ג'בון איסט - חתם לעונה... הבאה(?)
Re: ג'בון איסט - חתם לעונה... הבאה(?)
כלפי טוען שתורג'מן יבקש לעזוב.
תמורת 600 אלף שקל
טוב מאוד.
בעונה שעברה קוזוק אמר על פונק ויורי שהם הגיעו יותר כדי להרחיב את הרוטציה ופחות להרכב, הפעם מאמין שהכניסה של כנעאן ואיסט תעשה את זה.
כבר עכשיו אנחנו רואים כמה זה חשוב שיש את כנעאן ברקע. גם רועי לוי יכול וצריך לתרום יותר.
מאוד אוהב את איסט. חלוץ שמזכיר לי קצת את שכטר של בית"ר. המון אופי וחוכמת משחק, טכניקת בעיטה לא מדהימה, אבל הוא שווה דו ספרתי קל.
קוזוק צריך לחשוב ברצינות על מעבר ל352 בלא מעט משחקים. לדעתי זה המערך הכי עוצמתי שלנו עם כמה שאני חסיד של 433.
בעונה שעברה קוזוק אמר על פונק ויורי שהם הגיעו יותר כדי להרחיב את הרוטציה ופחות להרכב, הפעם מאמין שהכניסה של כנעאן ואיסט תעשה את זה.
כבר עכשיו אנחנו רואים כמה זה חשוב שיש את כנעאן ברקע. גם רועי לוי יכול וצריך לתרום יותר.
מאוד אוהב את איסט. חלוץ שמזכיר לי קצת את שכטר של בית"ר. המון אופי וחוכמת משחק, טכניקת בעיטה לא מדהימה, אבל הוא שווה דו ספרתי קל.
קוזוק צריך לחשוב ברצינות על מעבר ל352 בלא מעט משחקים. לדעתי זה המערך הכי עוצמתי שלנו עם כמה שאני חסיד של 433.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
איסט גם מייצר הוא יכול בקלות לשחק באגפים ולתת לנו נדבך נוסף פיזיות מהאגפיםהפועלעולה כתב: ↑06 פברואר 2026, 15:57טוב מאוד.
כאב ראש חיובי למאמן
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מסכים.
האפשרות לשחק עם ביטון, כנעאן, קינגס ואיגור באותו אזור מגרש, זה הנשק הכי קטלני בליגה.
ואגפים של רועי לוי ודודזאדה זה אחלה של אגפים.
איסט יוסיף לנו עומק בקטע הזה, 3 אופציות ברמת הרכב על המשבצת של ה2.
- Melikson24
- Title: CrazyRed
איך אתה מסדר הרכב גם עם דן, כנעאן, קינגס, איגור ואיסט ביחד?בלתי אפשרי
אמרתי, דן, איגור ואיסט זה 3 שחקנים על 2 עמדות במערך של 3-5-2.Melikson24 כתב: ↑06 פברואר 2026, 16:10איך אתה מסדר הרכב גם עם דן, כנעאן, קינגס, איגור ואיסט ביחד?בלתי אפשרי
בעיקרון גם כנעאן יכול לשחק חלוץ שני כמו דן. יש פה עומק ולא מעט משחק.
מפגר מי שחשב שאיסט לא יהיה פה (אחרי התמונה)
המערך הזה הוא אכן בעל פוטנציאל להיות הכי קטלני אצלנו, לא רואה איך זה מסתדר על הדשא איסט,איגור,דן וחמודי כולם ביחד בהנחה שיש גם את קינגס שהוא ברזל.
הלוואי ונהיה במציאות אוטופית שכולם כשירים ונראים טוב ושרן יסבול מכאבי ראש כאלה, בכל אופן טוב שהסאגה נגמרה ואנחנו מקבלים עוד עומק+איכות.
החלון הזה מצטייר כנוראי אבל עוד זר אחד והקערה בעיניי מתהפכת,
הייתי חותם גם מראש על התנועות האלו-
Out- אלמוג,דדיה,סימן טוב,גריטה,סאבובו
In- איסט,זר לכנף,רוטמן לקיץ.
הלוואי ונהיה במציאות אוטופית שכולם כשירים ונראים טוב ושרן יסבול מכאבי ראש כאלה, בכל אופן טוב שהסאגה נגמרה ואנחנו מקבלים עוד עומק+איכות.
החלון הזה מצטייר כנוראי אבל עוד זר אחד והקערה בעיניי מתהפכת,
הייתי חותם גם מראש על התנועות האלו-
Out- אלמוג,דדיה,סימן טוב,גריטה,סאבובו
In- איסט,זר לכנף,רוטמן לקיץ.
ידוע שאלונה אוהבת את הצליל של הגונג בסוף החלון ... סבלנות .
רק חבל שהיא לא אוהבת את הצליל של הגונג בפתיחת החלון
רק חבל שהיא לא אוהבת את הצליל של הגונג בפתיחת החלון
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
פשוט לפעמים לשחק במערך כזה שפרץ או איסט יהיו בספסל.
3 באמצע - ונטורה קנגאווה וביטון או פרץ , ובחוד ביטון או איסט.
זה יכול להיות מערך קטלני ולדרוס יריבות , איסט אוהב לברוח לצדדים ולרדת אחורה קצת.
3 באמצע - ונטורה קנגאווה וביטון או פרץ , ובחוד ביטון או איסט.
זה יכול להיות מערך קטלני ולדרוס יריבות , איסט אוהב לברוח לצדדים ולרדת אחורה קצת.
יש דיווח בטלגרם על פיצוץ במגעים בין ג'אבון איסט להפועל חיפה. הם מבקשים מאיסט לוותר על 100 אלף ש"ח והוא לא מוכן. כרגע אין מעבר בשלב זה, כשזה לא קשור להפועל ב"ש.