מה לדעתכם תהיה החלטת בין הדין?
מה לדעתכם תהיה החלטת בין הדין?
ישלי תחושה ידפקו אותנו האתחזות הזבל הזאת...
Re: מה לדעתכם תהיה החלטת בין הדין?
כל החלטה אחרת פרט לניצחון טכני לנו ורדיוס אחד לאשדוד לפחות תיהיה החלטה ביזיונית
זה שי !
זה שי !

אחרי דו"ח שיפוט חמור כזה לא חושב שיש פה מקום להחלטה אחרת אבל חוקה בהתאחדות זה לא דבר קדוש.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא אתפלא אם אחרי המסע התקשורתי המלוכלך שעושה כעת בן זקן כנגד אוהדי ב"ש ולאור "שתיקת הכבשים" של הנהלת המועדון שלנו - אנחנו נהיה אלו שמוענשים.
ביום שזה יקרה - אני אישית מוכר את המנוי ובשבילי הפועל באר שבע מתה - כי אם הנהלת המועדון ממשיכה לא להגן על האוהדים שלה - אין לי שום טעם ורצון להיות אוהד של מועדון שכזה. ואני בכוונה לוקח את זה רחוק ומקצין כי נשבר כבר הז-ין מאיך שיכולים להרשות לעצמם כל מיני אנשים קטנים וצבועים ללכלך על הקהל שלנו.
ביום שזה יקרה - אני אישית מוכר את המנוי ובשבילי הפועל באר שבע מתה - כי אם הנהלת המועדון ממשיכה לא להגן על האוהדים שלה - אין לי שום טעם ורצון להיות אוהד של מועדון שכזה. ואני בכוונה לוקח את זה רחוק ומקצין כי נשבר כבר הז-ין מאיך שיכולים להרשות לעצמם כל מיני אנשים קטנים וצבועים ללכלך על הקהל שלנו.
הפועל אני כבר משתגע
אני עם 8red לגמרי. אם אשדוד יוצאת מבית הדין עם עונש כספי ורדיוס מגוחך על תנאי (וזה מה שיקרה,תרשמו),אני שוקל בשיא
הרצינות לסיים את עידן הכדורגל הישראלי בחיים שלי ולעבור הלאה.
אין שום סיכוי בעולם שמשחק שמשודר כבל עם ועדה ומציג שורה של תקריות אלימות מצד אוהדי אשדוד כלפי קוון ושחקנים (!!!) לא
יהיה גושפנקא מספיקה כדי להעניש את הקבוצה שהקהל שלה אחראי להתנהגות זאת.
כולנו יודעים שאם אותן תקריות כמו אתמול היו קורות בב"ש,גם בלי שידור והוכחה מוסרטת,תובע ההתאחדות היה מכנס מסיבת עיתונאים
באותו ערב ומודיע שהוא דורש הורדת ליגה של הפועל ב"ש וסגירת האיצטדיון ל20 שנה.
הגיע הזמן שיפסיקו לתת כח ללובי התקשורתי שיש לג'קי ואופירע ויתחילו לעבוד לפי החוק - אם על פריצה למגרש בטרם סיום המועד החוקי
מורידים היום 10 נק',אז מה עושים כשקהל זורק על קוון חפצים במשך 20 דקות ומחלק יריקות וכדורים לפנים של שחקנים?!
הרצינות לסיים את עידן הכדורגל הישראלי בחיים שלי ולעבור הלאה.
אין שום סיכוי בעולם שמשחק שמשודר כבל עם ועדה ומציג שורה של תקריות אלימות מצד אוהדי אשדוד כלפי קוון ושחקנים (!!!) לא
יהיה גושפנקא מספיקה כדי להעניש את הקבוצה שהקהל שלה אחראי להתנהגות זאת.
כולנו יודעים שאם אותן תקריות כמו אתמול היו קורות בב"ש,גם בלי שידור והוכחה מוסרטת,תובע ההתאחדות היה מכנס מסיבת עיתונאים
באותו ערב ומודיע שהוא דורש הורדת ליגה של הפועל ב"ש וסגירת האיצטדיון ל20 שנה.
הגיע הזמן שיפסיקו לתת כח ללובי התקשורתי שיש לג'קי ואופירע ויתחילו לעבוד לפי החוק - אם על פריצה למגרש בטרם סיום המועד החוקי
מורידים היום 10 נק',אז מה עושים כשקהל זורק על קוון חפצים במשך 20 דקות ומחלק יריקות וכדורים לפנים של שחקנים?!
אני חושב שיתנו עונש מגוחך.. בגלל זה עדיף להתעסק בזה שאין לנו שוער שני
והאתחדות עצמה לא ביזיון? ככה שזה לא ממש יפתיע...זה שי ! כתב:כל החלטה אחרת פרט לניצחון טכני לנו ורדיוס אחד לאשדוד לפחות תיהיה החלטה ביזיונית
זה שי !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ניב כתב:אחרי דו"ח שיפוט חמור כזה לא חושב שיש פה מקום להחלטה אחרת אבל חוקה בהתאחדות זה לא דבר קדוש.
ע"ע מקרה הרצליה-בית"ר...
כשכל הקהל שלנו השתולל משמחה עם פיצוץ המשחק, זכרתי את התקדים ההוא ונשארתי מאופק..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני לא ממש זוכר את המקרה הזה אבל בעיתון היום שהזכירו את זה אמרו שהיה נצחון טכני..אורי אדום בנשמה כתב:
ע"ע מקרה הרצליה-בית"ר...
כשכל הקהל שלנו השתולל משמחה עם פיצוץ המשחק, זכרתי את התקדים ההוא ונשארתי מאופק..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
niv1 כתב: אני לא ממש זוכר את המקרה הזה אבל בעיתון היום שהזכירו את זה אמרו שהיה נצחון טכני..
שבוטל בערעור...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר