ללמוד לקח לפעמים הבאות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
niv1

ללמוד לקח לפעמים הבאות

שליחה על ידי niv1 »

"שחקן כדורגל שרוצה לכבוש פנדל צריך שתהיה לו פינה מסוימת כבר לילה לפני המשחק" את המשפט הזה אמר שחקן כדורגל הולנדי אחד שבחיים לא פיספס פנדל ורשם אפילו ספר על זה(רשמו על זה בעיתון לפני גמר המונדיאל לא בגלל שקראתי או משהו :מוציא לשון: )
ואן פרסי שפספס בכל הקרירה שלו רק פנדל אחד אומר שהפנדל היחיד שהוא פספס זה פנדל שברגע האחרון הוא החליט לשנות פינה.

מה שאני מנסה להגיד שהפנדל הראשון של מליקסון זה פנדל טוב כי יש לו פינה שלשם הוא ידע... אבל בפנדל השני אני לא יודע אבל אני מאמין שזה מה שהתחולל לו בראש : לבעוט לאותו צד? אבל הוא כבר יודע שאני יבעט לשם.. לבעוט לצד שני? אבל בטח חושב שאני ישנה עכשיו פינה.. אולי בכלל לאמצע?-> כל זה מוביל לכך שעד הרגע האחרון הוא לא יודע לאיפה לבעוט... יכול להיות שזה יכנס אבל כמו שנאמר קודם הסיכוי לכך יותר נמוך...

אז מה עושים לעתיד? נותנים לשחק אחר לבעוט! זה לא בושה!

זה משהו קטן ואין הרבה סיכויים שיקרה שוב אבל זה משהו שיכול להבדיל בין נצחון להפסד..

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

Re: ללמוד לקח לפעמים הבאות

שליחה על ידי מוטי »

מסכים ומחזק. גם לדעתי את הפנדל השני הוא היה צריך לתת לרביבו או לריקי
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

אני חושב שיש חוק כזה אבל אני לא בטוח, אם שחקן בועט את הראשון הוא חייב לבעוט גם את השני

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

clark kent כתב:אני חושב שיש חוק כזה אבל אני לא בטוח, אם שחקן בועט את הראשון הוא חייב לבעוט גם את השני
יכול להיות אבל לא נראלי כי שהיה ריאל מדריד מול אספניול ורונאלדו( :השתחוות: ) כבש ואז ביטלו נדב יעקובי אמר "אני במקום מוריניו עכשיו נותן למישהו אחר לבעוט" ולא נראה לי שהוא אמר את זה סתם... אבל יכול להיות..

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

לדעתי זה שטויות.
אותו שחקן צריך לבעוט גם אם השופט פוסל לו 8 פנדלים לפני כן.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

niv1 כתב: יכול להיות אבל לא נראלי כי שהיה ריאל מדריד מול אספניול ורונאלדו( :השתחוות: ) כבש ואז ביטלו נדב יעקובי אמר "אני במקום מוריניו עכשיו נותן למישהו אחר לבעוט" ולא נראה לי שהוא אמר את זה סתם... אבל יכול להיות..
אני זוכר את זה אבל תגיד לי אם אתה זוכר מקרה ששינו בועט...

סמל אישי של משתמש
dodo130

שליחה על ידי dodo130 »

אין חוק שקובע ששחקן שביטלו לו את הפנדל הראשון חייב לבעוט את הפנדל השני!!!

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

clark kent כתב:אני חושב שיש חוק כזה אבל אני לא בטוח, אם שחקן בועט את הראשון הוא חייב לבעוט גם את השני
אין חוק.

יתכן וקלינגר לא רצה להוריד למאור את הבטחון אבל בעיניי ברגע שיש סוג של בעיטה חוזרת, העניין הופך כבר פיסכולוגי ולא יכולת. ריקי או רביבו היו צריכים לקחת את הבעיטה ולגמור עם זה במקום החששות של מאור. ניתן היה לראות שמאור לפני הבעיטה עצר בסוג של היסוס כאילו עדיין לא סגור על עצמו ולא שאני מאשימה אותו, זה סיטואציה לא רגילה כשמדובר בבעיטה חוזרת.

לא נורא, מקווה שהניצחון החזיר את הבטחון לשחקנים, מהמשחק הזה פחות לקחתי את אינדיקציית היכולת, השחקנים עלו כדי להביא את הנקודות, לא משנה הדרך.

נגד אשדוד זה כבר סרט אחר. יש שבועיים להתכונן, בהצלחה.
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

לא קשה להסכים איתך ניב כי כולם יודעים שהוא פיספס
בכל מקרה אני חשבתי על כך לפני הבעיטה ואמרתי שיתן לרביבו
לא נורא העיקר ניצחו רק שיחזור הביטחון
תמונה

שלח תגובה