תמיד שאנחנו תוקפים מהאגפים יוצא משהו מעניין.
יש לנו מגביהים טובים (רביבו, פרננדס, מליקסון, אילוז בשבת) ויש גם נוגחים טובים (זאן, ברננדו, גררד פיקה.. אהה.. עודד גביש)
השאלה כמה והאם זה יספיק.
אסולין באופן טבעי מקבל שמירה צמודה מההגנות שמספיקה כדי לנטרל אותו ביכולת הנוכחית שלו. מליקסון,ברגע שיחזור לעצמו,עדיין לא יהיה
סקורר ראשי כי הוא מהמפרגנים. ברנרדו נראה מאוד כבד בשביל להגיע למצבי הבקעה בבעיטה ולכן רק אופציית הראש עומדת בעינה לגביו.
התקווה שלי היא שרביבו ופרננדש יתחילו לנצל מצבי בעיטה מרחוק כי יש להם מה להציע וחייבים לנסות!!!
messiah כתב:
השאלה כמה והאם זה יספיק.
אסולין באופן טבעי מקבל שמירה צמודה מההגנות שמספיקה כדי לנטרל אותו ביכולת הנוכחית שלו. מליקסון,ברגע שיחזור לעצמו,עדיין לא יהיה
סקורר ראשי כי הוא מהמפרגנים. ברנרדו נראה מאוד כבד בשביל להגיע למצבי הבקעה בבעיטה ולכן רק אופציית הראש עומדת בעינה לגביו.
התקווה שלי היא שרביבו ופרננדש יתחילו לנצל מצבי בעיטה מרחוק כי יש להם מה להציע וחייבים לנסות!!!
מסכים. גם אני חושב שמפררנדז ומרביבו יכולה להגיע הישועה. מסכים גם לגבי הכבדות של ברנרדו - לדעתי הוא מאוד דומה במבנה הגוף ובצורת המשחק שלו לדבאלאשווילי ולשניהם משחק ראש משובח.
בס"ד
אם לברנרדו הייתה מהירות הוא לא היה מגיע לישראל.
זה אכן מדאיג שכל הגולים שלנו באים בעיקר מהגבהות ממצבים נייחים אבל אני מאמין שברגע שמאור ואסולין יחזרו לעצמם,ורביבו ופרננדש יתחילו לטווח מרחוק אנחנו נראה לא מעט גולים.
מה שהכי מפריע לי כרגע בהתקפה היא ההצטרפות האיטית של השחקנים (לא תמיד אבל בדר"כ).