מה הקשר בין כל אלה לבין העובדה שהולכים לתפקד את אחמד בעמדה לא לו במקום כאלה שזו העמדה שלהם?
להיכנס לאם זה שחקן כזה או אחר שסומכים עליו או לא זה לא רלוונטי כי היה קיץ שלם להביא אחד שכן.
אחמד אחלה גבר ויש לו גם חלק שאף אחד לא ייקח לו במה שהשגנו עד כה. מפה ועד להפוך אותו למה שהוא לא המרחק עצום וחבל שלשם הניגוח האוטומטי מתעלמים מהעובדה הזו
כתבתי בנושא המשחק מול מכבי שזו הייתה טעות לשחק איתו שם, לרגע לא הגנתי על ההחלטה הזו, פירוש לא נכון בכלל של דבריי.
אני כן מגן על אחמד שנשחט כאן ע״י אותם האנשים שבמקרה מגנים בחירוף נפש על סמרטוטים כמו גאנח וכנאען.
אחמד זה השק אגרוף התמידי כי הוא הגורם שדרכו מנגחים ברן, לצייר אותו כאיזה אשם בחרפה שהייתה ביום שני זה מגוחך.
פרץ שאוהבים כל שני וחמישי לקרוא פה למועדון לפתוח לו את החוזה הרבה יותר אשם, החוסר מוח שלו בפעם המי יודע כמה העמיד אותנו בפני קריסה.
לגמרי.
שער שהביא גביע, שער שהביא אליפות, הגיע ביג טיים לקמפיין האירופי ועשה מעל ומעבר.
אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.
הלוואי כמה טאלנטים אחרים שלנו היו עולים בגישה שלו ונותנים ככה את התחת.
מדברים באופן כללי. על כל התקופה שלו כאן. נוח למי ששוחט אותו להתמקד רק במשחק מול מכבי.
אני כתבתי כבר בזמן אמת שהחילוף לדעתי היה טעות אבל בואו, מי ישמע טוני קרוס חיכה על הספסל. כל האופציות היו בעייתיות מלבד פורסון שאנחנו לא יודעים מה מצבו וכמה זמן הוא יכול לתת.
מדברים באופן כללי. על כל התקופה שלו כאן. נוח למי ששוחט אותו להתמקד רק במשחק מול מכבי.
אני כתבתי כבר בזמן אמת שהחילוף לדעתי היה טעות אבל בואו, מי ישמע טוני קרוס חיכה על הספסל. כל האופציות היו בעייתיות מלבד פורסון שאנחנו לא יודעים מה מצבו וכמה זמן הוא יכול לתת.
לא מדברים באופן כללי כי הביקורת הייתה על הכניסה שלו לאמצע וההופעה משם שממנה הגיעו פנדל ואיבוד שהוביל לשער ובכלל מרגע שנכנס לאמצע המשחק מקצועית נגמר.
ואנחנו מדברים על זה עכשיו בגלל הפחד שכמו עם דיוף רן ילך ראש בקיר וימשיך לפתוח איתו באמצע (והסיבה לזה היא מסיבת העיתונאים אחרי המשחק שבו קוזוך הגן על הבחירה בשניהם במשחק מול מכבי).
לא מדברים באופן כללי כי הביקורת הייתה על הכניסה שלו לאמצע וההופעה משם שממנה הגיעו פנדל ואיבוד שהוביל לשער ובכלל מרגע שנכנס לאמצע המשחק מקצועית נגמר.
ואנחנו מדברים על זה עכשיו בגלל הפחד שכמו עם דיוף רן ילך ראש בקיר וימשיך לפתוח איתו באמצע (והסיבה לזה היא מסיבת העיתונאים אחרי המשחק שבו קוזוך הגן על הבחירה בשניהם במשחק מול מכבי).
המשתמש שכתב ולו הגבתי דיבר על הריספקט שהוא לא מקבל כאן באופן כללי.
הוא השחקן הכי מושמץ בקרב האוהדים שלנו אחרי דיופ. ואני לא מבין למה. הוא אחלה של מחליף, מהטובים בליגה.
לגמרי.
שער שהביא גביע, שער שהביא אליפות, הגיע ביג טיים לקמפיין האירופי ועשה מעל ומעבר.
אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.
הלוואי כמה טאלנטים אחרים שלנו היו עולים בגישה שלו ונותנים ככה את התחת.
נ.ב
לא צבוע לכתוב את זה אחרי שקיללת את גאנח אחרי המשחק מול מכבי?
גאנח לא הבקיע ״שער אליפות״ מול הפועל תל אביב בבלומפילד שנה שעברה?
גאנח לא הבקיע שער חשוב באירופה השנה שבזכותו עלינו שלב?
גם על גאנח אפשר להגיד: ״אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.״
נ.ב
לא צבוע לכתוב את זה אחרי שקיללת את גאנח אחרי המשחק מול מכבי?
גאנח לא הבקיע ״שער אליפות״ מול הפועל תל אביב בבלומפילד שנה שעברה?
גאנח לא הבקיע שער חשוב באירופה השנה שבזכותו עלינו שלב?
גם על גאנח אפשר להגיד: ״אפשר לחשוב שהוא לא מספיק טוב להיות שחקן הרכב, לגיטימי, אבל מכאן ועד השנאה שהוא מקבל כל פעם שהוא נכנס אפילו כמחליף זה משהו שנשגב מבינתי.״
לא.
גאנח לא נותן רבע ממה שאחמד נותן. ואתה יודע את זה. לאו דווקא מקצועית(שם עוד אפשר להתווכח).
גם המספרים של אחמד טובים יותר בהרבה פחות דקות.
אחמד לא מנופף עם הידיים כאילו הוא כריסטיאנו רונאלדו לעבר שחקנים אחרים, לא יורק ולא מקלל אף אחד. הוא עולה ונותן הכל בשקט.
וגאנח הוא השחקן בית מביניהם, כן?
לא.
גאנח לא נותן רבע ממה שאחמד נותן. ואתה יודע את זה. לאו דווקא מקצועית(שם עוד אפשר להתווכח).
גם המספרים של אחמד טובים יותר בהרבה פחות דקות.
אחמד לא מנופף עם הידיים כאילו הוא כריסטיאנו רונאלדו לעבר שחקנים אחרים, לא יורק ולא מקלל אף אחד. הוא עולה ונותן הכל בשקט.
וגאנח הוא השחקן בית מביניהם, כן?
אני לא מצפה מעסקן באר שבעי כמוך להבין את ההבדלים.
אני כתבתי שאני הקיץ הייתה נפרד מגאנח. זאת האמת אבל היא לא מסתדרת עם האג׳נדה שלך.
אני פשוט חושב שאתה מחפש את גאנח ונופל באותם דברים שאתה מאשים אחרים על אחמד. עובדתית מול מכבי הוא כבש, שם כדור לגול לאוגריסה והציל שער, ואתה תקפת אותו וקיללת אותו כאילו לא היה אליאל שהפקיר אותנו בפירוק 2-0, לא היה מזרחי ואמאדור שכל אחד מהם היה שווה לבד 3 שערים, לא היה אחמד שבישל למכבי שני שערים והיה אוויר באמצע, לא היה רוטמן סופר חלש כולל ההפסד בכדור גובה ברכות בגול הראשון.
וכן, כחלק ממסע ההשחרה שלך הפכת את גאנח לערס חובבן שהורס חדרי הלבשה ומקלל ויורק על שחקנים שהמציאות רחוקה מכך. הוא לא מספיק טוב מקצועית אבל הוא בוודאי לא הדימוי שאתה מנסה לצייר אותו כאן. ילד טוב בסך הכל, ובטח לא אשם שהוא משחק יותר ממה שהוא אמור לקבל אלא אשם מי שבוחר לתת לו את הדקות.
אני כתבתי שאני הקיץ הייתה נפרד מגאנח. זאת האמת אבל היא לא מסתדרת עם האג׳נדה שלך.
אני פשוט חושב שאתה מחפש את גאנח ונופל באותם דברים שאתה מאשים אחרים על אחמד. עובדתית מול מכבי הוא כבש, שם כדור לגול לאוגריסה והציל שער, ואתה תקפת אותו וקיללת אותו כאילו לא היה אליאל שהפקיר אותנו בפירוק 2-0, לא היה מזרחי ואמאדור שכל אחד מהם היה שווה לבד 3 שערים, לא היה אחמד שבישל למכבי שני שערים והיה אוויר באמצע, לא היה רוטמן סופר חלש כולל ההפסד בכדור גובה ברכות בגול הראשון.
וכן, כחלק ממסע ההשחרה שלך הפכת את גאנח לערס חובבן שהורס חדרי הלבשה ומקלל ויורק על שחקנים שהמציאות רחוקה מכך. הוא לא מספיק טוב מקצועית אבל הוא בוודאי לא הדימוי שאתה מנסה לצייר אותו כאן. ילד טוב בסך הכל, ובטח לא אשם שהוא משחק יותר ממה שהוא אמור לקבל אלא אשם מי שבוחר לתת לו את הדקות.
גאנח שחקן קטרגל ושום דבר שאכתוב או לא אכתוב לא ישנה את זה.
אתה שוב נדבק למשחק ספציפי כאילו השחקנים המדוברים לא כאן כבר שנתיים-שלוש רצים ברוטציה הבכירה ויש לנו דעה סופר מגובשת עליהם.
אל תהיה מביך.
אגב
בהרכב שכתבתי למשחק אני עולה איתו. לא עם אחמד. אין לי שום דבר אישי נגדו אני פשוט לא אוהב שחקנים עצלנים שלא מתקדמים במילימטר, וגם לא נותנים את התחת על המגרש.
פותח איתו למרות זאת כי אנחנו חסרים מעט יצירתיות שהוא מסוגל להביא.
גאנח שחקן קטרגל ושום דבר שאכתוב או לא אכתוב לא ישנה את זה.
אתה שוב נדבק למשחק ספציפי כאילו השחקנים המדוברים לא כאן כבר שנתיים-שלוש רצים ברוטציה הבכירה ויש לנו דעה סופר מגובשת עליהם.
אל תהיה מביך.
אגב
בהרכב שכתבתי למשחק אני עולה איתו. לא עם אחמד. אין לי שום דבר אישי נגדו אני פשוט לא אוהב שחקנים עצלנים שלא מתקדמים במילימטר, וגם לא נותנים את התחת על המגרש.
פותח איתו למרות זאת כי אנחנו חסרים מעט יצירתיות שהוא מסוגל להביא.
אתה יכול לחשוב עליו מה שאתה רוצה. פשוט שים לב שאחרי המשחק מול מכבי הגבת עליו בצורה קיצונית ועשית לו מה שאחרים לטענתך עושים לאחמד. זה הכל.
טוב, לא חייבים כל דבר להפוך למחנאות. מחנה גנאח מול מחנה אחמד כבר בשנות ה 70 היה מחנה ברד נגד מחנה אביטן נגד מחנה רפי אליהו. . שניהם שחקנים שלנו.
טוב שיש מאמן גדול שלרוב מפיק משניהם את מה שאפשר.
נאחל לשניהם שיתנו שערי ניצחון נגד פ"ת וזאגרב.
בהזדמנות זאת, שתהיה לנו שנה טובה ומבורכת בכל תחומי החיים ושנתחיל את השנה ברגל ימין נגד הפועל פ"ת והקרואטים!