אתם כאלה פרובנציאלים לפעמים.
עבור רוב שכירי החרב לשחק בנבחרת זה חשוב ומקדם קריירה פי כמה מלשחק עבור הפועל באר שבע.
עידן נחמיאס- האקזיט הבא של האיזי
- dor69
Re: עידן נחמיאס- האקזיט הבא של האיזי
אני מסתכל על זה ממקום אינטרסנטי ששומר על כשירויות של שחקנים. אני גם בספק כמה לנבחרת יש בחוץ את ההילה שמייחסים לה פה, סתם נבחרת גרועהForeverRed כתב: ↑22 ספטמבר 2026, 16:42אתם כאלה פרובנציאלים לפעמים.
עבור רוב שכירי החרב לשחק בנבחרת זה חשוב ומקדם קריירה פי כמה מלשחק עבור הפועל באר שבע.
- ForeverRed
אין לה שום הילה ולא זו הכוונה.
שחקני כדורגל ישראל, חלקם פטריוטים והאחרים אופורטוניסטים שמבינים שזו פלטפורמה לקבלת הכרה וחשיפה בינלאומית.
את אליאל אף אחד לא הכיר והעריך עד שפתח בנבחרת, היום מדברים עליו בכל מקום.
יחזקאל וספורי יצאו לאירופה בעקבות ההופעות שם ואת זה אמר הבעלים של הקבוצה הטורקית שלקחה אותם.
אז עם כל הכבוד לרצונות שלנו, לשחקנים יש רצונות משלהם.
- shovalb9
- Title: עמה יעמיק
מחזק ואוסיף , אם אנחנו רוצים להיות טופ, הישראלים שלנו צריכים להיות בנבחרת כמו שהקבוצה החזקה בכל ליגה השחקנים המקומיי שלה בנבחרת, ומבחינתי זו גאווה למועדון.ForeverRed כתב: ↑22 ספטמבר 2026, 20:27אין לה שום הילה ולא זו הכוונה.
שחקני כדורגל ישראל, חלקם פטריוטים והאחרים אופורטוניסטים שמבינים שזו פלטפורמה לקבלת הכרה וחשיפה בינלאומית.
את אליאל אף אחד לא הכיר והעריך עד שפתח בנבחרת, היום מדברים עליו בכל מקום.
יחזקאל וספורי יצאו לאירופה בעקבות ההופעות שם ואת זה אמר הבעלים של הקבוצה הטורקית שלקחה אותם.
אז עם כל הכבוד לרצונות שלנו, לשחקנים יש רצונות משלהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- delta7
- סימיוני
- Title: CrazyRed
2+
שמח על כל שחקן שלנו שמוזמן ובז לכל המשתמטים למיניהם מהמכביות. על השתמטות צריך להיענש. לא אכפת לי מה האינטרס של כל שחקן, כל עוד הוא מגיע וממלא את חובתו. גם למילואים יש כאלו שבאים כדי לברוח מהשיגרה אבל נשארים בגלל נאמנות לחברים . זה שהנבחרת חלשה? גם באר שבע היתה חלשה הרבה שנים.לא הפסקנו ללכת אחריה.
- dor69
אין לי שום דבר נגד הנבחרת מלבד העובדה שהיא מפריעה להפועל באר שבע. אם הייתה נבחרת שהיא לא פארטיה מסריחה ואשכרה מקצועית ולוקחת את עצמה ברצינות אולי הייתי אומר שחשוב לשלוח לשם שחקנים. עד שיבוא היום הזה אנחנו הפראיירים היחידים ששולחים לשם שחקנים, סופרים ימי היעדרות בגלל פציעות ועוד מתגאים בזה כמו טיפשים