מח' 6 : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 20:00, שבת, 4.10, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: מח' 6 : הפועל ב"ש - הפועל ת"א, 20:00, שבת, 4.10, טרנר

שליחה על ידי ForeverRed »

Red Tiger כתב:
03 אוקטובר 2025, 15:51
די די כבר עם הסיפורי פוגי שלך בחייאת,כאילו אנחנו מכירים מלפני שעתיים.
אתה הראשון שהיה אומר שהמועדון לא התאמץ מספיק,הראשון שהיה מבקר וטוען שאלונה לא במשחק,די עם הסיפורים בחייאת.
כנעאן שיחזור לעצמו יהיה הרכש הכי טוב שהפועל בש יכולה לעשות בינואר,הרכש הישראלי הכי טוב שיכולה הייתה להביא.
סבלנות ואני אישית למדתי את זה ממקרה מליקסון שאתה הראשון אגב שהגן עליו וטען שצריך להיות סבלניים,המקרה כאן לא שונה.
אוהדים הם עם חסר סבלנות, במקרה של כנעאן אין לי ספק שהוא יספק את הסחורה.
למה לבזבז אנרגיות על אמירות מפוצצות?
גש לטופיק של חמודי ותראה שאתה טועה. פשוט מאוד.
החשש היחידי שלי היה שאנחנו מפרקים את כל התקציב על שני שחקנים לא לגמרי אמינים, כל אחד מסיבותיו.
אפשר להבין את החששות של האוהדים. לא צריך להקטין את הסיטואציה באופן מלאכותי. עצם זה שאתה מדבר איתי על ינואר, רק מראה את עומק הבעיה.
זה בכלל לא קשור לסבלנות. לי אישית יש ממנה והרבה.
אתה בכלל היית זה שאמר שלא נראה נחת מהבחור.
הסיטואציה שלו ושל מליקסון שונה.
בשורה התחתונה, מצפה מהמועדון לנהל את זה חכם יותר.
להגיד את הדברים כמו שהם ולא לתת לאוהדים לצפות כל שבוע ולהתאכזב מחדש, ואז האש הולכת לכיוון השחקן וחבל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Red Tiger כתב:
03 אוקטובר 2025, 14:29
5 מ5, 20 שערי זכות,2 שערי חובה,הפתיחה הכי טובה בהיסטוריה של המועדון, הקבוצה הכי מאומנת בליגה ועדיין יש אנשים שמפקפקים ורועדים מהפועל תא מי ישמע יובנטוס מגיעה לכאן.
ממש נהיה עצוב להיכנס כאן לכל נושא ושאלוהים יעזור לי למה אני נכנס.
4 שערי חובה*
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 16:30
החשש היחידי שלי היה שאנחנו מפרקים את כל התקציב על שני שחקנים לא לגמרי אמינים, כל אחד מסיבותיו.
אפשר להבין את החששות של האוהדים. לא צריך להקטין את הסיטואציה באופן מלאכותי. עצם זה שאתה מדבר איתי על ינואר, רק מראה את עומק הבעיה.
להגיד את הדברים כמו שהם ולא לתת לאוהדים לצפות כל שבוע ולהתאכזב מחדש, ואז האש הולכת לכיוון השחקן וחבל.
אני אפתור לך את הבעיה, בענין כנעאן אל תצפה ולא תתאכזב, מהרגע שהעסק סוכם היה לי ברור שתהיה תחרות עזה בין מספר החיסורים למספר המשחקים בהם ישתתף, ביינתים החיסורים מנצחים.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

פוראברד- יום לפני חתימת כנאען כתבת ״לא צריך את הפסימיות של כלפי כדי להבין מהרגע הראשון שכל מי שדיבר על סגירה של כנעאן בלבל בשכל״

אין לי ספק ש-red tiger צודק, אם זה לא היה נחתם היינו שוב שומעים סיפורים על חוסר היכולת של הקבוצה להתחרות מול המכביות ועל ההשקעה המוגבלת.

בכל מקרה זה לא העניין. אי אפשר גם לרצות שיגיעו לכאן שחקנים מובילים וגם לתהות איך המועדון מקצה להם משאבים ניכרים מהתקציב. המועדון עשה את שיקוליו ובחר ללכת על כנאען כרכש המרכזי, אם זה היה איזשהו חתול בשק בלי מספרים בקריירה או שהיה מדובר באיזה זר לא מוכר עוד מילא, זה לא האירוע.
כנאען שחקן שגם בחצי עונה שווה את ה-15 שערים ובישולים כך שההימור פה מושכל, האם יצליח זה ימים יגידו

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 16:30
לא הבנתי מה אתה רוצה מהמועדון? שיוציא פוש כל שעה על מצבו של חמודי?
הוא יחזור שיהיה מוכן ואני מבטיח לך שאיך שיהיה מוכן יכנס להרכב,כי רן מאוד מאוד מאוד רצה אותו.
מזלנו שכרגע הקבוצה רצה ואין לחץ,לשים את הכסף במקום אחר לא נותן גרנטי לשום דבר.
וחוץ מזה לא הבנתי? מה מצב הקבוצה היום?
מאיפה לך אם היו מביאים אחרים ומכניסים אותם בכוח להרכב זה היה עובד? וחוץ מזה מה יש לתקן בכלל עכשיו?
תן לדברים לזרום ולקרות מעצמם תפסיק לעשות לחץ על כלום כל הזמן ובכל סיטואציה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

דר אדום בנשמה כתב:
03 אוקטובר 2025, 16:53
4 שערי חובה*
אוקיי דני דבורין

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
03 אוקטובר 2025, 18:23
פוראברד- יום לפני חתימת כנאען כתבת ״לא צריך את הפסימיות של כלפי כדי להבין מהרגע הראשון שכל מי שדיבר על סגירה של כנעאן בלבל בשכל״

אין לי ספק ש-red tiger צודק, אם זה לא היה נחתם היינו שוב שומעים סיפורים על חוסר היכולת של הקבוצה להתחרות מול המכביות ועל ההשקעה המוגבלת.

בכל מקרה זה לא העניין. אי אפשר גם לרצות שיגיעו לכאן שחקנים מובילים וגם לתהות איך המועדון מקצה להם משאבים ניכרים מהתקציב. המועדון עשה את שיקוליו ובחר ללכת על כנאען כרכש המרכזי, אם זה היה איזשהו חתול בשק בלי מספרים בקריירה או שהיה מדובר באיזה זר לא מוכר עוד מילא, זה לא האירוע.
כנאען שחקן שגם בחצי עונה שווה את ה-15 שערים ובישולים כך שההימור פה מושכל, האם יצליח זה ימים יגידו
מה שכתבתי נאמר בהקשר אחר לגמרי.
אתה כרגיל לא בארוע.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
03 אוקטובר 2025, 18:43
לא הבנתי מה אתה רוצה מהמועדון? שיוציא פוש כל שעה על מצבו של חמודי?
הוא יחזור שיהיה מוכן ואני מבטיח לך שאיך שיהיה מוכן יכנס להרכב,כי רן מאוד מאוד מאוד רצה אותו.
מזלנו שכרגע הקבוצה רצה ואין לחץ,לשים את הכסף במקום אחר לא נותן גרנטי לשום דבר.
וחוץ מזה לא הבנתי? מה מצב הקבוצה היום?
מאיפה לך אם היו מביאים אחרים ומכניסים אותם בכוח להרכב זה היה עובד? וחוץ מזה מה יש לתקן בכלל עכשיו?
תן לדברים לזרום ולקרות מעצמם תפסיק לעשות לחץ על כלום כל הזמן ובכל סיטואציה.
כתבתי מה היה נכון לדעתי לעשות.
אני לא עושה שום לחץ. אתם עושים.
רק מישהו מעז לכתוב איזו תהייה לגיטימית וכולכם קופצים כאילו נפל מהירח. תנו לאנשים להתבטא.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 19:02
כתבתי מה היה נכון לדעתי לעשות.
אני לא עושה שום לחץ. אתם עושים.
רק מישהו מעז לכתוב איזו תהייה לגיטימית וכולכם קופצים כאילו נפל מהירח. תנו לאנשים להתבטא.
די מספיק כבר עם ״להתבטא״ הזה, להתבטא עאלק.
אתם לא מפסיקים להתבטא,בגשם,בקיץ,בסתיו,שמנצחים,שמביסים אתם רק מתבטאים.
ומשום מה כל ההתבטאויות אותו הדבר, ״לא התרשמתי״,״יהיה לנו מאוד קשה ככה״,״צריך להעיר את המאמן״,״ההנהלה לא באירוע״, ברוך השם אתם והתבטאויות הולך יופי יופי.
והכי מצחיק שמבקרים אתכם פתאום אתם כמו החילזון הזה שמזתחל לו ומתקרבן לו ״מה עשינו״? ״מה? אסור להעביר ביקורת״?
יאללה…עלנה?

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 19:00
מה שכתבתי נאמר בהקשר אחר לגמרי.
אתה כרגיל לא בארוע.

מי שאומר 24 שעות לפני חתימת כנאען: ״ לא צריך את הפסימיות של כלפי כדי להבין מהרגע הראשון שכל מי שדיבר על סגירה של כנעאן בלבל בשכל״

ואז אומר ״המועדון עשה הכל להחתים את חמודי.
אם היה בוחר בחיפה זה שלו״ הוא זה שלא באירוע, או זה שפשוט מנסה להתאים את הפוזיציה שלו למציאות המשתנה.

הגבתי בדיוק להקשר, אתה פשוט התאהבת בתגובה האוטומטית הזאת כדי לא להתמודד עם דברים שכתבת שאחריהם נאלצת לאכול כובע מפואר שהמועדון הגיש.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Red Tiger כתב:
03 אוקטובר 2025, 19:53
די מספיק כבר עם ״להתבטא״ הזה, להתבטא עאלק.
אתם לא מפסיקים להתבטא,בגשם,בקיץ,בסתיו,שמנצחים,שמביסים אתם רק מתבטאים.
ומשום מה כל ההתבטאויות אותו הדבר, ״לא התרשמתי״,״יהיה לנו מאוד קשה ככה״,״צריך להעיר את המאמן״,״ההנהלה לא באירוע״, ברוך השם אתם והתבטאויות הולך יופי יופי.
והכי מצחיק שמבקרים אתכם פתאום אתם כמו החילזון הזה שמזתחל לו ומתקרבן לו ״מה עשינו״? ״מה? אסור להעביר ביקורת״?
יאללה…עלנה?
תשמע חבר, אתה באמת לא מחובר.
קודם כל, זו מטרת הפלטפורמה.
שנית, אם זה מרגיש לך מוגזם, תעשה סיבוב במקומות אחרים ברשת. תגיע קצת ליציע. תראה מה אנשים מדברים ותחזור אלינו עם תובנות.
סיטואציה כזאת במכבי חיפה והיו משפדים אותך, את חמודי ואת מי שהביא אותו.
רק פה אסור לתהות מה קורה.
אסור להביע חשש.
כל דיון צריך להיגרר ולהיפרס על פני עמודים שלמים רק כי מישהו העז להגיד משהו שלא מתיישב עם דף המסרים.
חסידי אומות עולם.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
03 אוקטובר 2025, 20:12
מי שאומר 24 שעות לפני חתימת כנאען: ״ לא צריך את הפסימיות של כלפי כדי להבין מהרגע הראשון שכל מי שדיבר על סגירה של כנעאן בלבל בשכל״

ואז אומר ״המועדון עשה הכל להחתים את חמודי.
אם היה בוחר בחיפה זה שלו״ הוא זה שלא באירוע, או זה שפשוט מנסה להתאים את הפוזיציה שלו למציאות המשתנה.

הגבתי בדיוק להקשר, אתה פשוט התאהבת בתגובה האוטומטית הזאת כדי לא להתמודד עם דברים שכתבת שאחריהם נאלצת לאכול כובע מפואר שהמועדון הגיש.
אתה כמו הילד המיוחד שתמיד צריך הסברים ונמצא מאחורי הדיון. זה נכתב בהקשר של ההחלטה של חמודי, שיכלה ללכת לשני כיוונים. מה הקשר למועדון? למה צריך להסביר לך כל דבר עם בדידים?

אני עדיין בדעה שאם זה תלוי נטו בחמודי הוא לא משחק פה היום. שמענו את זה ממספיק כיוונים.
זה לא קשור לכסף או לרצון של אלונה שהפעם הלכה עד הסוף ולא ויתרה כמו שקרה במקרים אחרים.
הלוואי שתהיה כזאת אסרטיבית גם בעסקאות עתידיות.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 20:35
אתה כמו הילד המיוחד שתמיד צריך הסברים ונמצא מאחורי הדיון. זה נכתב בהקשר של ההחלטה של חמודי, שיכלה ללכת לשני כיוונים. מה הקשר למועדון? למה צריך להסביר לך כל דבר עם בדידים?

אני עדיין בדעה שאם זה תלוי נטו בחמודי הוא לא משחק פה היום. שמענו את זה ממספיק כיוונים.
זה לא קשור לכסף או לרצון של אלונה שהפעם הלכה עד הסוף ולא ויתרה כמו שקרה במקרים אחרים.
הלוואי שתהיה כזאת אסרטיבית גם בעסקאות עתידיות.
מחג שבועות היו כאלו שלא הפסיקו לטעון שכנאען סגור וכך גם התברר בהמשך. יש אנשים בודדים שפמפמו את הדעה שלך ואלו הבכיינים הראשיים מהכרמל.
בסוף גם הפועל ב״ש, גם אשדוד, גם הסוכן וגם השחקן עצמו אמרו חזור ואמור שזו שטות גמורה, שחיפה בכלל לא הגישה הצעה ושחמודי נתן מילה לאלונה שהוא חותם עד הדדליין שהציבה אם אין הצעה מאירופה, אם אתה בוחר להאמין בסיפור הזה לקול השופרות של יענקל׳ה זה שלך, רק מראה כמה קשה לך לפרגן מהלב למועדון, תמיד צריך להוסיף את ה״כן אבל״.

אלונה לא צריכה להוכיח את האסרטיביות שלה, היא עשתה את זה מספיק. מה שלוקח אותי אגב לדיון שהיה על החוזה החדש שקינגס קיבל או לא קיבל. השבוע הוא סיפר שהיה 99% אחוז בחוץ עד שישב עם אלונה, אם היה למישהו עוד ספקות שהיא העבירה להם מעטפה או יותר נכון ארגז מתחת לשולחן.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Itay כתב:
03 אוקטובר 2025, 20:56
מחג שבועות היו כאלו שלא הפסיקו לטעון שכנאען סגור וכך גם התברר בהמשך. יש אנשים בודדים שפמפמו את הדעה שלך ואלו הבכיינים הראשיים מהכרמל.
בסוף גם הפועל ב״ש, גם אשדוד, גם הסוכן וגם השחקן עצמו אמרו חזור ואמור שזו שטות גמורה, שחיפה בכלל לא הגישה הצעה ושחמודי נתן מילה לאלונה שהוא חותם עד הדדליין שהציבה אם אין הצעה מאירופה, אם אתה בוחר להאמין בסיפור הזה לקול השופרות של יענקל׳ה זה שלך, רק מראה כמה קשה לך לפרגן מהלב למועדון, תמיד צריך להוסיף את ה״כן אבל״.

אלונה לא צריכה להוכיח את האסרטיביות שלה, היא עשתה את זה מספיק. מה שלוקח אותי אגב לדיון שהיה על החוזה החדש שקינגס קיבל או לא קיבל. השבוע הוא סיפר שהיה 99% אחוז בחוץ עד שישב עם אלונה, אם היה למישהו עוד ספקות שהיא העבירה להם מעטפה או יותר נכון ארגז מתחת לשולחן.
אני מדבר על השחקן ואתה שוב לוקח לכיוון של המועדון.
הרמתי ידיים. אי אפשר לדון איתך על כלום. חבל.

לגבי קינגס, זה הפירוש שלך.
אולי כן. אולי לא. בטח נגלה בהמשך.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ForeverRed כתב:
03 אוקטובר 2025, 14:22
הפועל שפכה בחלון הזה 4 מיליון יורו רק על העברות.
אם זה ימשך בקצב הזה תוך הצלחה מקצועית לא רחוק היום שהם יתחילו לנגוס לך במעמד על כל המשתמע מכך.
נראה כמה מבורך זה יהיה כשזה יקרה.
הם בנו קבוצה (/מועדון) מאפס, וכל השחקנים ששמו עליהם הרבה כסף אלו שחקנים עם פוטנציאל מכירה גבוה.
הם לא סתם שופכים כסף בלי הכרה.

כנראה שאתה נהנה מהליגה הנוכחית או מזה שמכבי ת"א בעונה גרועה השיגה 70-75 אחוזי הצלחה ואז הספיק לה פלייאוף טוב ובית דין כדי לקחת אליפות.
תפסיקו לפחד מתחרות. שלא נדבר על זה שגם הדרך היחידה למכור שחקנים מבלי לפרק קבוצה תהיה לקבוצות ישראליות, וזה משהו שכמעט ולא מתאפשר לנו בעשור האחרון.

שלח תגובה