כפי ששמעתי היום ברדיו דרום
כפי ששמעתי היום ברדיו דרום
יניב איפרגן וגולן ניקשוילי ממכבי באר שבע צפווים לעבור בימים הקרובים אלינו מקווה מאוד שזה יקרה אז ככה כפי שאתם את יניב איפרגן כי הוא שיחק פה בעבר יניב הוא משחק בעמדת המגן הימני שחקן מצוין עם פוטנציל גדול שיודע לעולות מעמדה שלו להתקפה כמובן יודע לכבוש שערים אז ככה לפי שעתי אם הוא יחתום הוא יתרום הרבה מהילות שלו לגבי גולן ניקשולי הצעיר לא כל כך מכיר אותו אבל אין ספק שמדובר בשחקן טוב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: כפי ששמעתי היום ברדיו דרום
בנוגע ליפרגן, מההתרשמות שלי בעבר, למרות הצאנסים שקיבל, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה כמו הפועל באר שבע.צחי@ כתב:יניב איפרגן וגולן ניקשוילי ממכבי באר שבע צפווים לעבור בימים הקרובים אלינו מקווה מאוד שזה יקרה אז ככה כפי שאתם את יניב איפרגן כי הוא שיחק פה בעבר יניב הוא משחק בעמדת המגן הימני שחקן מצוין עם פוטנציל גדול שיודע לעולות מעמדה שלו להתקפה כמובן יודע לכבוש שערים אז ככה לפי שעתי אם הוא יחתום הוא יתרום הרבה מהילות שלו לגבי גולן ניקשולי הצעיר לא כל כך מכיר אותו אבל אין ספק שמדובר בשחקן טוב
בקשר לאמשיקשוילי, לא מכיר את הבחור ולכן לא אוכל לחוות דעה עליו למרות שלאור ריבוי הבלמים בקבוצה קשה לי להאמין שהוא יקבל יותר מידי דקות.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 06 יולי 2010, 02:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- fc beer sheva
גולן לא משחק בתור בלם הוא קשר שמאלי ויכול לשחק גם בתור קשר אחורי
אני מסכים איתך משה, אבל אחרי 3-4 עונות שהוא שיחק בליגות נמוכות יש סיכוי שבהוא השתפר לא?משה אוחיון כתב: בנוגע ליפרגן, מההתרשמות שלי בעבר, למרות הצאנסים שקיבל, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה כמו הפועל באר שבע.
בקשר לאמשיקשוילי, לא מכיר את הבחור ולכן לא אוכל לחוות דעה עליו למרות שלאור ריבוי הבלמים בקבוצה קשה לי להאמין שהוא יקבל יותר מידי דקות.
ממה שאני זוכר הבעיה הכי גדולה של איפרגן הייתה חוסר ביטחון, ולפי חברים שהיו באימון מבחן לצעירים הוא היה ממש טוב.
לא רע שיהיה גיבוי לאביה.
בקשר לאמשיקשווילי אני ממש לא מכיר אותו, אבל שוב ע"פ סיפורים הוא שחקן מוכשר.
רק אהבה תנצח...
תראו תראו מי קם משנת החורף שלו .......זה שי ! כתב:לא צריך !!!
זה שי !

[align=center]
GIFSoup[/align]

כן מודה באשמה !אביב כתב: תראו תראו מי קם משנת החורף שלו .......
חח
זה שי !