רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
15 ינואר 2026, 12:35
מה שהיה קורה זה שהיא הייתה מנצחת את מה שחייב ולוקחת אליפות.

מי שמאבד פער מבטיח מספר מחזורים בודדים לסוף בעקבות טעויות חריפות שהוא עצמו ביצע, מן הראוי שיעשה קודם בדק בית ורק אז יתעסק בגורמים חיצוניים והיו כאלה.
אין אחיזה במציאות למה שאתה אומר.
אותה קבוצה אגדית הגיעה לסמי בידיעה שניצחון והיא אלופה.
8000 איש הגיעו לחגוג מהדרום והיא לא עמדה בלחץ והפסידה.
בדיוק כמו מה שקרה שנה שעברה.
ההבדל היחיד פה זה שאז היא שיחקה את כל המשחקים והיה לה מרווח לתקן ושנה שעברה לא.

ואם להתייחס מקצועית רגע, לא נפלנו על אחמד כזה או אחר.
אין הבדל גדול בין זהאי לגנאח עם כל הכבוד.
אם רן לא היה עושה את אותן "טעויות" שאתה מגדיר היינו אלופים שנה שעברה? להערכתי לא.
אז במקום אחמד היה פותח גנאח משהו היה שונה?
העליונות שלך שנה שעברה על ביתר, בטח בחוץ, שבאה אול אין במטרה להרוס לך ולהוריד את הקוף של 13 שנה בלי ניצחון בבית מהגב שלה היא לא כזו מובהקת מקצועית שאיבוד נקודות שם הוא אופציה בלתי סבירה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
15 ינואר 2026, 12:16
חבר ליציע, אתה אובססיבי, שחרר. אתה היחידי שמזכיר את השם של אליניב ברדה בכל פוסט שני.
הדבר היחידי שקורה הוא שיש פחד אמיתי שהשילוב הנוכחי של מאמן עם רף גבוה + זרים כמו ונטורה וקינגס + דן ביטון בעונת חייו + יריבות חלשות יתפספס ולא נזכה באליפות.
אנחנו לא מכבי תל אביב עם 120 מיליון תקציב וכוח משיכה אדיר שבכל שנה יכולים לקחת אליפות. אצלנו צריכים להתחבר הרבה מאוד דברים כדי שזה יקרה, ואם כשיש את החיבור של כל הדברים עדין לא נזכה באליפות אז זה יכול להיות בכייה לדורות.
היינו קרובים מאוד בקיץ לאבד את ונטורה וקנגוואה ואף אחד לא מבטיח שזה לא יקרה בקיץ הבא (פלוס יש הרבה דיבורים לאחרונה על רצון של דן ביטון לעבור ל - MLS בקיץ ושבגלל זה הוא גם לא חותם על חדש ומשודרג).
בסוף אחרי מה שבית הדין וההתאחדות עשו לנו, הגענו למצב בשנה שעברה שאנחנו מובילים את הטבלה ב - 3 נקודות כשנשארו רק 5 מחזורים לסיום העונה. זאת השורה התחתונה. אתה באמת לא יכול להבין את הפחד של הרבה כאן שהדברים יחזרו על עצמם העונה? אתה באמת לא יכול להבין שיש חשש אמיתי שלא למדנו את הלקחים משנה שעברה וגם השנה במאני טיים ניפול באותם דברים? (גם שנה שעברה אחמד פתאום במאני טיים הפך לשחקן הרכב לדוגמא. גם שנה שעברה פתאום במאני טיים שיחקנו יותר נסוג פחות אמיץ במיוחד במשחק כמו בית"ר בטדי שהיינו חייבים את הניצחון).
אני מציע שבמקום לפחד שהקהל יעשה את העבודה שלו וידחוף קדימה.
חלק מלהיות קבוצת צמרת במשך שנים זה מה לעשות להפסיד במאבק אליפות,גמר גביע וכו.
מי שלא יודע להכיל את זה שיילך לעודד את הפועל ב״ש בדוקים.
אין לי שום אובססיה לאליניב,אני מת עליו,יש לי אובססיה לאוהדי תחת ששום דבר לא טוב להם,ממורמרים,פחדנים,צבועים וכאלה שכותבים עפ״י אג׳נדה וכללללל הפורום מבין את זה,אני פשוט שם ז** ואומר את האמת,זהו.
לגבי קוזוך גם הוא מבין שהוא צריך לקחת את זה העונה,אז במקום לחפש אותו כמו ילדים קקה(לא מכוון אליך) שייתנו לו גב ויסמכו עליו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
15 ינואר 2026, 13:13
אין אחיזה במציאות למה שאתה אומר.
אותה קבוצה אגדית הגיעה לסמי בידיעה שניצחון והיא אלופה.
8000 איש הגיעו לחגוג מהדרום והיא לא עמדה בלחץ והפסידה.
בדיוק כמו מה שקרה שנה שעברה.
ההבדל היחיד פה זה שאז היא שיחקה את כל המשחקים והיה לה מרווח לתקן ושנה שעברה לא.

ואם להתייחס מקצועית רגע, לא נפלנו על אחמד כזה או אחר.
אין הבדל גדול בין זהאי לגנאח עם כל הכבוד.
אם רן לא היה עושה את אותן "טעויות" שאתה מגדיר היינו אלופים שנה שעברה? להערכתי לא.
אז במקום אחמד היה פותח גנאח משהו היה שונה?
העליונות שלך שנה שעברה על ביתר, בטח בחוץ, שבאה אול אין במטרה להרוס לך ולהוריד את הקוף של 13 שנה בלי ניצחון בבית מהגב שלה היא לא כזו מובהקת מקצועית שאיבוד נקודות שם הוא אופציה בלתי סבירה.
אנחנו מדברים על כמה תחנות לאורך השליש האחרון של העונה. אין לי ספק שעם קבלת החלטות אחרת הסוף היה שונה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ForeverRed כתב:
15 ינואר 2026, 13:17
אנחנו מדברים על כמה תחנות לאורך השליש האחרון של העונה. אין לי ספק שעם קבלת החלטות אחרת הסוף היה שונה.
אין שום אחיזה במציאות לנחרצות הזאת.

להגיד שהיינו אלופים בוודאות עם בחירת הרכבים כזו או אחרת או ניהול צהובים כזה או אחר זה סתם לשחק בנדמה לי.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

Red Tiger כתב:
15 ינואר 2026, 13:16
אין לי שום אובססיה לאליניב,אני מת עליו,יש לי אובססיה לאוהדי תחת ששום דבר לא טוב להם,ממורמרים,פחדנים,צבועים וכאלה שכותבים עפ״י אג׳נדה וכללללל הפורום מבין את זה,אני פשוט שם ז** ואומר את האמת,זהו.
לגבי קוזוך גם הוא מבין שהוא צריך לקחת את זה העונה,אז במקום לחפש אותו כמו ילדים קקה(לא מכוון אליך) שייתנו לו גב ויסמכו עליו.
זה סוג של קפלניזם כזה. אנשים עם מנטליות ואופי דפוק שחייבים להתמרמר תמיד ולהרוס תמיד. תמיד ימצאו על מה להתמרמר.

צריך למצוא להם שם מתאים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ReDo כתב:
15 ינואר 2026, 13:51
אין שום אחיזה במציאות לנחרצות הזאת.

להגיד שהיינו אלופים בוודאות עם בחירת הרכבים כזו או אחרת או ניהול צהובים כזה או אחר זה סתם לשחק בנדמה לי.
אני יודע שבהחלטות שלו הוא פגע בקבוצה ברגעים קריטיים של העונה. זה הכעיס אותי אז ועוד יותר מכעיס עכשיו כשאין הפקת לקחים וחוזרים על אותן טעויות.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

Red Tiger כתב:
15 ינואר 2026, 13:16
1000+
ביום שיבינו שטרנר גועש זה הרבה יותר משמעותי מהאם חזות או אליאס משחקים נגד אתלטיקו קטמון נעשה צעד גדול לעבר הצלחת.

שלח תגובה