בס"ד
"שמם של זאב חיימוביץ' מקבוצת טרק גרוזני הרוסית ושל רמי גרשון, שהושאל מסטנדרד ליאז' לקורטריק הבלגית, עלו כמועמדים להגיע. בחיפה עשויים לפנות לקבוצותיהם של השניים בניסיון לצרף אחד מהם. במקרה שחיימוביץ' או גרשון יגיעו, מי שצפוי לעזוב הוא מימון."
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 67,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אם מימון יבוא זה יהיה הפתרון המושלם.
מימון ישחק לצד יחיאל וסוארז יוסט לעמדת הקשר האחורי לצד פרננדז.
שי מימון עשוי לעזוב את מכבי חיפה
Re: שי מימון עשוי לעזוב את מכבי חיפה
יש אפשרות שמימון ישחק יחיאל במרכז ההגנה וסוארז יוסט לקישור האחורי או שיש אפשרות שנייה שמימון וסוארז יפתחו במרכז ההגנה ואבי יחיאל עובר לשחק בתור מגן ימני.
אני בעד לצרף את מימון גם עכשיו...זה עדיין סוגר לקלינגר את פינת הקשר האחורי שתתפנה לסוארז במידה ומימון יגיע.
מה שכן,אסור לשכוח שהסיבה שחיפה נותנת למימון עדיפות ראשונה לעזיבה במקרה של חיזוק,היא בגלל שמימון הציג יכולת מאוד חלשה
עד עכשיו בחיפה גם במחנה האימונים ובעיקר במשחקים מול מינסק,בניגוד לתקוות שתלו בו אלישע ודרסליה כבלם שיוביל את מערך ההגנה שלהם.
מה שכן,אסור לשכוח שהסיבה שחיפה נותנת למימון עדיפות ראשונה לעזיבה במקרה של חיזוק,היא בגלל שמימון הציג יכולת מאוד חלשה
עד עכשיו בחיפה גם במחנה האימונים ובעיקר במשחקים מול מינסק,בניגוד לתקוות שתלו בו אלישע ודרסליה כבלם שיוביל את מערך ההגנה שלהם.
בס"דmessiah כתב:אני בעד לצרף את מימון גם עכשיו...זה עדיין סוגר לקלינגר את פינת הקשר האחורי שתתפנה לסוארז במידה ומימון יגיע.
מה שלא טוב בשביל חיפה יכול להיות טוב בשבילנו.
אם תשאל אותי,מימון תוך שנתיים הבלם הישראלי הכי טוב בליגה,מה שחסר לו בעיקר זה סביבה תומכת שתשרה עליו ביטחון וכמובן הרבה דקות.את שניהם הוא ימצא אצלנו.
אני מאוד מקווה שהפעם זה ייצא אל הפועל ונוכל לברך על המוגמר.
הבעיה היא מגן ימני------חלאס לקפוץ על כל שחקן שמשוחרר.
ודרך אגב ראיתי כמה משחקים בסוף עונה של חיפה ומימון היה זוועתי.
ודרך אגב ראיתי כמה משחקים בסוף עונה של חיפה ומימון היה זוועתי.
https://sports.walla.co.il/?w=/157/1718900" onclick="window.open(this.href);return false;
" בהפועל באר שבע הבהירו לאחרונה לשחקן (שי מימון) כי אם יעזוב את חיפה, יסכימו לקלוט אותו. "
" בהפועל באר שבע הבהירו לאחרונה לשחקן (שי מימון) כי אם יעזוב את חיפה, יסכימו לקלוט אותו. "
משיח השאלה בעקבות מה שקרה בחיפה עם ההדחה והבעיות בהגנה האם שי מימון לא יכנס למראה שחורה ולא יהיה אותו שחקן מה אתה אומר