מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
- Melikson24
- Title: CrazyRed
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: מח' 22 : הפועל ב"ש - בית"ר י-ם, 20:30, שני, 9.2, טרנר
ביטון זלאטנוביץ' כנעאן
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן ויטור דוידזאדה
אליאסי
פרץ ונטורה קינגס
מזרחי בלוריאן ויטור דוידזאדה
אליאסי
אחמד יפתח, אבל גם אני הייתי רוצה לראות את כנעאן בשמאל.
אפשר לשחק עם המיקומים שלו ולפעמים שהוא וביטון יברחו לאזורים שיגרמו לכך שנתקוף ביהלום.
משחק מושלם לתת בו את מכת הנוקאאוט לקרקס הנודד של בית"ר.
אנחנו יותר טובים, יותר שלמים, יותר בשלים.
והקבוצה מגיעה מוכנה לרגע האמת כששחקני המפתח בכושר מצוין. הכל תלוי בנו.
אפשר לשחק עם המיקומים שלו ולפעמים שהוא וביטון יברחו לאזורים שיגרמו לכך שנתקוף ביהלום.
רק שקנגואה לא יאחר להגיעהפועלעולה כתב: ↑04 פברואר 2026, 22:15אחמד יפתח, אבל גם אני הייתי רוצה לראות את כנעאן בשמאל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז, עמה יעמיק:
מרציאנו/אליאסי
דוידזאדה, ויטור, בלוריאן, מזרחי
גאנח, כנעאן, קאנגווה, ונטורה, דן ביטון
זלאטנוביץ'
מרציאנו/אליאסי
דוידזאדה, ויטור, בלוריאן, מזרחי
גאנח, כנעאן, קאנגווה, ונטורה, דן ביטון
זלאטנוביץ'
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה בית״ר תעשה,איך היא תבוא מנטלית,כן אצילי לא אצילי, זה לא מעניין. המשחק הזה תלוי קודם כל בנו הקהל שצריך לספק טרנר מחניק ליריבה, אין לי ספק שרן ידע להכין את הבחורים בצורה המיטבית, בסוף זה יהיה עלינו לעזור להם בדקות הקשות ולסחוף אותם ל-3 נקודות יקרות, קלקול קיבה למי שמוכר לאוהדי בית״ר.
ה-11 די סגורים, כן הייתי עולה עם אחמד בעיקר לצורך הורסטיליות במערך, יצחקי נוטה לשחק גבוה עם המגנים שלו ויוצר בורות מאחור, מולנו לדעתי יעלה יותר זהיר אבל עדיין עדיף שתהיה לנו היכולת לשנות תוך כדי תנועה. ההתלבטות היחידה והבאמת קשה היא בין חמודי לאליאל, אישית נוטה לאליאל כי נצטרך אינטנסיביות ופיזיות מול אינו ולוי וגם אולי לשמור איזה אס מהספסל אבל גם חמודי בעיניי יותר מראוי.
בכל מקרה לא יוצאים עם פחות מניצחון, שבועיים קריטיים של מאני טיים לפנינו, אחרי הרבה מעידות בדרך הגיעה העת להתעלות, אנחנו בשלים ומסוגלים לזה.
ה-11 די סגורים, כן הייתי עולה עם אחמד בעיקר לצורך הורסטיליות במערך, יצחקי נוטה לשחק גבוה עם המגנים שלו ויוצר בורות מאחור, מולנו לדעתי יעלה יותר זהיר אבל עדיין עדיף שתהיה לנו היכולת לשנות תוך כדי תנועה. ההתלבטות היחידה והבאמת קשה היא בין חמודי לאליאל, אישית נוטה לאליאל כי נצטרך אינטנסיביות ופיזיות מול אינו ולוי וגם אולי לשמור איזה אס מהספסל אבל גם חמודי בעיניי יותר מראוי.
בכל מקרה לא יוצאים עם פחות מניצחון, שבועיים קריטיים של מאני טיים לפנינו, אחרי הרבה מעידות בדרך הגיעה העת להתעלות, אנחנו בשלים ומסוגלים לזה.