רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי Totti »

אני מקווה שהביקורת על התרומה של שחקני הספסל מגיעה עם קצת ביקורת עצמית. כי ניהול הסגל שלו רע וצפוי.
חלוץ שעולה ל-10 דקות כל משחק יתקשה להתרומם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

תורג'מן בחיים לא ישחזר את העונה האחרונה בז10 דקות בכל משחק דווקא בדקות שהקבוצה לא נראית טוב
צריך לתת לו לפתוח ולחלק את הדקות עם איגור

ושוב פעם ינואר קריטי....כמה פעמים אמרני את המשפט הזה? למה שהפעם משהו ישתנה?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

Totti כתב:
04 נובמבר 2025, 08:03
אני מקווה שהביקורת על התרומה של שחקני הספסל מגיעה עם קצת ביקורת עצמית. כי ניהול הסגל שלו רע וצפוי.
חלוץ שעולה ל-10 דקות כל משחק יתקשה להתרומם.
בול.

זה לא רק חלוץ, חוץ מאחמד שעושה רוטציות עם גאנח ולופז שעושה רוטציות עם דודזאדה אף אחד מהמחליפים לא מקבל צאנס אמיתי(גם אם הם לא מספיק טובים, אבל נגד כמעט חצי ליגה הם יספיקו).

אוטוטו קנגאווה לא פה לחודש וקצת מישהו יצטרך להכנס לעמדה שלו, מי בדיוק זה יהיה?
שחקנים שבקושי רואים דקות?

הוא לא מאמין ברוטציות אבל חייב להבין שזה המפתח לקחת אליפות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום
Title: CrazyRed

שליחה על ידי 4 לב אדום »

פתח ציטוט : "אני לא קובע את ההרכב , מי שקובע את ההרכב הם השחקנים על סמך האימונים במהלך השבוע" , סגור ציטוט.

יואילו בטובם אליאס , רועי לוי , אלמוג , תורג'מן וסאבובו לתת את התחת באימונים , לקבל צ'אנס בליגה וגם בו לתת את התחת.
זאת הרוטציה שיש עכשיו ובקרוב גם חמודי ייכנס לרוטציה.
אלמוג אתמול חצי שעה ומה עשה חוץ מלנסות לעבור בין 3 שחקנים ולבעוט ממצבים פחות טובים ?
מתי היה אפשר להכניס אתמול את אליאס ועל חשבון מי ?
סאבובו כרגע לא בשל
רועי לוי נכנס לרוטציה אך היה פצוע ונגרע מהסגל
תורג'מן ככל הנראה יתחלף עכשיו עם אלמוג ויהיה אופציה שנייה במקום שלישית
הרוטציה עכשיו הרבה יותר טובה מתחילת העונה.
ואוטוטו גם סטויאנוב חוזר.

אז מה אתם רוצים ?
כשקוז'וך עשה חילופים מנצחים לא אמרתם שיש בעיה בתגובה שלו ( ראה ערך גריטה ואליאס ואחמד בשנה שעברה וזה ככה בשלוף )
חילופים גם יכולים לא לעבוד - הכל בסדר.
ניצחתם משחק קשה יא רבי - תהנו קצת.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

yossi כתב:
03 נובמבר 2025, 23:40
לא פוסל שהוא שוחק אותם יותר מדי וזה גורם לנפילה הזו בכושר בדקה 75.
בסוף בגלל שינוי המערך שנבע מחוסר ברגליים כמעט חירבנו משחק גדול שלנו.

חייב להרכיב ספסל, זה לא הגיוני שנכנסים חילופים ואלמוג ותורגמן לא מצליחים להאט את הנעת הכדור של ביתר לחצי שנייה. זזים כמו גריאטרים, יוצרים פערים מהקישור וכל היכולת ללחוץ או לחבר 3 פסים ולהאט את המשחק, או סתם להרוג שעון הולכת לעזאזל.
זה לא על אלמוג ותורגמן לבדם כמובן, אבל אצלם זה סופר צורם.
אתה מצפה ממחליפים כאלה לעלות ולאכול את הדשא. לתת אקסטרות של דינאמיות, לנשוך ולרדוף.
בפועל כלום ושום דבר, לא זזים.
+1
תוסיף לזה שרן לא יודע לרדת לבונקר. ה3-5-2 זה יותר חושף אותנו מאשר מחזק אותנו במיוחד בקו נמוך, שברגע שדוידזאדה ואחמד יוצאים קדימה אנחנו נשארים עם 4 מאחור (שלישיה+ונטורה).

פתרונות אפשריים - 4-4-2 קווים של רוני לוי, 4 בלמים של יובה למשל. זה אנטי כדורגל אבל לא חושב שיש קבוצות בליגה שיכולות לפצח את זה.

לדעתי 4-2-3-1 עם קינגס ב10 ונשאר מקדימה לצד החלוץ, כשדן מחויב לרדת ומתחיל נמוך בצד ימין וככה גם יכול לתת כדורי עומק קדימה. סאבובו יכול לקבל קרדיט ולהביא מהירות מהספסל, זאהי אם יהיה בעמדת כנף ולא מגן/כנף.

לגבי המחליפים, חילוף במחצית זה לא בושה, חילופים כפולים בדקה 80+ זה בדיוק הבעיה. צריך לחלק את הדקות שווה בשווה כדי שדן, קינגס (שתכף חודש לא פה ויחזור עייף) אליאל, בלוריאן לא ייגמרו כשנגיע לחורף ולפלייאוף.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״עבדנו מאוד קשה כדי להשיג את ה-1:0 ואז המצב הכי קל במשחק עם אאוט של אשדוד שתוך שני מסירות הם עוברים דרך החוליות שלנו וזה משהו שלא יכול לקרות, אבל בסוף בסוף יש לנו קבוצה עם אופי מיוחד״

״אני פחות רגשי, אני מבין שלקחנו נקודה חשובה, אחרי המשחק האחרון שהפסדנו דיברנו על זה שיש משחקים שהם לא יהיו היום שלנו ואנחנו נרצה שלא להפסיד אותם אז את זה אני אוהב, אבל אין פה מקום לרגשות, יש דברים שעשינו טוב ונרצה להמשיך אותם, יש דברים שעשינו פחות טוב ונרצה לשפר אותם ויש דברים שעשינו גרוע ואנחנו צריכים בדחיפות לשפר אותם״

״הגענו להרבה מצבים אבל היינו צריכים להביא יותר איכות ויותר ריכוז, קבלת ההחלטות דווקא כן הייתה טובה אבל רמת הביצוע הייתה טיפה לוקה בחסר״

״עד היום באמת מי שעלה מהספסל לא הבקיע אבל היום כן אלו שעלו הביאו לנו את הטמפו שרציתי והיה לא פשוט, שיחקנו נגד קבוצה שידעה לסבול ברגעים הקשים שלה״

״אני אוהב את הקשר בין השחקנים, זה שדן הבין שקינגס צריך ביטחון ונתן לו את הפנדל עבורי כמאמן, כמחנך וכמי שמנסה לחבר את האנשים האלה זה היה מעורר השראה. דיברנו על זה השבוע שצריך לדחוף אחד את השני ולהביע נתינה אחד כלפי השני כדי שהשלם יהיה חזק ומוצלח יותר, אז האקט של הפנדל עושה בדיוק את זה. כשהשחקנים מיישמים את מה שאני רומז ומבקש מהם אז אין מקום להתערב״

״קיבלתי את ההחלטה לגבי המחליף של איגור היום ב-17:00, גם איילון וגם אלון מתאמנים טוב, לשניהם יש יתרונות מסוימים שהם מסוגלים להביא לנו. בעיניים שלי איילון עשה משחק טוב ואלון הכניס מימד של רעננות. לגבי איגור יש פרוטוקול של זעזוע מוח והיינו חייבים לעמוד בו״

״ייקח זמן לחמודי להיכנס לקצב, אני מאמין שהוא יוסיף לנו הרבה״

״הצפי חזרה של סטויאנוב הוא באיזור ינואר, אנחנו תמיד במחשבה לשפר את הסגל גם לקראת ינואר״

״אני חושב שהורדנו את אשדוד מאוד נמוך ושלטנו בצורה אבסולוטית בכדור בסביבות ה-70% אם אני לא טועה, ייצרנו המון כניסות לתוך הרחבה ומזה אני כן מרוצה כי אשדוד קבוצה שלא נותנת להוריד אותה נמוך ובהרבה חלקים של המשחק הצלחנו להוריד אותם״

״היה נראה למי שאליאל במשחק? בסוף תוך כדי המשחק אני מקבל החלטות בשביל לשפר את הקבוצה ולעשות אותה טובה יותר ולקחת אותה לאן שאני חושב והפעם בחרתי שזה יהיה אליאל״

״אנחנו באים לכל משחק לנצח, לא מעניין אותי אם זה קש ואשדוד או מכבי ת״א ובית״ר ירושלים, בסופו של דבר אנחנו רוצים לצאת עם 3 נקודות ואנחנו מבינים שבמהלך הדרך מה לעשות כמו כל הקבוצות בעולם אי אפשר רק לנצח, חלק מהדרך זה הפסדים או תיקו, מה שחשוב לי וכעסתי על זה בק״ש כי לא שיחקנו את הכדורגל שלנו ואיבדנו את הזהות שלנו, כל עוד מה לעשות נפסיד או נעשה תיקו דרך העקרונות שלנו אז יהיה יותר קל לתקן את הדברים, אני מאוד מאוכזב מהתוצאה של היום אבל אני מבין שזה חלק מהדרך״

״זה לא נכון רק לגבי סאבובו אבל כן יש תחרות מאוד גדולה ומי שמקבל הזדמנות צריך לקחת אותה בשתי ידיים, זה פשוט מאוד״

״נצטרך להפיק לקח איך חוזרים מהפגרה לקראת המשחק הבא למרות שיהיה לנו יותר זמן מפעם שעברה״

״יש עמדות בעיקר בחלק הקדמי שאנחנו רוצים להתחזק בהם, צריך לעבוד קשה ולהיות מאוד מדוייקים כדי לגרום לאלה שיבואו לקחת את הקבוצה עוד צעד קדימה״

״מתן יחזור אחרי הפגרה, הייתה לו איזו פציעה במפשעה ונתנו לו במכוון את הזמן הזה לנוח ולהשתקם״

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שוב עם הלהיכנס לקצב הזה, שיהיה בריא.
רוב הראיון חוזר על עצמו אבל לפחות נראה שהם עובדים על להביא רכש להתקפה, ויותר משחקן אחד.

שני האגפים צריכים רכש רציני. גנאח בכושרו הנוכחי זה שחקן שאפשר להסתכל עליו כשחקן 12-13, אחמד וסטויאנוב זה לסגל הרחב ולא יותר.
המצב עם החלוצים מאכזב אבל לא להביא עוד זר לשם אלא אם כן זה זר בפרופיל של סאבובו ואז זה לא כזה משנה. קודם כל שיהיו 7 זרים בהרכב ומשם נתקדם.
נראה מה יהיה עם כנעאן ומה הוא מסוגל לתת אבל צריך לזכור שהוא היה מצוין כחלוץ באשדוד. גם ככה איגור נעול להרכב.

שלח תגובה