דיי לכל המאמנים האלה שבאים לפה ומשחקים עם חלוץ אחד סוגרים משחק תנו לשחקנים לשחק תנו חופש פעולה
תנו להם לבטא את הכישרון שלהם
הפועל ב"ש של השנה ניראת יותר כבויה משל שנה שעברה לא הגענו למצבים כמעט בכל המשחקים ששיחקנו עד עכשיו ועם לא הכדורים החופשים גם לא ההינו כובשים
לשחק 4 4 2 וללחוץ מהתחלה את היריבה כמו שביתר עשו לנו בשבוע שעבר אין ממה לפחד במיוחד בבית
זרים שלא ראיתי מהם כלום אולי פרננדש מוסר טוב בועט יפה אבל תתאכלס אין לו לא ראיתי ממנו כלום כנל הזר הפורטוגלי השני חלוץ צריך לשיים גולים מצטער אבל אלו לא שחקנים ששוים ביחד 480 אלף דולר !
ומה הקשר של ביסו ובסיט השם ישמור זר אמור להיות מעל הליגה לא מתחת לליגה היה עדיף להביא 2 זרים ברמה גבוה במקום השחקנים האלה שעובדים בטוסט נקניק
קלינגר תבין - בב"ש אין מקום לפחדנים !!
זה שי !
דיי לפחד ..!!!
Re: דיי לפחד ..!!!
איך אני אוהב שאתה מגזים שי, 480 א"ד ? אולי 360 ביחד, אבל מה זה משנה, זה נראה פחות יפה, 480 זה מספר יותר דרמטי.
וכבר התחלת, תן צ'אנס בחייאת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
ניב כתב:איך אני אוהב שאתה מגזים שי, 480 א"ד ? אולי 360 ביחד, אבל מה זה משנה, זה נראה פחות יפה, 480 זה מספר יותר דרמטי.
לא התגעגעת אליי? חחח
זה שי !

אני מסכים לגבי חלק מהדברים (בעיקר לגבי פרננדז) אבל לא מסכים בנושא הגישה.
שמשחקים עם 5 קשרים שמתוכם יש את מליקסון, רביבו ונאסר, זה בטח לא הרכב פחדני
ובטח לא פחות התקפי מלשחק עם 2 חלוצים. מה שכן, אני חושב שאם קלינגר מחליט לשחק
עם חלוץ אחד, זה חייב להיות חלוץ מהיר כי במצב הנוכחי ברננדו תוקע את כל ההתקפה למרות
שהוא שחקן לא רע בכלל, אבל הוא חייב לשחק עם חלוץ מהיר לידו אחרת הוא מאבד את היעילות.
לגבי הכסף, אני לא חושב שצריך להיכנס לזה, זה לא מעניין אף אחד.
שמשחקים עם 5 קשרים שמתוכם יש את מליקסון, רביבו ונאסר, זה בטח לא הרכב פחדני
ובטח לא פחות התקפי מלשחק עם 2 חלוצים. מה שכן, אני חושב שאם קלינגר מחליט לשחק
עם חלוץ אחד, זה חייב להיות חלוץ מהיר כי במצב הנוכחי ברננדו תוקע את כל ההתקפה למרות
שהוא שחקן לא רע בכלל, אבל הוא חייב לשחק עם חלוץ מהיר לידו אחרת הוא מאבד את היעילות.
לגבי הכסף, אני לא חושב שצריך להיכנס לזה, זה לא מעניין אף אחד.
אריק
זה ברור שהכסף הוא עניינה של אלונה בלבד.הכוונה היא שבסכומים כאלה אפשר היה אולי להביא משהו טוב יותר.אין זה אומר שאני מסכים איתו.ההיפך. אני חושב שהם שחקנים טובים וברנרדו חייב חלוץ נוסף לידו כפי שציינת.
זה ברור שהכסף הוא עניינה של אלונה בלבד.הכוונה היא שבסכומים כאלה אפשר היה אולי להביא משהו טוב יותר.אין זה אומר שאני מסכים איתו.ההיפך. אני חושב שהם שחקנים טובים וברנרדו חייב חלוץ נוסף לידו כפי שציינת.
[align=center]
GIFSoup[/align]

הפועל באר שבע של השנה ממש לא נראית כבויה הבעיה היחידה של הפועל באר שבע היא חוסר מחץ כמעט בכל משחק הפס האחרון או עודף פירגון של שחקנים מונע הבקעת שערים נוספים כך לדוגמא תמשחק מול בני יהודה יכלנו לתת להם 4 בשקט אבל בגלל על מיני מסירות מיותרות על קו ה16 במקום לבעוט לא הבקענו אותו דבר נגד אשדוד יכלנו לתת להם 3 חתיכות ולגמור עניין אבל שחקנים התחילו לכדרר כדורים על קו ה16 במקום לבעוט או לתת פס חכם וזה מה שיצא ... אז בעצם רואים שבעצם מה שחסר בהתקפה של באר שבע זה יותר תכליתיות ומחץ ואני בטוח שעובדים איתם על זה בכל מקרה כך את הפועל תל אביב קבוצה שעל הנייר יש לה סגל לפי דעתי הכי טוב בארץ ובכל זאת לא ממצה את הפוטנציאל שלה בהתקפה ומסתמכת בעיקר על שכטר ...זה שי ! כתב:דיי לכל המאמנים האלה שבאים לפה ומשחקים עם חלוץ אחד סוגרים משחק תנו לשחקנים לשחק תנו חופש פעולה
תנו להם לבטא את הכישרון שלהם
הפועל ב"ש של השנה ניראת יותר כבויה משל שנה שעברה לא הגענו למצבים כמעט בכל המשחקים ששיחקנו עד עכשיו ועם לא הכדורים החופשים גם לא ההינו כובשים
לשחק 4 4 2 וללחוץ מהתחלה את היריבה כמו שביתר עשו לנו בשבוע שעבר אין ממה לפחד במיוחד בבית
זרים שלא ראיתי מהם כלום אולי פרננדש מוסר טוב בועט יפה אבל תתאכלס אין לו לא ראיתי ממנו כלום כנל הזר הפורטוגלי השני חלוץ צריך לשיים גולים מצטער אבל אלו לא שחקנים ששוים ביחד 480 אלף דולר !
ומה הקשר של ביסו ובסיט השם ישמור זר אמור להיות מעל הליגה לא מתחת לליגה היה עדיף להביא 2 זרים ברמה גבוה במקום השחקנים האלה שעובדים בטוסט נקניק
קלינגר תבין - בב"ש אין מקום לפחדנים !!
זה שי !
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יודע מה ראית אני לא ראיתי כלום מול בני יהודה חוץ 10 דקות טובות אשדוד בחוץ עשו לנו בית ספר בגביע הטוטוyogev1234 כתב:
הפועל באר שבע של השנה ממש לא נראית כבויה הבעיה היחידה של הפועל באר שבע היא חוסר מחץ כמעט בכל משחק הפס האחרון או עודף פירגון של שחקנים מונע הבקעת שערים נוספים כך לדוגמא תמשחק מול בני יהודה יכלנו לתת להם 4 בשקט אבל בגלל על מיני מסירות מיותרות על קו ה16 במקום לבעוט לא הבקענו אותו דבר נגד אשדוד יכלנו לתת להם 3 חתיכות ולגמור עניין אבל שחקנים התחילו לכדרר כדורים על קו ה16 במקום לבעוט או לתת פס חכם וזה מה שיצא ... אז בעצם רואים שבעצם מה שחסר בהתקפה של באר שבע זה יותר תכליתיות ומחץ ואני בטוח שעובדים איתם על זה בכל מקרה כך את הפועל תל אביב קבוצה שעל הנייר יש לה סגל לפי דעתי הכי טוב בארץ ובכל זאת לא ממצה את הפוטנציאל שלה בהתקפה ומסתמכת בעיקר על שכטר ...
ושניהיה הפועל ת"א יהיה אפשר להשוות בנתיים אנחנו לא לקחנו כבר יותר מ13 שנה תואר חשוב
כל המצבים של ב"ש מגיעים ממצבים ניחיים המשחק לא שוטף ולא זורם
זה שי !

וגם מחר מול בני סכנין, למרות שאנחנו משחקים בבית, אני לא מצפה להשתוללות בהרכב של קלינגר.
אני מאמין שנעלה שוב עם מערך פחדני על מנת שחס וחלילה סכנין לא תעקוץ במתפרצת.
אני מאמין שנעלה שוב עם מערך פחדני על מנת שחס וחלילה סכנין לא תעקוץ במתפרצת.
אני באמת לא מבין איך מדברים על מערך פחדני.
יש לנו בדיוק שחקן אחד בקישור ומעלה עם אוריינטציה הגנתית (ליאור ז'אן).
איך הרכב עם ריקרדו (וזה שהוא משחק מעט מאחור לא פתאום הפך אותו לגרזן אפור) רביבו ומליקסון יכול להיות הגנתי בדיוק???
הבעיה היא היכולת של השחקנים האלה והדיוק, הם רחוקים מלהיות הגנתיים.
אה ושי, אני מחכה שיגיע היום שהפרשנות של האוהדים להתקפי או לא התקפי תהיה אחרת מלספור כמה חלוצים יש (כאילו שזה מה שקובע)
יש לנו בדיוק שחקן אחד בקישור ומעלה עם אוריינטציה הגנתית (ליאור ז'אן).
איך הרכב עם ריקרדו (וזה שהוא משחק מעט מאחור לא פתאום הפך אותו לגרזן אפור) רביבו ומליקסון יכול להיות הגנתי בדיוק???
הבעיה היא היכולת של השחקנים האלה והדיוק, הם רחוקים מלהיות הגנתיים.
אה ושי, אני מחכה שיגיע היום שהפרשנות של האוהדים להתקפי או לא התקפי תהיה אחרת מלספור כמה חלוצים יש (כאילו שזה מה שקובע)
זה קובע ידיאל רואים שכל פעם שברנרדו מקבל תכדור הוא לבד אין לו למי למסור אין דאבל פס אין יצרתיות אפילו כבר מליקסון כבר לא אותו מליקסון
רביבו ופרננדש לא יכולים לשחק ביחד !!
ואין פה ויכוח הם דומים במשחק שלהם ושתיהם איטיים פחד
בכלל פרננדש לא אמרו לנווט את המשחק שלנו לא יודע למה הוא משחק שם הוא בכלל קשר שמאלי
לשחק עם שלושה בלמים !!!
הרי המגינים שלנו גם ככה השנה פח !!
זה שי !
רביבו ופרננדש לא יכולים לשחק ביחד !!
ואין פה ויכוח הם דומים במשחק שלהם ושתיהם איטיים פחד
בכלל פרננדש לא אמרו לנווט את המשחק שלנו לא יודע למה הוא משחק שם הוא בכלל קשר שמאלי
לשחק עם שלושה בלמים !!!
הרי המגינים שלנו גם ככה השנה פח !!
זה שי !