מחזור ראשון : מכבי פתח תקווה- הפועל באר שבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Marin

Re: מחזור ראשון : מכבי פתח תקווה- הפועל באר שבע

שליחה על ידי Marin »

הראל כתב:בואו נגיד שזו הגרלה יותר נוחה משנה שעברה שבה פגשנו את הגדולות מחזור אחרי מחזור...
למרות שגם פה יש חיפה ואחכ ביתר
בית"ר לא קבוצה גדולה אם כל הכבוד.

קבוצה שגזל,ערן לוי וסרג' איילי משחקים בה לא יכולה להיות קבוצה גדולה.

רק בגלל טדי המשחק הזה נהפך לאטרקטיבי.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

KaduSimioni כתב:
בית"ר לא קבוצה גדולה אם כל הכבוד.

קבוצה שגזל,ערן לוי וסרג' איילי משחקים בה לא יכולה להיות קבוצה גדולה.

רק בגלל טדי המשחק הזה נהפך לאטרקטיבי.
יפה שאתה נותן את השחקנים האלה גם הם יכולים להגיד אילוז, שן הרוש וקידר...

אל תשכח שיש להם את בן-שושן, ברוכיאן, טל, גרשון והרוש שכל אחד מהם יכול להיות בקלות בהרכב שלנו...
מה גם שאם דריו פרננדז באמת יהיה אצלם אז בסך הכל הם קבוצה של פליאוף עליון...

לדעתי הגרלה קשה יחסית לשנה שעברה ששם יכלנו לפתוח עם 6 נקודות..

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגורון... »

niv1 כתב:
יפה שאתה נותן את השחקנים האלה גם הם יכולים להגיד אילוז, שן הרוש וקידר...

אל תשכח שיש להם את בן-שושן, ברוכיאן, טל, גרשון והרוש שכל אחד מהם יכול להיות בקלות בהרכב שלנו...
מה גם שאם דריו פרננדז באמת יהיה אצלם אז בסך הכל הם קבוצה של פליאוף עליון...

לדעתי הגרלה קשה יחסית לשנה שעברה ששם יכלנו לפתוח עם 6 נקודות..
חוץ מבן שושן ובורכיאן כל השאר הם שחקנים בינוניים ומטה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

הסניגורון... כתב: חוץ מבן שושן ובורכיאן כל השאר הם שחקנים בינוניים ומטה.
אתה רציני? להפועל למכבי וחיפה אין זכות לזלזל בהם! אז לך שהם סיימו 5 מקומות מעלייך את מזלזל?! הרוש בינוני? השוער השני הכי טוב בליגה! שוער העתיד של ישראל, טל? אתה יכול להגיד שאתה לא היית רוצה אותו בקבוצה? גרשון למרות גילו בלם מוביל בליגה.

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

niv1 כתב: אתה רציני? להפועל למכבי וחיפה אין זכות לזלזל בהם! אז לך שהם סיימו 5 מקומות מעלייך את מזלזל?! הרוש בינוני? השוער השני הכי טוב בליגה! שוער העתיד של ישראל, טל? אתה יכול להגיד שאתה לא היית רוצה אותו בקבוצה? גרשון למרות גילו בלם מוביל בליגה.
שמעון הרוש ממש לא השוער השני הכי טוב בליגה,זאת אולי דעתך אבל אני בטוח שלא דעתם של שאר 99.9999 אחוז מצופי הכדורגל בישראל.
שמעון גרשון בלם מוביל בליגה? הוא עגלה מקרטעת שמביישת את עברה הדי מפואר.
בית"ר השנה נבנית סביב ברוכיאן וערן לוי עד כמה שאני מבין את זה, סביבם יהיו שחקנים בינוניים שזמנם עבר או כאלו שנידונו לביניוניות כל הקריירה שלהם.
עם זאת,לבית"ר תמיד יש ערך מוסף שאין לקבוצות חברות וזה הקהל המדהים והאיצטדיון הדי ביתי...אז לזלזל בהם אסור אבל גם לא להלל יתר על המידה.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

niv1 כתב: אתה רציני? להפועל למכבי וחיפה אין זכות לזלזל בהם! אז לך שהם סיימו 5 מקומות מעלייך את מזלזל?! הרוש בינוני? השוער השני הכי טוב בליגה! שוער העתיד של ישראל, טל? אתה יכול להגיד שאתה לא היית רוצה אותו בקבוצה? גרשון למרות גילו בלם מוביל בליגה.
בס"ד
בית"ר נחלשה מאוד ואיבדה שחקני מפתח כמו יצחקי,ורד ותמוז שבדרך החוצה.
חוץ מבן שושן,ברוכיאן,הרוש,פרננדס ואלברז (כלל לא בטוח ששני האחרונים ישארו,בית"ר הייתה שמחה להיפרד) לא הייתי מביא אף אחד לב"ש.
טל וגרשון גמרו את הסוס,רוב העומס בהתקפה יוטל על כתפיו של בן שושן שאני בספק אם יעמוד במשימה ואם ברוכיאן ישחזר את היכולת של השנה שעברה אז מצבה של בית"ר רע מאוד.
גם בהגנה המצב שלהם לא מזהיר,ריקן,גרשון,קוזוקין ובן יוסף זו לא רביעייה מוכשרת במיוחד.
הם לא קבוצה חלשה אבל גם לא חזקה במיוחד.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: לוח המשחקים המלא של הפועל ב"ש לעונת 2010-2011

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:בני יהודה זה אחלה משחק ראשון בבית.
אגב, העונה האחרונה שבה פתחנו בחוץ מול מכבי פ"ת (נדמה לי 03/04) היתה
אחת היפות לטעמי של הפועל באר-שבע.

אכן 03/04.
אחת היפות? סטטיסטית בלבד. בחלקים גדולים הכדורגל היה אנמי ומעצבן, ובסוף גם סיימנו עם טעם רע בפה עם פספוס הסגנות לחיפה בשל לא מעט הפסדים מטופשים לקבוצות תחתית.
ניב כתב:נשבע שזה הדבר הראשון שעלה לי לראש כנשנתבשרתי על ההגרלה.
אם אני לא טועה ניצחנו שם 2-1 אחרי גול בדקות הסיום דבר שהוביל לשירה אדירה ביציעים של "אלוהים אדום".

אכן 1-2 - רמי אליהו בפנדל כרבע שעה מהפתיחה, איסמעיל עאמר (31) מאזן זמנית בבעיטה חופשית, והג'וקר הנצחי מהספסל סגרון עם שער ניצחון 5 דקות לסוף.. :סמל הפועל:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. לטעון שמכבי חיפה נחלשה? קשה לי להבין את הטענה הזאת. חומר השחקנים של חיפה הוא עדיין הטוב בליגה ביחד עם זה של הפועל ת"א. הם רצים הרבה זמן ביחד, הם קבוצה פנטסטית בכל אזור של המגרש. היחידים שעזבו הם טשיירה וארבייטמן.
נכון שארבייטמן עזב אחרי עונה נפלאה אבל אסור לשכוח שחיפה שיחקו ברוב שנה שעברה עם דבאלישווילי כחלוץ בודד כשארבייטמן עלה רק מהספסל. אסור גם לשכוח שחיפה הביאה גם את סילבה הפורטגולי וגם את עידן ורד למלא את החור של ארבייטמן.
כשקאנוטו צפוי להחליף את טשיירה.
אסור גם לשכוח שעוטמאן השנה צפוי לפתוח בהרכב ולהיות חלק משמעותי יותר בקבוצה, שגולסה הנפלא חוזר מפציעה וכך גם מוחמד גדיר.
לחיפה יש עדיין קבוצה מפחידה שהייתה רחוקה שער אחד וקיזוז אחד מאליפות בעונה שעברה.

2. גם הזילזול בבית"ר י"ם לא במקום. למרות המשבר הכלכלי ברוכיאן, בן שושן, ורד, הרוש, תמוז, עזריאל, וכרגע גם פרננדז ואלברס עדיין נמצאים בבית"ר י"ם. כשבתוספת לאלה הסגל מלא בהמון שחקני נוער שמתים להוכיח את עצם, שחקני נוער שזכו בלא מעט תארים בשנים האחרונות בנוער של בית"ר והגיעו לנבחרות ישראל בכל הגילאים.

3. צריך לתת לקלינגר המון קרדיט אבל אל תשכחו לאן קלינגר הגיע. לקבוצה מפורקת הגנתית, שרוב השחקנים שלה היו בינונים בעונה החולפת.
יש לנו עוד דרך ארוכה עד שנוכל לזלזל בקבוצה כלשהי בישראל, כולל מכבי פתח תקווה שכולם כאן שוכחים שפירקה אותנו פעם אחר פעם בשנה שעברה בכל מסגרת אפשרית.

4. לוח המשחקים לפחות בהתחלה הוא מסקרן ולא מציב בפני הקבוצה אתגרים כמעט בלתי אפשרים (הפועל ת"א בבלומפילד או מכבי חיפה בקריית אליעזר) ולכן אני שמח. לפחות ב3 המשחקים הראשונים, וזה כולל כמובן את המשחק בפתח תקווה, הקבוצה תזכה לאווירה של משחק בית כשנהיה הרוב ביציע וזה כבר התחלה טובה.

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

זנדברג הצטרף לפ"ת:(

שלח תגובה