לדעתי, לגישה השערורייתית של המחצית הראשונה יש משקל גדול להפסד הרבה מאשר הטעויות של אליאסי. בסוף זו לא פעם ראשונה שמחצית ראשונה שחקנים עולים בגישה יהירה ואנמית ואז מעלים הילוך בחצי השני. למה? למה לצמצם את המשחק רק למחצית אחת ולהיכנס ללחץ? חטפנו גול בדקות הראשונות? לא קרה כלום - אפשר לקבל. אבל גישה כזו רעה זה משהו שאי אפשר לקבל וזה מה שהפסיד לנו את המשחק. אם היינו משחקים בחצי הראשון כמו בחצי השני אני בטוח ב-100% שהיינו עולים ליתרון כפול שאמור לייצב את המשחק.
בסוף ראינו שהפועל שקיבלנו היא שלוש דרגות מתחתינו ברמה.
ודבר נוסף, הקרנות. זה משהו שאי אפשר לעבור עליו בשקט. אם לא הולך כבר 3534 קרנות, או שימסרו פס קצר לשחקן ויתחילו התקפה או שיתנו לקנגוואה להרים.
מח' 19 : הפועל ת"א - הפועל ב"ש, 20:00, שני, 19.1, בלומפילד
Re: מח' 19 : הפועל ת"א - הפועל ב"ש, 20:00, שני, 19.1, בלומפילד
נראה לי צריך לעשות תיאום ציפיות ולרדת לקרקע
העונה הקודמת בילבלה את כולם כולל את רן
אנחנו לא מספיק טובים ורק בגלל עונה מזעזעת של המכביות אנחנו מקום שני
צריך לקוות ולא לצפות ולנסות להנות ממה שיש ואולי נסיים עם אליפות
העונה הקודמת בילבלה את כולם כולל את רן
אנחנו לא מספיק טובים ורק בגלל עונה מזעזעת של המכביות אנחנו מקום שני
צריך לקוות ולא לצפות ולנסות להנות ממה שיש ואולי נסיים עם אליפות
זה לא נכון, לא התבלבלנו בכלום.
אנחנו גם היום הקבוצה הכי מאומנת בארץ, וגם היום כשמשחקים טוב, משחקים הכי טוב בארץ.
יש כמה בעיות:
1. במשחקים האחרונים הדקות הטובות שלנו הם במסגרת זמן מאוד מצומצמת. אתמול הייתה לנו רק רבע שעה באמת טובה, בשאר המחצית השנייה שכבנו בכאילו על היריב. אינסוף פסים לרוחב, שום ניסיון אמיץ לשבור את השבלונה ולהיות ישיר יותר. המצב היחיד שהגענו אליו מאזור דקה 60 ששם הפסקנו לשחק ועד הסוף, היה ממהלך אישי של כנעאן. זה היה מעט מדי ומאוחר מדי.
2. בהמשך לסעיף הראשון, כדי לייצר בתוך שבלונה שגורמת לצפיפות אדירה צריך כשרון. צריך מהירות מחשבה, ראיית משחק, טכניקה. פשוט אין לנו מספיק מזה. אין מספיק כשרון, אין מספיק קילריות. רן ממשיך לתעדף עבודה על כשרון.
את הסעיפים של 3 ו4 שמדברים על חוסר יכולת של המאמן להגיב למשחק ולעזור לקבוצה, ונייחים טחנו עד דק. אין מה לרשום שוב.
וההופעה של המחצית הראשונה לא מגיעה משום מקום.
אני מסתכל על כל המשחקים האחרונים בסיבוב השני:
נתניה, טבריה, הפועל ירושלים, סכנין, מכבי חיפה ואתמול - למעט נתניה ואולי סכנין, בכולם פתחנו רע. נגד הפועל ירושלים רק השער שלהם יצר בנו תחושת דחיפות ושוב כדורגל מצוין של רבע שעה וזהו.
מה נעשה כדי לשנות את התופעה הזו?
כלום ושום דבר. הכל ממשיך כרגיל. יש במערכת שלנו אדישות מוחלטת. אדישות מתמרורי אזהרה, אדישות בנייחים, אדישות ברכש.
לא ברור לי ממה זה נובע. לא ברור לי איך בתקופה שלא הולך לא עושים כלום כדי לשנות, לרענן, להתאים את עצמך למסגרת זמן פחות טובה.
כלומר זה כן ברור שזה מגיע ממאמן מקובע ועקשן, פשוט לא ברור לי איך הראש שלו עובד ומה ההיגיון הפנימי מאחורי ההחלטות שהוא לוקח. ואי ההבנה הזו, זה בדיוק הסיבה שבמקומות קודמים בתקופות רעות זה נגמר בפיטורים. קשה מאוד להכיל ולהבין את הסיטואציה הזו.
אנחנו גם היום הקבוצה הכי מאומנת בארץ, וגם היום כשמשחקים טוב, משחקים הכי טוב בארץ.
יש כמה בעיות:
1. במשחקים האחרונים הדקות הטובות שלנו הם במסגרת זמן מאוד מצומצמת. אתמול הייתה לנו רק רבע שעה באמת טובה, בשאר המחצית השנייה שכבנו בכאילו על היריב. אינסוף פסים לרוחב, שום ניסיון אמיץ לשבור את השבלונה ולהיות ישיר יותר. המצב היחיד שהגענו אליו מאזור דקה 60 ששם הפסקנו לשחק ועד הסוף, היה ממהלך אישי של כנעאן. זה היה מעט מדי ומאוחר מדי.
2. בהמשך לסעיף הראשון, כדי לייצר בתוך שבלונה שגורמת לצפיפות אדירה צריך כשרון. צריך מהירות מחשבה, ראיית משחק, טכניקה. פשוט אין לנו מספיק מזה. אין מספיק כשרון, אין מספיק קילריות. רן ממשיך לתעדף עבודה על כשרון.
את הסעיפים של 3 ו4 שמדברים על חוסר יכולת של המאמן להגיב למשחק ולעזור לקבוצה, ונייחים טחנו עד דק. אין מה לרשום שוב.
וההופעה של המחצית הראשונה לא מגיעה משום מקום.
אני מסתכל על כל המשחקים האחרונים בסיבוב השני:
נתניה, טבריה, הפועל ירושלים, סכנין, מכבי חיפה ואתמול - למעט נתניה ואולי סכנין, בכולם פתחנו רע. נגד הפועל ירושלים רק השער שלהם יצר בנו תחושת דחיפות ושוב כדורגל מצוין של רבע שעה וזהו.
מה נעשה כדי לשנות את התופעה הזו?
כלום ושום דבר. הכל ממשיך כרגיל. יש במערכת שלנו אדישות מוחלטת. אדישות מתמרורי אזהרה, אדישות בנייחים, אדישות ברכש.
לא ברור לי ממה זה נובע. לא ברור לי איך בתקופה שלא הולך לא עושים כלום כדי לשנות, לרענן, להתאים את עצמך למסגרת זמן פחות טובה.
כלומר זה כן ברור שזה מגיע ממאמן מקובע ועקשן, פשוט לא ברור לי איך הראש שלו עובד ומה ההיגיון הפנימי מאחורי ההחלטות שהוא לוקח. ואי ההבנה הזו, זה בדיוק הסיבה שבמקומות קודמים בתקופות רעות זה נגמר בפיטורים. קשה מאוד להכיל ולהבין את הסיטואציה הזו.
זה שהרכש שלנו יגיע כנראה בפברואר וייכנס לעניינים במארס זו פארסה אדירה.
ביתר היא הכי לא מודל להתנהלות נכונה אבל המהלך שהם עשו בחלון הזה זה בדיוק מה שאמור לעשות מועדון שמרגיש שהוא יכול ללכת עד הסוף.
ביתר היא הכי לא מודל להתנהלות נכונה אבל המהלך שהם עשו בחלון הזה זה בדיוק מה שאמור לעשות מועדון שמרגיש שהוא יכול ללכת עד הסוף.
עברתי על הסטטיסטיקה,פסיכי לגמרי בוגרים נגד נוער.
איך אפשר להפסיד בסטטיסטיקה כזאת?
איך אפשר להפסיד בסטטיסטיקה כזאת?
- simply--red
- Title: CrazyRed
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
לא יודע מי זוכר, אבל לא אכלנו עקיצה כזו מאז ה-2-1 לנצרת עלית בוסרמיל בעונת 07/08... גם אז ספגנו דקה 96 (עידן ויצמן)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר