מח' 14 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 19:30, שבת, 13.12, טרנר
Re: מח' 14 : הפועל ב"ש - מכבי נתניה, 19:30, שבת, 13.12, טרנר
וברצינות, רק מקווה שהם ואנחנו הקהל נבוא באותם אנרגיות כמו שלשום. הגיע הזמן לסיים משחק בלי התקף לב. פליזזזזזז!!!!!
לא יודע נתניה לא נתניה,זרים לא זרים אני פשוט מושיב את השחקנים ומראה להם בלופים את המשחק מכירה בעונה שעברה של החסרי מודעות ומשם מתקדם,מאמין שזה יעשה את העבודה.
לא חושב, גם בבית"ר שלו היו נופלים הרבה גולים.
הגישה של אבוקסיס אותו דבר אבל יש לו קבוצה שמושלמת למה שהוא רוצה אז הוא נראה פחות חסר אונים מבדרך כלל.
הקבוצות שלו אף פעם לא באמת מאומנות. גם ביתרון של 4-0 אי אפשר להיות רגוע.
מדברים הרבה על החלוצים שלהם ולאחרונה גם מאור לוי, אני דווקא חושב שבמגנים הם חזקים בצורה יוצאת דופן ביחס לרמה שלהם.
שחקני אגף שחורשים את הקו כמו טבארש וקלר זה חתיכת פלוס. שניהם גם פיזיים וטובים באחד על אחד.
משחק לא פשוט ולטעמי נתניה קבוצת יותר מגובשת מהפועל ת"א ובית"ר כרגע. ועדיין בטרנר הכל תלוי בנו, בקנגוואה, בונטורה, ובאליאל.
נתפלל מעכשיו לדקות של כנעאן ולצהוב חמישי של קנגוואה. די לאטימות.
הגישה של אבוקסיס אותו דבר אבל יש לו קבוצה שמושלמת למה שהוא רוצה אז הוא נראה פחות חסר אונים מבדרך כלל.
הקבוצות שלו אף פעם לא באמת מאומנות. גם ביתרון של 4-0 אי אפשר להיות רגוע.
מדברים הרבה על החלוצים שלהם ולאחרונה גם מאור לוי, אני דווקא חושב שבמגנים הם חזקים בצורה יוצאת דופן ביחס לרמה שלהם.
שחקני אגף שחורשים את הקו כמו טבארש וקלר זה חתיכת פלוס. שניהם גם פיזיים וטובים באחד על אחד.
משחק לא פשוט ולטעמי נתניה קבוצת יותר מגובשת מהפועל ת"א ובית"ר כרגע. ועדיין בטרנר הכל תלוי בנו, בקנגוואה, בונטורה, ובאליאל.
נתפלל מעכשיו לדקות של כנעאן ולצהוב חמישי של קנגוואה. די לאטימות.
בילו חם, מקווה שאם דוידזאדה יפתח אז יעשה עבודה טובה.
חוץ מזה, דאבו זז יחסית הרבה בהתקפה, גם לצדדים. צריך לראות שזה לא מייצר יתרון ושהבלמים מתייחסים אליו. בצד ימין שלנו יש חור שיכול לנצל המגן השמאלי רותם קלר, צריך לראות שדן ביטון/אליאל מכסים את זה. אם מדברים על כיסויים, שפרץ ונטורה וקינגס ששומר רגליים לא ישאירו בקו 2 את הקשרים המצטרפים.
הייתי פותח גם זאהי במקום גנאח, בגלל המאץ אפ מול ג׳אבר שגנאח מפסיד בו כל פעם.
אשמח לסאבובו בסגל, ושנראה את חמודי באמצע/חלוץ 2.
חוץ מזה, דאבו זז יחסית הרבה בהתקפה, גם לצדדים. צריך לראות שזה לא מייצר יתרון ושהבלמים מתייחסים אליו. בצד ימין שלנו יש חור שיכול לנצל המגן השמאלי רותם קלר, צריך לראות שדן ביטון/אליאל מכסים את זה. אם מדברים על כיסויים, שפרץ ונטורה וקינגס ששומר רגליים לא ישאירו בקו 2 את הקשרים המצטרפים.
הייתי פותח גם זאהי במקום גנאח, בגלל המאץ אפ מול ג׳אבר שגנאח מפסיד בו כל פעם.
אשמח לסאבובו בסגל, ושנראה את חמודי באמצע/חלוץ 2.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לפתוח עם זאהי ואופיר ביחד זה מכת מוות לאגף שמאל
לגמרי.
ועוד מצפה לנו חודש של אליאס בהרכב, זה כבר 7 שחקני שדה שלא מסוגלים לשים גול.
חייב לחשוב התקפה ואסור להכשיל את עצמנו עם אובר טקטיקה. תנו לאבוקסיס לאכול את עצמו כל השבוע איך הוא הודף את ונטורה וגיא מזרחי, אנחנו נגיע כדי לנצח.
קוזוך: ״אני מאוד שמח שסיימנו את הסיבוב במקום הראשון אבל עכשיו מתחיל סיבוב חדש וקבוצות יבואו הרבה יותר מוכנות ויותר מבינות אותנו, בע״ה נהיה במקום ראשון גם בסוף הסיבוב הבא״
״דיברתי על זה עם השחקנים שנתניה קבוצה מהטובות בליגה, היא מאוד שונה ממצבת השחקנים שפגשנו בסיבוב הראשון, הם משחקים את אותו כדורגל אבל עם הרבה יותר איכות, צריך לזכור שגם במשחק הקודם הם עשו לנו צרות, מחכה לנו משחק לא פשוט מולם ונצטרך להביא את האיכות והאינטנסיביות שהבאנו מול מכבי ת״א אם אנחנו רוצים לנצח״
״נעבור את היום ומחר ונחליט מי יהיה בסגל״
״דיברתי על זה עם השחקנים שנתניה קבוצה מהטובות בליגה, היא מאוד שונה ממצבת השחקנים שפגשנו בסיבוב הראשון, הם משחקים את אותו כדורגל אבל עם הרבה יותר איכות, צריך לזכור שגם במשחק הקודם הם עשו לנו צרות, מחכה לנו משחק לא פשוט מולם ונצטרך להביא את האיכות והאינטנסיביות שהבאנו מול מכבי ת״א אם אנחנו רוצים לנצח״
״נעבור את היום ומחר ונחליט מי יהיה בסגל״
רק ניצחון !!!!!
ההרכב שלי :
------------------אליאסי-----------------
לופז-------דיופ------בלוריאן------לוי
------------------ונטורה------------------
--------קאנגווה--------פרץ------------
גאנח------------------------------ביטון
---------------זלאטנוביץ'---------------
ספסל : מרציאנו, בלטקסה, דוידזאדה, ויטור, מזרחי, כנאען, אליאס, תורג'מן, אחמד
ההרכב שלי :