רן קוז'וך חתם לשנתיים
Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים
להגיד שהוא לא מאמין בספסל שלו זה בערך כמו להגיד שהוא לא מאמין בעצמו.
מי בחר את השחקנים? מי ״ישב״ על איילון אלמוג שיישאר? מי החליט להשאיר את סאבובו? מי לחץ להחתים את כנעאן ורועי לוי?
יש לי הערכה עצומה לרן על מה שהוא עושה, העניין הוא שיש יותר מדי טאבו בהרכב,0 שינויים כמעט וזה לא יחזיק.
קבוצות היום מגיעות לשחק מול הפועל באר שבע שהם כבר יודעות את ההרכב מראש,לומדות שחקן שחקן,היום בתאכלס הכי קל לקבוצה יריבה להתכונן למשחק מול ב״ש זאת גם הסיבה שאת כל הנקודות שלנו הפסדנו לקבוצות שמגיעות מהלמטה של הטבלה שכל מה שהמאמן שלהם עושה לפני המשחק זה להתכונן ליריבה,חבל.
ההיעדרות של קינגס תאלץ אותו להתחיל לשנות מיקומים ושחקנים אני מקווה שזה לא ייגמר באליאס בלבד.
מי בחר את השחקנים? מי ״ישב״ על איילון אלמוג שיישאר? מי החליט להשאיר את סאבובו? מי לחץ להחתים את כנעאן ורועי לוי?
יש לי הערכה עצומה לרן על מה שהוא עושה, העניין הוא שיש יותר מדי טאבו בהרכב,0 שינויים כמעט וזה לא יחזיק.
קבוצות היום מגיעות לשחק מול הפועל באר שבע שהם כבר יודעות את ההרכב מראש,לומדות שחקן שחקן,היום בתאכלס הכי קל לקבוצה יריבה להתכונן למשחק מול ב״ש זאת גם הסיבה שאת כל הנקודות שלנו הפסדנו לקבוצות שמגיעות מהלמטה של הטבלה שכל מה שהמאמן שלהם עושה לפני המשחק זה להתכונן ליריבה,חבל.
ההיעדרות של קינגס תאלץ אותו להתחיל לשנות מיקומים ושחקנים אני מקווה שזה לא ייגמר באליאס בלבד.
המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
הרי אם באמת היה לא מחזיק מאליאס בשיט, למה פרץ לא נכנס מיד בדקה 45 מול פ"ת?
יש לו קטע של לקחת אנשים לקצה, והוא התחיל להתאהב במילה הזו 'לסבול', ואולי הוא פשוט חושב שזו הדרך לצקת אופי.
הוא קיצוני בזה מדי, אין ספק. 0 תרומה מהספסל זה לא משהו מומלץ ולרוב עתיד לקרוס.
הוא חייב ללמוד לתחזק 15 שחקנים לפחות ולא רק 12-13, בטח אם הוא שואף שהקבוצה שלו תשחק באירופה מתישהו ולא תתפרק באמצע העונה.
יש לו קטע של לקחת אנשים לקצה, והוא התחיל להתאהב במילה הזו 'לסבול', ואולי הוא פשוט חושב שזו הדרך לצקת אופי.
הוא חייב ללמוד לתחזק 15 שחקנים לפחות ולא רק 12-13, בטח אם הוא שואף שהקבוצה שלו תשחק באירופה מתישהו ולא תתפרק באמצע העונה.
הוא מאוד מזכיר לי את דרור קשטן,מאוד.yossi כתב: ↑08 דצמבר 2025, 22:43המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
ככה בדיוק התנהל קשטן בכל הקבוצות בהן אימן,לא היו לו את הכוכבים הכי גדולים אבל היו לו את ה11-12 שלו שהם היחידה מה שנקרא השלם שגדול מסך חלקיו.
עקרונות,משמעת,לא כדורגל גדול אבל מאוד יעיל ומסודר,אין אחד במגרש שהולך ומי שלא עומד בדרישות לא משחק.
אמנם קשטן הביא ככה שישה תארי אליפות אבל היום הכדורגל הוא אחר,יותר אינטנסיבי יהיה לו קשה ככה וחבל כי הוא באמת מאמן עם תקרה גבוהה מאוד שיכול גם להגיע רחוק מאוד.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההפך עונה שעברה הספסל נתן לנו הרבה יותר שערים העונה פחותyossi כתב: ↑08 דצמבר 2025, 22:43המאמן הזה פשוט לא אוהב חילופים. זה מתחיל לחלחל לי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בעיניי אתה מסתכל על הדברים בפריזמה צרה מאוד וגם קצת מדבר בסיסמאות.Itay כתב: ↑08 דצמבר 2025, 17:10על כנאען אני מסכים שחייב להיכנס בדחיפות לרוטציה במיוחד כשקינגס שבוע הבא לא פה.
לגבי היתר זה קצת כמו תקליט שבור, תורג׳מן נתן עונה שהייתה סטיית תקן, העונה הוא פשוט לא שם, לא בגישה ולא פיזיולגית, כן הייתי שמח שאת הדקות שקיבל אתמול כנאען היה מקבל.
סאבובו לא בשל, על אלמוג בכלל אין מה לדבר, קיבל את צ׳אנס חייו אולי האחרון להתברג בקבוצת צמרת ובסוף כל חילוף שהוא עולה בו שווה ערך לכרטיס אדום.
לופז שיחק 70 דקות נגד חיפה ו-70 נגד פ״ת, הייתה איתו חלוקת עומסים השבוע וזה למרות שאופיר פצוע. אתמול ספציפית לא הייתה שום סיבה להוציא אותו, נתן הופעה מעולה.
אני הכי בעד שיהיה לנו סגל עמוק ושנשתמש בכמה שיותר שחקנים כדי שנגיע הרבה יותר פיט למאני טיים, אבל השאלה היא באיזה מחיר, אם בכל פעם שהם עולים הקבוצה יורדת בארבע רמות אז על מה אני כמאמן אדחוף אותם בכוח? אגב זה על אחת כמה וכמה שהקבוצה קצת מקרטעת, בפ״ת לא היה לי ספק שהמשחק נגמר בדקה 70, ברגע שאנחנו תלויים בספסל שלנו אפשר לקפל את האירוע.
רן כבר אמר, אצלו הזדמנויות לא מקבלים אלא לוקחים. הוא כמובן יכול להשתפר בניהול סגל ולהשתחרר מהקיבעון שהוא לוקה בו אבל נכון להיום עם כל המינוסים שלו אני סומך עליו בעיניים עצומות, הוא נמצא באימונים והוא חשוף לדברים יותר מאיתנו, הוא עשה מספיק כדי שניתן לו את הקרדיט הזה.
מחבר לזה את הדברים של מלי- https://www.instagram.com/reel/DSAAufei ... p3NzFnZHpj
ברמות האלה שחקנים צריכים להרוויח את מקומם במעט שהם מקבלים, לא לקבל עוד ועוד מהמאמן.
שורה תחתונה וספציפית למה שכתבתי, לופז היה סחוט כבר מדקה 70, לראיה היה שם איזה עומק שנכנס מאחוריו (כמו נגד פ"ת) שהוא אפילו לא התאמץ לרדוף אחרי השחקן. למזלו דיופ היה שם לחיפוי.
זלטאנוביץ' גם התעייף וכבר לא עבד קשה מספיק סביב הדקה הזאת, החלפה של חלוץ בחלוץ במצב שהיה בו המשחק היא חסרת ערך טקטי כמעט לגמרי, נטו רגליים טריות.
גאנח היה נוראי בעיניי, וגם עייף ובסוף יצא בגלל שלא יכל להמשיך, כלומר מאולץ ולא בחירה.
גם אליאל לא היה טוב מספיק מבחינתי ולהוציא אותו היה מתבקש.
אגב גם דן ביטון היה גמור כבר (לראיה ההחמצה שאם הוא לא עייף הוא מדביק לרשת) ולא היה קורה כלום אם היה נכנס ל10 דקות אחרונות אלמוג או אפילו סבובו.
שורה תחתונה, מאמן צריך לתת תחושה לספסל שלו שהוא מאמין בהם, שהם יכולים "להחזיק" את המשחק כשצריך אותם. בלי קשר לזה שהוא רוצה אותם בכושר משחק ובצורה שהוא מנהל את זה אין סיכוי שזה יקרה.
הוא גם צריך לגרום להרכב שלו להבין שלכל אחד יש תחליף בספסל ומי שלא יהיה 100% עבודה ויכולת יוחלף.
הוא חייב לעבור אובולוציה מסיימת בקטע הזה, חייב!
רק אהבה תנצח...
אני לא חושב שפיזיולוגית היה הבדל גדול בינינו לבין מכבי, זה הרגיש מאוד שוויוני, כמו שהם מצאו מדי פעם שטחים כך גם אנחנו, רוב החורים בעיניי נבעו מעמידה לא טובה וכיסוי לקוי ולא מעייפות. במשחק גדול כזה בטח בתוצאה שברירית לטובתנו אני כן יכול להבין למה רן בחר לא ליזום שינוי אלא העדיף לחכות לתגובה של לזאטיץ׳ שלא שינה כמעט כלום.nitsande כתב: ↑09 דצמבר 2025, 10:38בעיניי אתה מסתכל על הדברים בפריזמה צרה מאוד וגם קצת מדבר בסיסמאות.
שורה תחתונה וספציפית למה שכתבתי, לופז היה סחוט כבר מדקה 70, לראיה היה שם איזה עומק שנכנס מאחוריו (כמו נגד פ"ת) שהוא אפילו לא התאמץ לרדוף אחרי השחקן. למזלו דיופ היה שם לחיפוי.
זלטאנוביץ' גם התעייף וכבר לא עבד קשה מספיק סביב הדקה הזאת, החלפה של חלוץ בחלוץ במצב שהיה בו המשחק היא חסרת ערך טקטי כמעט לגמרי, נטו רגליים טריות.
גאנח היה נוראי בעיניי, וגם עייף ובסוף יצא בגלל שלא יכל להמשיך, כלומר מאולץ ולא בחירה.
גם אליאל לא היה טוב מספיק מבחינתי ולהוציא אותו היה מתבקש.
אגב גם דן ביטון היה גמור כבר (לראיה ההחמצה שאם הוא לא עייף הוא מדביק לרשת) ולא היה קורה כלום אם היה נכנס ל10 דקות אחרונות אלמוג או אפילו סבובו.
שורה תחתונה, מאמן צריך לתת תחושה לספסל שלו שהוא מאמין בהם, שהם יכולים "להחזיק" את המשחק כשצריך אותם. בלי קשר לזה שהוא רוצה אותם בכושר משחק ובצורה שהוא מנהל את זה אין סיכוי שזה יקרה.
הוא גם צריך לגרום להרכב שלו להבין שלכל אחד יש תחליף בספסל ומי שלא יהיה 100% עבודה ויכולת יוחלף.
הוא חייב לעבור אובולוציה מסיימת בקטע הזה, חייב!
מאמן לא צריך לתת תחושה לספסל שהוא מאמין בו אם הוא מקבל מהם זרנוק פעם אחרי פעם, לא זוכר חילוף אחד העונה ששדרג אותנו שלא לדבר על לנצח לנו משחק וזה למרות שהם ״עם רגליים טריות״. סתם לצורך העניין אני מוכן להתערב שכשאיגור סחוט הוא עדיין רץ קילומטראז׳ יותר גדול ולוחץ הרבה יותר יעיל מתורג׳מן ואלמוג.
עובדתית הם לא נותנים לך כלום מול כל הריינה,פ״תו ק״ש למיניהם ורק מורידים אותך ברמת היכולת ובאינטנסיביות אז לצפות מהם להחזיק לי משחק שברירי מול מכבי? מוותר על הרעיון.
הבנייה של הספסל בקיץ בדיעבד הייתה לקויה, כן הייתה ציפייה לקבל יותר משחקנים מסוימים וזה לא קורה, הדבר הכי טוב שרן יכול וצריך לעשות זה דבר ראשון להכניס את חמודי ולוי לרוטציה כבר במוצ״ש ובינואר להתאבד על זה שיגיעו 2-3 חיזוקים שיאפשרו מרווח תמרון יותר רחב בסגל.
אני אמשיך את קודמי. בנוסף לרועי לוי וכנעאן, יש לו גם את אופיר, ויטור ובלטקסה כמחליפים ראויים. מקדימה, הייתי רוצה לראות גם את סאבובו ובניגוד לדעה הרווחת פה, אני חושב שזאהי אחמד הוא נכס אמיתי שמכניס משב רוח מרענן בכל פעם שנכנס.
לסיכום- עזבו אותי מאילון ואלון, תביאו לי חלוץ ראוי.
עזבו אותי מאליאס - תנו לי את חמודי.
תכניסו את סאבובו לעניינים- אז מה אם הוא צעיר.
תביאו לי עוד שחקן כנף ברמה המתבקשת.
ככה נישאר בליגה!
לסיכום- עזבו אותי מאילון ואלון, תביאו לי חלוץ ראוי.
עזבו אותי מאליאס - תנו לי את חמודי.
תכניסו את סאבובו לעניינים- אז מה אם הוא צעיר.
תביאו לי עוד שחקן כנף ברמה המתבקשת.
ככה נישאר בליגה!
איך הם יהיו יכולים לתת משהו מול הריינה פ״ת וקש בכלל שגם במשחקים כאלה הם מקבלים פחות מ20 דק.Itay כתב: ↑09 דצמבר 2025, 11:29.
עובדתית הם לא נותנים לך כלום מול כל הריינה,פ״תו ק״ש למיניהם ורק מורידים אותך ברמת היכולת ובאינטנסיביות אז לצפות מהם להחזיק לי משחק שברירי מול מכבי? מוותר על הרעיון.
הבנייה של הספסל בקיץ בדיעבד הייתה לקויה, כן הייתה ציפייה לקבל יותר משחקנים מסוימים וזה לא קורה, הדבר הכי טוב שרן יכול וצריך לעשות זה דבר ראשון להכניס את חמודי ולוי לרוטציה כבר במוצ״ש ובינואר להתאבד על זה שיגיעו 2-3 חיזוקים שיאפשרו מרווח תמרון יותר רחב בסגל.
כל משחק הם נכנסים לפחותמ20 ולפעמים גם לפחות מעשר דק ואז מצפים מהם שיעשו שינוי דרסטי.
ואם הוא לא מאמין בהם אז שיביא מחליפים ראויים בינואר.
אבל גם זה לא יעזור כי הסגנון שלו זה להאמין ב12-13 שחקנים ולתת להם לרוץ כמה שיותר כל העונה.
כמות דקות מתחילת העונה בכל המסגרות:הראל כתב: ↑10 דצמבר 2025, 14:32איך הם יהיו יכולים לתת משהו מול הריינה פ״ת וקש בכלל שגם במשחקים כאלה הם מקבלים פחות מ20 דק.
כל משחק הם נכנסים לפחותמ20 ולפעמים גם לפחות מעשר דק ואז מצפים מהם שיעשו שינוי דרסטי.
ואם הוא לא מאמין בהם אז שיביא מחליפים ראויים בינואר.
אבל גם זה לא יעזור כי הסגנון שלו זה להאמין ב12-13 שחקנים ולתת להם לרוץ כמה שיותר כל העונה.
תורג׳מן- 373, תפוקה- שער
אלמוג- 278, תפוקה- שער
את סאבובו אני לא שופט הוא רחוק מלהיות בשל.
אמנם התייחסתי לתפוקה שלהם אבל זה משני בעיניי, אין לי ציפייה מהם לשינוי דרסטי על הדשא כבר אמרתי כמה וכמה פעמים שבעיניי הם נופלים קודם כל על גישה, לא הגיוני ששחקן יעלה מהספסל ויטייל על הדשא, אני לא אמור לעשות חילוף ולהרגיש כאילו קיבלתי אדום ובפועל זו המציאות כרגע .
אתה שחקן שמקבל פירורים? תעבוד כמו פסיכופת בדקות האלה כדי להוכיח לכולם שהמאמן טועה לגביך.
ואני גם שוב אגיד שכמות דקות זה תירוצים, כמו שדודזאדה ונועם בן הרוש לא שיחקו תקופה ועלו מעולה בהזדמנות הראשונה שקיבלו ככה אני מצפה מכל אחד, מי שלא מסוגל לעמוד בסטנדרט שיפנה את מקומו. והאמירה של מליקסון בפודיום שהדבקתי כאן מסכמת את הנושא מעולה, שחקנים לא צריכים לקבל 7-8 הזדמנויות מהמאמן שלהם כשאין קבלות.
ומסכים לגבי ינואר, הפעם לא יתקבלו משפטים כמו ״לא הבאנו כדי להגיד הבאנו״, החלון הנוכחי סופר קריטי לאיך תיגמר העונה, פחות מ-2-3 חיזוקים לטווח הזמן המיידי זו תהיה טעות קשה.
- ForeverRed
מה הופך את המשפט שציינת לבלתי מתקבל לעומת פעמים קודמות? זה תירוץ מצוץ שאין לו מקום בכל סיטואציה ומזג אוויר.
לגבי המספרים שהבאת, קצת גניבת דעת.
בליגה השחקנים האלה לא משחקים. הם לא יכולים לתת תפוקה, או להיכנס לאיזשהו קצב מחמש דקות פעם בשני משחקים.
אפילו סאבובו שהייתי נגד ההגעה שלו כי הבנתי בדיוק לאן זה ילך, להשאיר אותו ולא לתת הזדמנות זה פשע. בשביל מה להביא מלכתחילה. ראינו כבר שחקנים לא בשלים כמו פטאצי ודיארה שדקות משחק הפכו אותם למשהו אחר לגמרי. ראית בו משהו, החתמת, שילמת. לפחות תן הזדמנות הוגנת. אני בטוח שהוא לא נופל ממוסא מקש ועוד כל מיני שמות שעלו כאופציה לינואר.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
החליטו שבשביל ששחקן יתרום כמחליף הוא צריך לשחק אלף דקות לפני.
מה השיט הזה?להיכנס עם אנרגיות זה תוצר של דקות משחק?לא לחפף בלחץ או בהגנה זה תוצר של דקות משחק?
שחקן שרוצה דקות משחק צריך לאכול את הדשא מהשניה הראשונה ולא הפוך, קודם לשחק ואז לקבל ממנו משהו. הרי זה לא שציפו מהם לאיזה קסמים.
יש לנו ספסל חלש לכן המאמן נמנע ככל האפשר עם חילופים. כל חילוף מוריד את הרמה בכמה דרגות.
מכניס שחקנים רעננים במקום העייפים ואיכשהו אנחנו יותר עייפים אחרי החילופים.
הסגל הזה צריך שדרוג של 3 זרים. גם אם לא יהיו הכי איכותיים, לפחות שיתרמו ויכנסו לרוטציה זה כבר יתן אימפקט.
מה השיט הזה?להיכנס עם אנרגיות זה תוצר של דקות משחק?לא לחפף בלחץ או בהגנה זה תוצר של דקות משחק?
שחקן שרוצה דקות משחק צריך לאכול את הדשא מהשניה הראשונה ולא הפוך, קודם לשחק ואז לקבל ממנו משהו. הרי זה לא שציפו מהם לאיזה קסמים.
יש לנו ספסל חלש לכן המאמן נמנע ככל האפשר עם חילופים. כל חילוף מוריד את הרמה בכמה דרגות.
מכניס שחקנים רעננים במקום העייפים ואיכשהו אנחנו יותר עייפים אחרי החילופים.
הסגל הזה צריך שדרוג של 3 זרים. גם אם לא יהיו הכי איכותיים, לפחות שיתרמו ויכנסו לרוטציה זה כבר יתן אימפקט.
אם ככה צריך לחזק את הספסל גם
אם אלמוג תורג'מן לא ראויים והמאמן לא סופר אותם שיחליף אותם
אם אלמוג תורג'מן לא ראויים והמאמן לא סופר אותם שיחליף אותם
זה לא משפט שהוא תירוץ כי המאמן הקודם שרף מיליונים על בלופים ידועים מראש כדי לסמן וי וכולם יודעים מה הייתה התוצאה, טוב שרן מאמן שלא מתפשר. בחלון הקרוב לדעתי הוא לא יוכל לומר את המשפט הזה כי ברור לכולם כבר כמה חודשים טובים לאן צריך להגיע חיזוק כך שהיה לו מספיק זמן למצוא שמות מתאימים, וכמובן כי ברור מה מונח על הכף.ForeverRed כתב: ↑10 דצמבר 2025, 19:43מה הופך את המשפט שציינת לבלתי מתקבל לעומת פעמים קודמות? זה תירוץ מצוץ שאין לו מקום בכל סיטואציה ומזג אוויר.
לגבי המספרים שהבאת, קצת גניבת דעת.
בליגה השחקנים האלה לא משחקים. הם לא יכולים לתת תפוקה, או להיכנס לאיזשהו קצב מחמש דקות פעם בשני משחקים.
אפילו סאבובו שהייתי נגד ההגעה שלו כי הבנתי בדיוק לאן זה ילך, להשאיר אותו ולא לתת הזדמנות זה פשע. בשביל מה להביא מלכתחילה. ראינו כבר שחקנים לא בשלים כמו פטאצי ודיארה שדקות משחק הפכו אותם למשהו אחר לגמרי. ראית בו משהו, החתמת, שילמת. לפחות תן הזדמנות הוגנת. אני בטוח שהוא לא נופל ממוסא מקש ועוד כל מיני שמות שעלו כאופציה לינואר.
לגבי המחליפים זכותך לחשוב כך, נשים בצד את כל הנתונים ואת כל המספרים, שיתחילו בזה שכשהם על הדשא זה לא ייראה כאילו אנחנו בחיסרון מספרי, נראה לי דרישה די מינימלית.
אגב רגע לפני הפגרה אלמוג קיבל 70 דקות מול אשדוד שזו קבוצה עם ההגנה מהחלשות בליגה, מה הוא עשה בהזדמנות פז הזאת חוץ מלטייל? עצם ההישארות שלו העונה בסגל זה הזדמנות ענקית מרן, מי שצריך 50 הזדמנויות כנראה פשוט לא שחקן טוב וזה גם בסדר.
רן נתן לנו קצת סיבות לסמוך על מה שהוא רואה באימונים, בנוגע לסאבובו ספציפית אנשים כנראה לא הבינו עדיין שהוא לא נרכש כדי להיות חלק מהרוטציה העונה אלא רכש מתוך מחשבה לעתיד. כנראה העדיפו מסיבות כאלו ואחרות שאת ההתפתחות וההסתגלות שלו הוא יעשה אצלנו.
- ForeverRed
אתה צריך להיות עקבי.Itay כתב: ↑10 דצמבר 2025, 22:41זה לא משפט שהוא תירוץ כי המאמן הקודם שרף מיליונים על בלופים ידועים מראש כדי לסמן וי וכולם יודעים מה הייתה התוצאה, טוב שרן מאמן שלא מתפשר. בחלון הקרוב לדעתי הוא לא יוכל לומר את המשפט הזה כי ברור לכולם כבר כמה חודשים טובים לאן צריך להגיע חיזוק כך שהיה לו מספיק זמן למצוא שמות מתאימים, וכמובן כי ברור מה מונח על הכף.
לגבי המחליפים זכותך לחשוב כך, נשים בצד את כל הנתונים ואת כל המספרים, שיתחילו בזה שכשהם על הדשא זה לא ייראה כאילו אנחנו בחיסרון מספרי, נראה לי דרישה די מינימלית.
אגב רגע לפני הפגרה אלמוג קיבל 70 דקות מול אשדוד שזו קבוצה עם ההגנה מהחלשות בליגה, מה הוא עשה בהזדמנות פז הזאת חוץ מלטייל? עצם ההישארות שלו העונה בסגל זה הזדמנות ענקית מרן, מי שצריך 50 הזדמנויות כנראה פשוט לא שחקן טוב וזה גם בסדר.
רן נתן לנו קצת סיבות לסמוך על מה שהוא רואה באימונים, בנוגע לסאבובו ספציפית אנשים כנראה לא הבינו עדיין שהוא לא נרכש כדי להיות חלק מהרוטציה העונה אלא רכש מתוך מחשבה לעתיד. כנראה העדיפו מסיבות כאלו ואחרות שאת ההתפתחות וההסתגלות שלו הוא יעשה אצלנו.
אם רן הוא מאמן שלא מתפשר וזה מוצדק בעיניך, אין שום מניעה שנגיע בדיוק לאותה נקודה גם בחלונות הבאים.
גם בקיץ ידענו מה צריך חודשים ארוכים קודם.
שום דבר לא השתנה.
לגבי המחליפים, הדברים שלי נאמרו בעיקר על תורגמן וסאבובו (הסוכן די סתר את התאוריה שלך). אפשר להוסיף את לוי וחמודי. שחקנים שנשרפו על לא עוול בכפם. גם הציפייה מאלמוג שיעלה פעם בשלושה משחקים ויככב על המגרש היא לא מציאותית בעליל (במשחק מול אשדוד הוא כבש גול חוקי, כן?).
שחקנים הם לא רובוטים.
אי אפשר ללחוץ על כפתור ולהאיץ מאפס למאה בשלוש דקות.
רן מאמן שלא מתפשר ועדיין מקדם בעיניי את הקבוצה מחלון לחלון, כן לפעמים אנחנו גם עלולים לשלם מחיר על העיכובים האלה אבל בלונג ראן מעדיף התנהלות כזאת על פני רכש מהיר וחסר מעוף שכל מטרתו לסמן וי.ForeverRed כתב: ↑10 דצמבר 2025, 22:55אתה צריך להיות עקבי.
אם רן הוא מאמן שלא מתפשר וזה מוצדק בעיניך, אין שום מניעה שנגיע בדיוק לאותה נקודה גם בחלונות הבאים.
גם בקיץ ידענו מה צריך חודשים ארוכים קודם.
שום דבר לא השתנה.
לגבי המחליפים, הדברים שלי נאמרו בעיקר על תורגמן וסאבובו (הסוכן די סתר את התאוריה שלך). אפשר להוסיף את לוי וחמודי. שחקנים שנשרפו על לא עוול בכפם. גם הציפייה מאלמוג שיעלה פעם בשלושה משחקים ויככב על המגרש היא לא מציאותית בעליל (במשחק מול אשדוד הוא כבש גול חוקי, כן?).
שחקנים הם לא רובוטים.
אי אפשר ללחוץ על כפתור ולהאיץ מאפס למאה בשלוש דקות.
אני לא מתייחס לסוכנים שבסוף מדברים מתוך אינטרס, רן אמר בצורה ברורה שסאבובו נרכש כי הפועל ב״ש בעידן 8 זרים רוצה לפתח זרים במטרה שיהיו מובילים בעתיד.
ואתה שוב חוזר על המילים לככב או לתת תפוקה מאפס למאה למרות שאמרתי שוב ושוב שזו לא הציפייה מהם, הציפייה הראשונית היא לא להרגיש איתם ב-10 שחקנים ואם אפשר יותר לרוץ מאשר ללכת זה בכלל יהיה וואו.
(גם אליפות חוקית פסלו לנו... עדיין לא אומר שזכינו)
לוי וחמודי אני בעצמי כתבתי שחייבים להיכנס לרוטציה כבר במוצ״ש, ולא שאני מצדיק את הדקות המועטות שלהם אבל גם יש מקום לציין ששניהם עם פציעות חוזרות (חמודי אחרי ניתוח) שהוציאו אותם מהקצב.
בכל מקרה מאחל לנו שרוטציות יהיו הבעיות שלנו, אם הייתה פה קבוצה אחרת עם תקציב השלישי בגודלו שהייתה מנצחת את מכבי,בית״ר בטדי,הפועל ת״א,חיפה בסמי ואת נתניה בנתניה אחרי פיגור 2:0 היה זורם פה נהר של ריר, כשמסכמים סיבוב אפשר גם להתייחס לזה ולא לפמפם קבוע על מה שרע.