פרט למשפחה הקרובה ועוד שני חברים קרובים לא אמרתי דבר לאיש והתחלתי במסכת חקירות על רופאים ועל כאלה שיכולים לעזור לנו.
נציין שבשלושת החודשים האלה לא עבדתי במסודר[יום כן יומיים לא יומיים כן שבועיים לא] ולקחתי רופאים פרטיים ולקחתי גם רופאים דרך האסמכתא התקציבית שהרי היא חיילת, בסופו של דבר עברה ניתוח אחד שהתברר שאכן מדובר בגידול ממאיר, לכן חזרנו שוב לטיפולים וניתוחים.
זאת הייתה תקופה של יאוש אדיר למרות שהשתדלתי שלא יראו זאת על פניי, אבל הייתי שבור וגמור לחלוטין, אבל אז הסיפור פורסם ע"י רונן בלו היקר, וקיבלתי מבול של טלפונים מאוהדים ועוד תגובות באתרים, אין לכם מושג כמה זה רומם את רוחי וכמה כוח זה נתן לי, פשוט הרגשתי שכל אחד ממכם עומד מאחוריי ודוחף אותי הלאה, והכוחות חזרו ואפילו החיוך למרות המצב חזר.
עכשיו ברוך השם אנחנו אחרי הניתוח שהיה ביום שני לכריתת השחלה, והיום סוף סוף גם שוחררנו [זמנית] לבית, אפילו נתתי לילדה לקרוא את התגובות וזה ריגש אותה עד כדי כך שהיא רוצה לבוא איתי למשחק באשדוד[כמובן שהיא לא יכולה].
אז חברים יקרים שלי רציתי להגיד תודה אישית לכולם

נ.ב. איפה דני נויימן דני ענבר משה פרימו והקוף השחצן? למה הם מדברים על הקהל רק כשיש דברים רעים? איש מהם לא שווה נעל של אוהד שלנו. שילמדו קצת מאיציק זוהר זה לא יזיק להם.
ד.נ. מי שיכול להעביר לאתר השני [hbs] אני אודה מאד פשוט אני לא מצליח להיכנס לשם.