אוהד כהן : מתחייבים להחזיר את הכבוד
אוהד כהן : מתחייבים להחזיר את הכבוד
לפעמיים נראה שמי שהכי מחויב פה זה הדווקא השוער שעוד לא עבר כאן אפילו עשר משחקים.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: אוהד כהן : מתחייבים להחזיר את הכבוד
אני מבסוטה על אוהד.
חייבת לומר שבמשחק האחרון הוא אחד האנשים שהכי כאב לי עליהם, איך שהפקירו אותו חבריו היה דבר נוראי. הוא עוד ניסה, רצה. מדובר בשחקן שרואים שאכפת לו עד מאוד, מאוד מחובר למקום. זה מתחיל עוד מהדברים הקטנים כמו ערב ההוקרה שנעשה לאלעד, אסי וסתיו הוא היה בין האחרונים שנותרו מבין השחקנים, בעוד הוא בכלל לא גר בב"ש.
חייבת לומר שבמשחק האחרון הוא אחד האנשים שהכי כאב לי עליהם, איך שהפקירו אותו חבריו היה דבר נוראי. הוא עוד ניסה, רצה. מדובר בשחקן שרואים שאכפת לו עד מאוד, מאוד מחובר למקום. זה מתחיל עוד מהדברים הקטנים כמו ערב ההוקרה שנעשה לאלעד, אסי וסתיו הוא היה בין האחרונים שנותרו מבין השחקנים, בעוד הוא בכלל לא גר בב"ש.

חושב שבשבוע כזה השחקנים לא צריך לדבר בכלל בתקשורת.
כולם יודעים ומבינים את התחושות שלהם.
הם צריכים מהיום לישון עם תמונה של בני סכנין (מתנצל מראש בפני נשות השחקנים שצירכות לישון עם חאלד חלאילה מעל הראש ) מעל המיטה ולבוא הכי מוכנים שאפשר למשחק בשבת.
את הכבוד תחזירו רק במגרש ולא בדיבורים.
כולם יודעים ומבינים את התחושות שלהם.
הם צריכים מהיום לישון עם תמונה של בני סכנין (מתנצל מראש בפני נשות השחקנים שצירכות לישון עם חאלד חלאילה מעל הראש ) מעל המיטה ולבוא הכי מוכנים שאפשר למשחק בשבת.
את הכבוד תחזירו רק במגרש ולא בדיבורים.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
איזה אוהדים מתכננים להביע מחאה? לא קראתי על זה באף מקום... נדב דייג מנסה לחמם את הגיזרה כמו בכל שנה כדי שיהיה לו רייטינג גבוה ואולי יפנו אליו מערוצי תקשורת כדי לראיין אותו- dislike!
אביב כתב: הם צריכים מהיום לישון עם תמונה של בני סכנין (מתנצל מראש בפני נשות השחקנים שצירכות לישון עם חאלד חלאילה מעל הראש ) .

לישון עם חלאד חזק הרגת אותי
אבל נכון הם חייבים לנו בגדול על הבושה הזאת
אני קורא להם - תחזירו ת'כבוד

אדון כהן,המילים בהחלט"יפות ומרגשות".
תתחיל לעשות את העבודה שלך!!!
מתחילת העונה יש הרבה רגעים שאתה פשוט ישן
ולא ער למהלך המשחק ולכן חוטפים גולים בגללך.
בני יהודה.
השער השני והשלישי מול בית"ר.
במילים אחרות.
תתחיל לדבר במגרש!!!
בני יהודה.
במילים אחרות.
תתחיל לדבר במגרש!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קוקי כתב:אדון כהן,המילים בהחלט"יפות ומרגשות".
בני יהודה.
במילים אחרות.
תתחיל לדבר במגרש!!!
נראה לי שקצת החמרת איתו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אחחח... לאן הגענו? הפועל באר שבע מתנחמת בלהחזיר את הכבוד מול קבוצה ערבית מגעילה... 
ובכלל, אני חושב שיש לשחקנים שלנו (ובייחוד למי שחושב כמו אוהד כהן) בעיה שכלית. לא משחק אחד ולא שניים שבהם הפועל באר שבע תפגיז בשביעייה או בשמינייה, יוכלו לכפר על האונס במוצ"ש.
נמאס כבר מהחשיבה הזו שאם הושפלנו משחק אחד, הצגה במשחק הבא תכפר. זה יוכל להיות נחמד אבל לא יותר מזה. אנחנו רוצים לראות תהליך ארוך ולא הברקה אחת חד-פעמית.
לצערנו, הרבה מהאוהדים שלנו חושבים שניתן לקנות אותנו במשחק אחד. ולא. אוהדי הפועל באר שבע לא עד כדי כך טיפשים!!

ובכלל, אני חושב שיש לשחקנים שלנו (ובייחוד למי שחושב כמו אוהד כהן) בעיה שכלית. לא משחק אחד ולא שניים שבהם הפועל באר שבע תפגיז בשביעייה או בשמינייה, יוכלו לכפר על האונס במוצ"ש.
נמאס כבר מהחשיבה הזו שאם הושפלנו משחק אחד, הצגה במשחק הבא תכפר. זה יוכל להיות נחמד אבל לא יותר מזה. אנחנו רוצים לראות תהליך ארוך ולא הברקה אחת חד-פעמית.
לצערנו, הרבה מהאוהדים שלנו חושבים שניתן לקנות אותנו במשחק אחד. ולא. אוהדי הפועל באר שבע לא עד כדי כך טיפשים!!