מח' 25 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, 20:15, ראשון, 1.3, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ran

Re: מח' 25 : הפועל ב"ש - הפועל פ"ת, 20:15, ראשון, 1.3, טרנר

שליחה על ידי ran »

yossi כתב:
25 פברואר 2026, 23:30
רועי לוי זה לא אלבס, אבל הוא מוסיף דברים שאין.
להגיד אנחנו צריכים לחזור להיות דורסניים זה קל, בפועל כל העונה הזו אנחנו פשוט לא מצליחים לייצר רצפים ונופלים כל פעם מחדש במקומות שפשוט לא צריך ליפול בהם ככ הרבה.

בשורה התחתונה, רן בנה בעונה שעברה תלכיד מצוין, אבל מאז במקום דרוך. אין שום שיפור או שדרוג, ושזה לא קורה אז הולכים אחורה כמו שקורה לנו העונה. רועי לוי הוא בסך הכל סמל לחוסר נכונות/יכולת לנסות לעבוד על איך לוקחים את התלכיד קדימה.

זה עדיין צריך להספיק לצלחת, אבל מעלה תהיות גדולות לגבי העתיד.
בינתיים צריך להתעסק בהווה, ניצחון הוא פשוט חובה.
הוא לא מוסיף כלום ולא סתם הוא לא משחק.
שחקן אפור שאין לו מושג בטקטיקה ועושה מליון חורים.
הספיק הדקות שקיבל כדי להבין את זה שהוא לא ברמה, חוץ מזה גישה נוראית.
מסכים איתך שנופלים במקומות שלא היינו צריכים ליפול בהם אבל לדעתי זה מנטלי בעיקר, אנחנו באים למשחקים נגד קטנות עם ירידת מתח ולא לוחצים כמו שאנחנו יודעים.
לגבי הרצפים, אתה טועה ומטעה. יש לנו רצף של 6 ניצחונות, 3 ניצחונות ו-5 נצחונות רצופים. אם אלה לא רצפים אז מה כן? אי אפשר לנצח עונה שלמה בואו לא נגזים אנחנו בעונה מדהימה.
לא כל הפסד צריך להיות סקנדל ולא כל ניצחון צריך להיות פסטיבל. יש דרך ארוכה ובדרך הזאת נאבד עוד נקודות. עד כה העונה ידענו לא להיכנס למשבר ויצאנו די מהר לדרך של ניצחונות אחרי איבוד נקודות.
אם נדע להמשיך את זה עד סוף העונה זה יהיה שלנו.

למשחק הזה אנחנו צריכים לבוא הכי פשוטים שיש ולעשות מה שאנחנו יודעים, לחץ גבוה לא לתת להם לנשום, השאר כבר יגיע לבד, לחץ מביא איבודי כדור במקומות קריטיים ולרוב מבחינה סטטיסטית איבודים אחרי לחץ מביאים גולים.

2 הבעיות היחידות שלנו העונה הן שלא הבאנו קיצוני שמאלי עם דריבל שידע לפרוץ משחקים קשים כי לפעמים חייב אחד על אחד ברמה ואין לנו כמעט בסגל, והקהל שלא בלופ בכלל ודי רגוע ביחס לסיטואציה בטבלה. לא ברור לי הדבר הזה.
אז דבר אחד לא נוכל כבר לעשות, נשאר דבר אחרון וזה הקהל. אם הקהל יגיע לחלק האחרון של העונה הוא ישאיר הרבה נקודות בטרנר. דחיפה חזקה יותר נגד הפועל חיפה הייתה משפיעה על היריבה וגם על השחקנים שלנו. אלה דברים שקרו וראינו אותם בעבר.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ran כתב:
26 פברואר 2026, 00:08
מסכים איתך שנופלים במקומות שלא היינו צריכים ליפול בהם אבל לדעתי זה מנטלי בעיקר, אנחנו באים למשחקים נגד קטנות עם ירידת מתח ולא לוחצים כמו שאנחנו יודעים.
לגבי הרצפים, אתה טועה ומטעה. יש לנו רצף של 6 ניצחונות, 3 ניצחונות ו-5 נצחונות רצופים. אם אלה לא רצפים אז מה כן? אי אפשר לנצח עונה שלמה בואו לא נגזים אנחנו בעונה מדהימה.
לא כל הפסד צריך להיות סקנדל ולא כל ניצחון צריך להיות פסטיבל. יש דרך ארוכה ובדרך הזאת נאבד עוד נקודות. עד כה העונה ידענו לא להיכנס למשבר ויצאנו די מהר לדרך של ניצחונות אחרי איבוד נקודות.

למשחק הזה אנחנו צריכים לבוא הכי פשוטים שיש ולעשות מה שאנחנו יודעים, לחץ גבוה לא לתת להם לנשום, השאר כבר יגיע לבד, לחץ מביא איבודי כדור במקומות קריטיים ולרוב מבחינה סטטיסטית איבודים אחרי לחץ מביאים גולים.

2 הבעיות היחידות שלנו העונה הן שלא הבאנו קיצוני שמאלי עם דריבל שידע לפרוץ משחקים קשים כי לפעמים חייב אחד על אחד ברמה ואין לנו כמעט בסגל, והקהל שלא בלופ בכלל ודי רגוע ביחס לסיטואציה בטבלה. לא ברור לי הדבר הזה.
אז דבר אחד לא נוכל כבר לעשות, נשאר דבר אחרון וזה הקהל. אם הקהל יגיע לחלק האחרון של העונה הוא ישאיר הרבה נקודות בטרנר. דחיפה חזקה יותר נגד הפועל חיפה הייתה משפיעה על היריבה וגם על השחקנים שלנו. אלה דברים שקרו וראינו אותם בעבר.
הרצף של תחילת העונה הוא אנומליה שהושגה בזכות הכנה מוקדמת בהרבה מאשר שאר הליגה החצי מקצוענית הזו שמגיעים לרוב במחזור ראשון שרוב הקבוצות בכלל לא מוכנות. עובדה שגם אורך הרצף, גם העליונות וגם התוצאות לא חזרו על עצמם שוב. וזה זהה גם אצל מכבי ת"א, מה שמדגיש עוד יותר שמדובר באנומליה ותו לא.
אז אם אני שם את זה בצד, הרצף הנוכחי שנקטע על ידי הפועל חיפה הוא הארוך ביותר, 4 משחקי ליגה וגביע שזה מפעל אחר. בין לבין היו איזה חודשיים שלא הצלחת לחבר 3 רצוף.
אז נכון שמצד אחד קרה רק פעם אחת שלא ניצחנו 2 משחקים רצוף, אבל יש פה תדירות גבוהה מדי של נפילות.

חולק עלייך עם רועי לוי, אבל זה בכלל לא העניין אז לא אכנס לזה. בשורה התחתונה, מאז העונה שעברה רצה אותה קבוצה בדיוק כששלושה חלונות (ינואר 25, קיץ 25 וינואר 26) למרות השקעה כספית מלבד איגור שהוא שחקן של רן, לא הצלחנו להביא שום דבר שיוסיף לאותו בסיס שנבנה בקיץ 24 ורץ מאז.
מי שחושב שבכדורגל אין שחיקה, גם מנטלית, טועה. חוסר היכולת הזה לצרף לקיים עולה לנו. 10 מיליון שקל הושקעו בישראלים (לוי, כנעאן ואבו רומי) שבפועל עד היום לא רואים דשא. שוב אומר שרועי לוי הוא בסה"כ סמל לשינוי ודם חדש שאנשים היו רוצים לראות.

כרגע זה מה יש. זה צריך להספיק, אבל זה יכול גם שלא ומזה היינו צריכים להימנע. בפסיביות שלנו אנחנו מאפשרים לבית"ר להיות קרובים מאוד בעונה בה אצל היריבות כל הכוכבים הסתדרו לטובתנו.

אם הייתי רן הייתי שם דגש בעיקר על פתיחת משחקים. הקבוצה הזו אם לא מנצחת את המחצית הראשונה יש לה בעיה. צריך להתנפל מהרגע הראשון, וזה גם יעזור להכניס את הקהל שכן התעורר מאז בית"ר בטרנר.
אנחנו לא מספיק איכותיים כדי לישון מחצית, ולהגיע לדקה 65 בשיוויון.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:

רועי לוי לא מוסיף כלום אבל מה מוסיף אחמד? בוא תגיד לי
ואני מדבר על מגן ימני בשלושה בלמים

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

אני גם תהיתי (ועדיין תוהה) למה לוי עד כדי כך נמחק כי כן יש לו דברים שהוא יכול להוסיף, הייתי שמח לשמוע התייחסות של רן לגבי זה אבל צריך גם פרופורציות איתו, מציירים את הסיטואציה כאילו המאמן מתעלל בשחקן שנזכיר מלבד רבע שעה מול ריינה הסריח בכל הזדמנות שקיבל.

רן שנתיים מאמן פה ובינתיים כל השחקנים שהוא מחק ושיחרר מהקבוצה אנחנו רואים אותם מסתובבים אצל יואב כץ ואבו יונס אז אולי חס וחלילה יינתן לו מעט קרדיט שהוא יודע מה הוא עושה?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לשאול את רן לגבי לוי זה לא רלוונטי.
הוא עונה תשובות של פוליטיקאי באופן קבוע לגבי שחקנים.

כלל האצבע שלי בחלון ההעברות זה שאם רן פרגן לשחקן במסיבת עיתונאים הוא כנראה עוד שבוע בקבוצה אחרת :D.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

ran כתב:
לא מוסיף כלום ? מהמעט שראיתי הוא בין הטובים שיש בארץ בתור מגן/כנף ימין , תשפוט אותו גם לפי שנה שעברה באשדוד , לא בפירורי דקות שהוא מקבל כאן. למעט האדום נגד מכבי ת"א באלוף האלופים איפה הוא היה רע ?
הכי רחוק משחקן אפור, הגישה שלו נכונה ובריאה, לא מצייץ בתקשורת ולא מתמרמר בפומבי, תמיד תראה אותו מעלה לרשתות החברתיות כמה הוא מתאמן בחדר כושר עם גישה חיובית של "עובדים קשה", "מתכוננים"...
זה שחקן שרוצה להוכיח, להשתפר ולקבל צ'אנס, לא אחד שמתבטל ומתמרמר.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אפור? בחצי שעה ההיא נגד ריינה הוא סידר יותר מצבים מעונה שלמה של אחמד ומזרחי על הקו.
הוא לא גאון כדורגל ולא קאנסלו הישראלי, אבל הוא מגן שמסוגל לרווח ודוחף המון כדורים טובים לרחבה.
שואל בפעם המיליון, במה אנחנו נאחזים? את מי הוא מחליף? מאיפה ההתנגדות מגיעה בכלל?

הלבנבנים בהרכב משעממים את התחת עם מסירות לרוחב כשהם לוקחים אפס סיכונים. ברור לי שזאת ההוראה של קוזוק, אבל יהיה קשה ככה.
כל שחקן שחושב קצת מחוץ לקבוצה ויאתגר את הקיים יכול לעזור, גם שחקן לא בשל כמו אבו רומי ואפילו וקנין מהנוער מצידי.
אבל אנחנו סתם מקשקשים. זה לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הפועלעולה כתב:
26 פברואר 2026, 11:39
אפור? בחצי שעה ההיא נגד ריינה הוא סידר יותר מצבים מעונה שלמה של אחמד ומזרחי על הקו.
הוא לא גאון כדורגל ולא קאנסלו הישראלי, אבל הוא מגן שמסוגל לרווח ודוחף המון כדורים טובים לרחבה.
שואל בפעם המיליון, במה אנחנו נאחזים? את מי הוא מחליף? מאיפה ההתנגדות מגיעה בכלל?

הלבנבנים בהרכב משעממים את התחת עם מסירות לרוחב כשהם לוקחים אפס סיכונים. ברור לי שזאת ההוראה של קוזוק, אבל יהיה קשה ככה.
כל שחקן שחושב קצת מחוץ לקבוצה ויאתגר את הקיים יכול לעזור, גם שחקן לא בשל כמו אבו רומי ואפילו וקנין מהנוער מצידי.
אבל אנחנו סתם מקשקשים. זה לא יקרה.
1+

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מחפש כרטיס לדרומי.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

אורי אדום בנשמה כתב:
26 פברואר 2026, 12:39
מחפש כרטיס לדרומי.
בדקת אצל אוהדי בית"ר אם יש להם ? :lol:
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

רן קוזוך:
״הכדורגל שלנו מול הפועל חיפה לא היה הכדורגל של הפועל ב״ש, עשינו הרבה דברים לא נכונים וצריך לחזור להיות הפועל ב״ש ולחזור לעקרונות שלנו, לא מעניין אותנו שהפער הצטמצם, יש לנו יריבה מספיק קשה שלא סתם נאבקת על מקום בפלייאוף העליון ואנחנו מתרכזים אך ורק בה״

״ויטור ודיופ כשירים, הפציעה של חמודי לא אמורה לקחת הרבה זמן אבל נבחן את הדברים משבוע לשבוע ונקווה שהוא יחזור לעזור לנו בהמשך העונה״

״יש תחרות על ההרכב, לא יכולנו להתעלם מהאימונים של יוני ולכן הוא קיבל דקות וכולם ראו בדקות האלו מה שאנחנו ראינו ממנו, לדעתי הוא עלה פנטסטי ואני שמח שיש לנו גם את אבו רומי ואיסט שהצטרפו למלחמה על הדקות״

״רועי שחקן מאוד חיובי שעובד קשה ויש בינינו קארמה טובה, כל אחד עוד יתרום ויקבל את הדקות שלו״

״הדיבורים עליי בתקשורת לא מעסיקים אותי, אני 24/7 חושב איך לשפר את הפועל ב״ש ורק הפועל ב״ש נמצאת בראש שלי, אם אני לשנייה אחשוב על משהו אחר אני חוטא להפועל ב״ש ואני לא מתכוון לעשות את זה, אני מחוייב ב-100% למועדון וב-100% מחשבות איך לנצח את הפועל פ״ת שזה כרגע הכי חשוב״

״יש את אלו שעסוקים בלדבר ובלחזות מה יהיה ואיך ייגמר ויש אותנו שצריכים לעבוד, בסוף זאת אחריות שלי כמאמן, של הצוות כצוות ושל השחקנים כשחקנים לספק את הסחורה״

״אני מסכים שהייתה אווירה עצבנית בראשון ואנחנו במחשבות מאותו יום לגבי מה שקרה שם אבל אנחנו חוזרים בראשון לקהל שלנו ולאנרגיות של הפועל ב״ש ונצטרך לעבוד קשה כדי לנצח״

״מה שקרה עם הלדר טופל בתוך המועדון״

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

4 לב אדום כתב:
26 פברואר 2026, 12:47
בדקת אצל אוהדי בית"ר אם יש להם ? :lol:

יש להם מלא..... לצפוני :קופץ:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

ran כתב:

מה שרועי לוי ה"אפור" הראה באשדוד ומול ריינה, אחמד שמשחק אצלנו בכל עמדה אפשרית לא יראה עד סוף הקרירה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

צריך לרענן, גם בהרכב וגם בחילופים.

הפועל פתח תקוה עם שחקני ההתקפה שלה תלחץ גבוה. השאלה אם ישחקו עם קו הגנה גבוה, כנראה שכן ולכן יש מקום ל2 חלוצים, איסט וזלאטנוביץ לנצל את זה. מוותר על פרץ, הייתי משחק עם גנאח ודן באגפים, ממשיך עם מזרחי אבל בצד שמאל חייב דוידזאדה. גם הגישה של לופז במשחק האחרון באה לי מאוד מקולקל.

בחילופים הייתי שמח אם רועי לוי ימשיך לקבל דקות, וסטויאנוב לאט לאט (שהוא יהיה החילוף דקה 80+ של רן). יש פרץ, יש אבו רומי, וגם חזות הועלם בלי סיבה. אליאס וזאהי זה לגיטימי רק אם נוביל כי
במחצית השניה (וגם זה אפשר גם לרדת אחורה ולשחק מעברים כי מכבי תא היו שמים איזה דוידה שהיה עוקץ במעבר ומוסר רוחב לפרץ).
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה כתב:
26 פברואר 2026, 21:44
מה שרועי לוי ה"אפור" הראה באשדוד ומול ריינה, אחמד שמשחק אצלנו בכל עמדה אפשרית לא יראה עד סוף הקרירה.
1+

שלח תגובה