מיגל ויטור
- simply--red
- Title: CrazyRed
Re: מיגל ויטור
חלום לכשיפרוש יקח פה את התפקיד של מנהל מקצועי/טכני
- Totti
אין חבילה כזו ולעולם לא תהיה.
יהיו פה מוכשרים, יהיו מנהיגים, יהיו כוכבים, יהיו שיתחברו לעיר ולמדינה, יהיו שהמשפחה שלהם חצי ישראלית, יהיו ווינרים, יהיו כוכבים, יהיו צנועים, יהיו מקצוענים.
לעולם, אבל לעולם לא יהיו גם וגם וגם.
לעולם לא ישחקו פה עוד מיגל ויטור.
תודה על כל דקה שזכינו לראות אותך במדים האדומים. מהופעת הבכורה מול שריף ועד היום.
יהיו פה מוכשרים, יהיו מנהיגים, יהיו כוכבים, יהיו שיתחברו לעיר ולמדינה, יהיו שהמשפחה שלהם חצי ישראלית, יהיו ווינרים, יהיו כוכבים, יהיו צנועים, יהיו מקצוענים.
תודה על כל דקה שזכינו לראות אותך במדים האדומים. מהופעת הבכורה מול שריף ועד היום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Melikson24
- Title: CrazyRed
"אני לא יכול לשקר ולהגיד שזה קל", הוא אומר. "אני צריך לחשוב על זה מאוד בקפידה עם אשתי, עם המשפחה, עם עצמי. לראות מה אני עושה. האם אני נשאר בהפועל באר שבע? האם אני נשאר בישראל בקבוצה אחרת? האם אני עוזב את ישראל?"
"דבר אחד חשוב לי, אני רוצה גם בעונה הבאה להיות שחקן משמעותי וזה עניין שהוא מאוד חשוב. הרי בסוף אני חושב שכאשר שיחקתי בפלייאוף הזה והייתי שותף גם במשחק שפתחתי מול הפועל פתח תקווה, גם במשחקים האחרים שבהם עליתי מהספסל הראיתי מה אני עוד יכול לתת".
"דבר אחד חשוב לי, אני רוצה גם בעונה הבאה להיות שחקן משמעותי וזה עניין שהוא מאוד חשוב. הרי בסוף אני חושב שכאשר שיחקתי בפלייאוף הזה והייתי שותף גם במשחק שפתחתי מול הפועל פתח תקווה, גם במשחקים האחרים שבהם עליתי מהספסל הראיתי מה אני עוד יכול לתת".
- ReDo
הפועל באר שבע לפני מיגל ויטור -
3 אליפויות
1 גביע
0 הישגים באירופה.
הפועל באר שבע עם מיגל ויטור -
6 אליפויות
4 גביעים
4 שלבי בתים באירופה
32 הגדולות
הגדול בהיסטוריה.
3 אליפויות
1 גביע
0 הישגים באירופה.
הפועל באר שבע עם מיגל ויטור -
6 אליפויות
4 גביעים
4 שלבי בתים באירופה
32 הגדולות
הגדול בהיסטוריה.
- delta7
מרגשTotti כתב: ↑20 מאי 2026, 19:15אין חבילה כזו ולעולם לא תהיה.