אמיר גנאח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ReDo

Re: אמיר גנאח

שליחה על ידי ReDo »

סימיוני כתב:
30 אפריל 2026, 06:52
אני מגדולי מבקריו של גנאח, בעיקר על האגואיזם שלו.
יחד עם זאת אני חושב שיש בו פוטנציאל גדול שמתפספס בגלל שלא מחנכים אותו. הוא צריך חינוך!!!
עשית פעמיים רצופות מהלך אגואיסטי? תרד מייד ועכשיו לספסל לשני משחקים. התחצפת לקפטן? תחטוף בראש!
בקיצור, הוא צריך ליטוש מקצועי מצד אחד( שימסור שמאלה לפעמים ושימסור בכלל ) ומצד שני ליטופים איפה שמגיע לו.
שווה להשקיע בפרוייקט כמוהו, לא מקרה אבוד.
או אולי הוא פשוט פחות מוכשר ממה שחשבנו בהתחלה?
לילד יש מהלך אחד של חיתוך ובעיטה לפינה הרחוקה שעובד פעם בחצי שנה.
השוערים כבר גונבים מטר לשם והודפים את הכדור בקלות.
השחקן הכי פחות מגוון שראיתי.
מתי נתן איזה פס טוב בין שניים? שם חלוץ מול שוער?
אני לא זוכר דבר כזה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מה הפוטנציאל שיש לו?
עבודת רגליים איטית מאוד לווינגר, אפס פיזיות, טכניקה רעה, הוא פשוט עוד שחקן ישראלי סתמי שיכול לתרום אך ורק כשהמשחק מתנהל בעמידה.
כמעט כל הווינגרים הישראלים בליגה הם חרפה שכבר שכחנו איך שחקן קו טוב אמור להראות.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

הייתה לו עונה בכורה די מדהימה בבוגרים. שיחק חכם, שחרר את הכדור כשצריך(עובדה - 6 בישולים, השיא שלו) ועבד קשה על המגרש(לפחות כך אני זוכר).
העונה הוא משחק יותר מאותה עונה ומביא חצי מהמספרים שהביא אז. מלמד הרבה.

אם יש עקומת למידה בכלל היא מינורית מאוד ולא מספקת. אם היינו ממשיכים לדשדש במקומות 4-6 אז אולי אף אחד לא היה מתלונן אבל ברגע שבשנתיים האחרונות הרמה של הסגל עלתה ואיתם הציפיות - גאנח רחוק מאוד מהרמה הנדרשת.

מאכזב מאוד אך יחד עם זאת כמו הרבה שחקני נוער מוכשרים אחרים שלנו - די צפוי.
כמו עם יוספי הסיכוי היחיד שיצא ממנו משהו זה אם יושאל למקום אחר. הוא מסתובב בפוזה שהפועל באר שבע קטנה עליו וזה רק יחמיר ויקצין.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

גאנח אמור להיות השחקן שעולה מהספסל ומביא שינוי למשחק. מי שהפך אותו לשחקן ה-10 אצלנו בקבוצה מבחינת דקות השנה, הבעיה היא אצלו.

בבלומפילד הוא בהחלט הביא שינוי והיה ב-20 דקות פי אלף יותר מסוכן ממה שאחמד שפתח בהרכב היה ב-70 דקות למרות שאחמד קיבל 3 כדורים על מגש כשהוא לבד וייצר מהם 0 אחד גדול (פעם אחת באגף מסר בנגיעה כדור שהורחק למרות שהיה לבד לגמרי ויכול היה להתקדם עם הכדור או לקחת שנייה ואז למסור, פעם אחת לבד מחוץ לרחבה גם היה לבד ובמקום לקחת שנייה ואז לבעוט בעט בנגיעה החוצה, ופעם אחת קיבל כדור כשהוא לבד לרוץ אחד על אחד והסתבך עם הרגליים של עצמו ונפל בגלל שכל הזמן הוא מלחיץ את עצמו ולכן גם מסר ובעט בנגיעה בשני המקרים לפני זה במקום להיות קר רוח ולחשוב לפני הפעולה).
גאנח שלח בעיטה חדה לפינה שמליקה לקח הצלה גדולה (והכדור החוזר הגיע לאליאל שעדין היה קר ולכן הרים כדור סתמי לרחבה שלא יצא ממנו כלום). אחרי זה גאנח עבר את סהיטי וסחט פאול ממש על ה-16 בצד (וגם אז קינגס במקום לשלוח כדור לחמש לתוך הערבוביה או לבעוט עם רגש שלח סתם פצצה מעל השער). אם אחד משני המצבים שיייצר היה נגמר ברשת, כולם כאן היו נותנים מחמאות לגאנח.

נכון, לפעמים הוא מקבל את ההחלטה הלא נכונה. אבל מבחינה טכנית, מבחינת לייצר או לסכן את השער של היריבה, מבחינת יוזמה, הוא הרבה יותר מסוכן מאחמד או סטויאנוב (שבגול של מכבי איבד את האגף והיה בכלל באמצע ולכן לא הגיע לכדור לוארלה).
אני עדין חושב שרועי לוי מפוספס כאן והוא האופציה הכי טובה באגף השני (כשאבו רומי באגף האחר), אבל לאור העובדה שקוזוך לא סופר את לוי, גאנח לדעתי במשחקים שאנחנו צריכים ליזום ולכבוש עדיף בכל יום על אחמד וסטויאנוב המוגבלים.

שלח תגובה