאימונים, הוא כמו בפציעה האחרונה עובד מאוד קשה ובמקצוענות כדי לחזור״
עוד אמר: ״לגבי הפרופיל של דיופ גם על זה אפשר להתווכח, תבדקו לעומק״

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
11 ספטמבר 2025, 08:49
לא הבנתי
לא מחפשים בלם בנוסף לדיופ?
והאמירה לגבי הרכש נשמעת לי פלצנית ומתחכמת, מעניין לשמוע מה הפרמטרים האלה !

שלח תגובה